Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Кого обирати?

А чому так? Це ж поворот на 180 градусів, з чого б це так зразу? Чому замість комуняків, якщо так набридли, скажімо не за социків? Я б ше то зрозумів, а тут...

2. Alex_pm

Alex_pm Member

Здається мені, може це і не патріотично зіучатиме, та ми маємо визнати, шо Україна нині це звичайнісінький "гондурас". Всі ознаки "гондурасисму" присутні: корупція, олігархія, дерібан, стрілянина, кумовство, хворе, пьяне та люмпенізоване населення...
    От і треба робити те саме, шо робили свого часу всі "гондураси": формальну владу - якомусь майору а реальне керівництво іноземним консультантам років на 20.
    Welcome master !

• Подобається Подобається x 2
  3. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

ну, ну і що далі.
    По-перше що таке "Гондурас" у вашому розумінні?

По-друге. половина України лепетатиме про Американське втручання у внутрішні справи України, друга половина кричатиме про Москоську інвазію.

п. Alex_pm це не вихід. Ми маємо за всяку ціну найти внутрішні шляхи подолання кризи та виходу на новий якісний рівень, чим фактично (пошуком виходу :)) і займається дана гілка форуму, проте, на жаль, суто теоретично :sad:.

4. Internati

Internati миється в бані

Ви знаєте, та половина, котра лепетуватиме про американське втручання у внутрішні справи України колись з трибуни Верховної Ради заявляла: "Ковбала, калбаса, а мнє всьо рафно, лішь би ана била!".

Тому, підозрюю, що послідовна та цілеспрямована диктатура справді патріотично налаштованого лідера пішла б Україні лише на користь.
    Бо Український Народ є ще надто дурним, не виліз з пеленок, щоб бути в стані самому розпоряджатись своєю долею, читай робити вибір.
    От проблема тільки, що лідера такого немає. :sad:

5. lotr_an

6. no_coment

no_coment Well-Known Member

Що, по-Вашому, означає - ПАТРІОТИЧНО НАЛАШТОВАНИЙ ЛІДЕР?

7. Internati

Internati миється в бані

Це приблизно той, кого очікували українці в особі Ющенка, і ким він так і не став.

8. no_coment

no_coment Well-Known Member

Слабоньким "диктатор" оказався!

9. Alex_pm

Alex_pm Member

Обидві половини завжди шось лепетатимуть. Як на мене може єдине що об'єднує всіх так це абсольютна закононеслухняність на рівні підсвідомості. Тож треба перестати вигадувати якісь способи подолання кризи бо вони так чи інакше базуються на виконанні якихось законів (рішень), а це неможливо, та, звичайно, перестати прислухатися до лепету з обох боків. Пана майора - в студію !!!

• Подобається Подобається x 2
  10. Internati

Internati миється в бані

Соррі за оффтоп, але лепетують москалі, українці ж белькочуть )))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А все це рез це, що в Україні не сформована еліта суспільства, ну а ті що є претендентами на еліту - зовсім не еліта, а дич, яким все мало.

Має сформуватися еліта, як в кожній державі. І від того яка вона буде - така буде Україна.

12. lotr_an

Правильно, способи подолання кризи не треба шукати бо з кризою ми подолаємо і самих себе, треба шукати виходу з кризи. Не вважаєте?

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Склероз? :D
    Дійсно, не звернути увагу на дату ЦВК-шної інфи (1999)...
    Приведіть дані "2-го" гоп-стоп туру виборів 2004, Мукачівські вибори, і будемо сміятися далі...

14. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Левандівко, анекдот тих часів - приходять до Кучми, і кажуть жи є дві новини - хороша та погана...
    Погана - за опонента проголосувало близько 70%.
    - Яка ж тоді хороша?
    - А за Вас, леоніде Даниловичу - понад 90%....
    --
    Уявляю, як вони тоді від реготу боки рвали - поставити Галичину перед вибором - Симоненко чи Кучма....

15. OldMan

OldMan Well-Known Member

2004 год и выборы Кучмы??
    Напоминаю Вам на какой пост был ответ:
    Что с Вами, levandivka? Расстройство логического аппарата?

16. levandivka

5-мінут, польот нормальний!
    Все в повному порядку, всі системи функціонують!
    Використання недостовірних (сумнівних) даних ЦВК за 1999 р. вважаю жартом.

17. OldMan

OldMan Well-Known Member

Данные с официального сайта.
    В связи с тем, что levandivka выражает недоверие данным ЦВК, считаю нижепреведенные показатели фальсификацией.
    Кандидат % ЗА
    Ющенко В. А. 51.99
    Янукович В. Ф. 44.20
    http://www.cvk.gov.ua/pls/vp2004/wp0011
    :)

18. levandivka

Там є прикольна кнопка порівняння трьох турів.
    От де еволюція!
    тілько "динозаври" (без натяку на старих людей) ще не вимерли

19. lotr_an

Чорновола треба було обирати. А всі що зробили? Кучму обрали (в 93 р. здається?).
    Правильно, моя сімя в 1999 р. за Кучму голосувала, як там хтось говорив краще поганого КучмУ ніж ще гіршого СимОненка.

Зате ми на виборах до ВР 2002 р., 2006 р. і Президентських виборах 2004 р. правильний вибір зробили - Наша Україна та Ющенко. А в вересні 2007 р. ми всією сімєю за новий мегаблок Нашої України проголосуємо !

20. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Якщо чесно, ти в ньому ще не розчарувався?
    Я тоді 2006 перервала важливу закордонну поїздку, щоб змогти проголосувати вдома. Знала, що то мій обов"язок і як завджи, йшла з позитивною надією на краще. Хоча все давно бачила негативні передвісники "регресу". Знаєш, я маю змогу порівняти Україну з іншими сусідніми європейськими державами і тоді дуже прикро і боляче мені робиться, коли починаю порівнювати. Куди ми котимося? Корупція і надалі процвітає, цінності занепадають, еліти реальної нема. Навіть останні іскорки надії починають гаснути.
    (То, можливо, у мене тільки такі суб"єктивні погляди, не знаю)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)