Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Кого обирати?

То, что не Януковича я выбрала, то и сейчас тем более считаю правильным.... Только, честное слово, даже не представляю что именно может заставить наших политиков принять нормальные законы, если их просто устраивает "ловить рыбку в мутной водичке"...
    Одна надежда, что именно пока они продолжают ссориться, то, желая оградить друг друга от излишней власти, они примут хоть часть нормальных законов.

2. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

ніскілечки.

також кожного разу за кордоном порівнюю (це виходить на підсвідомому рівні) і крім регресу бачу, як не парадоксально - прогрес. У нас все змінюється. Україна за моїми спостереженнями робить на 10 кроків вперед 9 кроків назад, проте це всетаки рух і напрямок реверсного руху відрізняється від попередніх "трас".

3. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Ну то ти - молодець! ;)!! Додав мені теж пригорщу оптимізму! Будемо разом чекати того прекрасного дня, коли можна буде з гордістю сказати, що я живу у прогресивній, багатій та щасливій Україні ;).

• Подобається Подобається x 1
  4. lotr_an

от нас уже двоє! Люди приєднуйтесь до оптимістів :) ! Шклянка в Україні на половину повна (позитивом) :) !

Чекати не чекати, а працювати треба. Обіцяю (сам собі) що все, що я буду робити то буде на процвітання і розвиток України.

• Подобається Подобається x 2
  5. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Сам собі зле, ми ж то мусим перевірити!!! :)

6. lotr_an

Відкритий до світу - перевіряйте! SweetCherry тебе першу запрошу як головного :) інспектора :)

7. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Извините, что вмешиваюсь в ваши речи, напоминающие басню Крылова "За что кукушка хвалит петуха?
    За то, что хвалит он кукушку"

Только при голосовании за "мегаблок" не забудьте, что когда его лидеры окажутся в ВР, среди них начнётся очередная грызна за портфели и место у солнца, и мегаблок превратится в мега-кашу (что мы уже видели в прошлом).
    А расклад в ВР изменится не намного, для того, чтоб изменить текущее положение дел.

8. lotr_an

нашої з вами думки точно ніхто питати не стане...

впринципі ВР це дійсно зоопарк, проте особисто себе я порівнюю тілки з представниками хомо сапіенс. Крилов був молодець проте на сьогоднішній день деякі заїжджені його байки вже починають дратувати.

9. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Потому, что очень частенько в последнее время сбываться стали.
    А как Вам понравится басня "Лиса и виноград" в исполнении Юли Тимошенко?

Абсолютно согласен.
    Вот только меня интересует, как может ТАКое количество хомо сапиенс-ов постоянно выбирать ТАКой зоопарк ?

10. vasili

vasili Well-Known Member

ВР- це подіум для талантів.

11. lotr_an

ПРосто вони не одні там.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зрадники

Вчора прочитав цікаву статтю. Виявляється, Тарасика Чорновола копають з регіонів. А Кінах, закинувши камінець, вирішив на вибори йти або з БЮТ, Або НУ, правда ніхто його не хоче..... А мороз - той взагалі в агонії..... Зрадникам - одна дорога - до політичного цвинтару.

13. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Відповідь: Зрадники

Ну , Тарасик - то окрема тема.. Сусід ср...ний !
    Навіть соромно, що в одній школі, в одної вчительки вчилися ...

14. zet

zet Дуже важлива персона

Я читала, что Морозу предлагают влиться в ПР, как в свое время сделал Кушнарев, но тогда исчезнет сама Соц. партия... Вряд ли он согласится...

15. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

А в нього є вихід? Сьогоднішнє його крісло це максимальна вершина на яку він піднявся, на ній або вище він вже не буде.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ту владу, яку він має сьогодні - то є крадіжка. Мороз вкрав владу. Скажіть як може аутсайдер парламентських перегонів керувати у ВР? Це є нонсенс. Мороз - злодій, вкрав владу ціною зради.

А приєднатися до когось - навряд чи. Регіонам він не потрібний, помаранчевим - тим більше.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

регіони пожували Тарасика і виплюнули і так йому й треба.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вчора по ящику дивився Кінаха. Тупо виглядав, жував соплі, нічого конкретного, не проти попаризутувати на якійсь політичній силі у виборчій компанії.

19. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Згідний.в сьогоднішньому парламенті, тільки соціалісти обманули своїх виборців. Можемо попрощатись з СанСаничем як з політиком, хоча може Яник і підбере його, але такого впливу як колись Мороз вже мати не буде, буде рядовою шісткою. А шкода, серйозний був політик.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та шо там жаліти.... Я радий в одному, що ми живемо в такий час, що зрада не проходить, бо якби то було за Кучми, то ніхто би і оком не моргнув.... А так - по заслугах....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)