Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Шинкарь

Шинкарь Well-Known Member

Відповідь: Кого обирати?

..................При помощи протестного электората.....................

Еще разок. Мой выбор был из плохого и очень плохого.
    И никого я не хотел, уж лучше остался Кучма, или вообще институт призидентства убрали.

2. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

я голосував за принципом краще нормального Ющенка ніж поганого Януковича. тому не розумію про що ви.

в нас зараз 300 голосів хтіли купити, так платили по скільки (10 млн.) ?
    Хочу спитатися скільки б коштувала посада Президента? Може колись назбираю і буде нагода купити.

Дурня - не може посада Президента (а він повинен бути і бажано в автократичній ролі) залежати від купки продажних людців. І я вам скажу чому. Томущо одного легше зкинути ніж 450!

ми переросли з епохи радянського тоталітарного вождизму в епоху сучасного обдуманого і поміркованого керівництва. І це керівництво обдумане і помірковане має бути автократичним. В офтопі я вже писав вміти керувати недостатньо (і автомобілем також).

П.С. Відмовляюся від слова анархія на користь автократія. автократія більш доречна. Хоча визначення анархії (не з політології як її вчив), а з вікіпедії мені також підходить (http://uk.wikipedia.org/wiki/Анархія)

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Шинкарь. Вы же производите впечатление умного человека. Ну зачем такое писать, не понимаю.
    Не думаю, чтобы для Вас срывание шапок и битье подчиненным морд было нормой ?

4. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Увы, Вы - не правы.
    300 - не надо.
    Даже те, кто сложит полномочия, не смогут ничего изменить.

Как на самом деле БЮТ писал свои заявления

Вопросы есть?

5. lotr_an

знає лише Господь Бог

6. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Хороший ответ.
    Ценю.

7. Шинкарь

Знакомый приемчик, дескать :"Вовочка, ты же хороший мальчик.

А я вот как скажу, ЧТО БЫ СТАТЬ НОРМАЛЬНЫМ УПРАВЛЕНЦЕМ ДЕМОКРАТОМ ИЗ СОВКОВОЙ СРЕДЫ, нужно и стадию: "битье морд" пройти.
    И даже ..........................в тюрьме посидеть не зазорно, совок это сплошная поговорка "От тюрьмы и от сумы.........."
    Сейчас он уже не тот. Вспомните себя лет 15 назад.

Не подумайте, что я за него и в "огонь и в воду". Просто назовите мне других более приемлемых.

А и не надо понимать. Постулаты и стандарты разные. И я не хочу сказать, что Ваши хуже. А Вы?

8. Boris_Kiev

Шинкарь,
    чтобы управлять автобазой - действительно. нужно уметь материться и изредка бить морды. Правда, и самому можно получить монтировкой по голове.
    Это - ЕГО уровень. Но не выше. Презираю выскочек-недоучек. Уже были - бухарь Стаканов (стал Стахановым), машинист Петр Кривонос и прочие кухарки.

Представителя ДРУГОГО дагеря (да, да!) довелось наблюдать и обменяться парой фраз в 1997 г в Нацбанке. Причем во время решения чисто технических, "связистских" проблем. Впечатление: классный топ-менеджер. Умеет гасить напряжение и мгновенно решать проблемы. Без мордобоя и мата :)

9. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

тюрма, навіть по політичній статті - псує людину назавжди. Тому наші політзеки просрали довіру і всі свої можливості.
    Ви переплюнули галичину - замість політзеків почали казати, що й просто зеки (причому - врахуйте по яких статтях) - це нормально. І мордобой - теж. І всіх незгодних на палю, і прилюдно шкуру здирати - теж. Прото тра' трошка зачекати...

• Подобається Подобається x 2
  10. Полковник

Полковник миється в бані

11. lotr_an

ні, ні, ні - керівника такого не треба.

Ваш директор (якщо ви такого маєте) бє вас? Ви мовчите? Ви може дякуєте йому за "чуткоє" керівництво?

А хто Кирпі за препрошенням яйця відбив? Шуфричу дав під око? Цушку хто око вибив (чи підбив), по нирках надавав?

Не Президент України В. Ющенко - однозначно.

розійдемося нічиєю? бойовою - 1-1 (можна 2-2).

о п. Борис - ви велікій человек і дальнозоркій :)

12. Шинкарь

Всего навсего доказательство об обманчивости первого впечатления.
    А нет у меня директора, я сам директор. И Вы знаете, был у меня подобный случай, учил уму-разуму проворовавшуюся гниду, которому доверял. Вот и такие бывают минутные импульсы. Но главное это не вошло в систему ни уменя ни у Федоровича.

В случае с мордобоем, прекрасно его понимаю. Как говорится было, прошло и не вернется.

13. Internati

Internati миється в бані

Ви знаєте, якщо б тут пані Меркель побила когось із своїх міністрів і про це б довідалась громадськість, то вже завтра вона (Меркель) подала б у відставку, а післязавтра проти неї було б порушено справу за завдання тілесних ушкоджень.
    Цікаво, що в Україні ніхто навіть словом не заікнувася про те, щоб відкрити кримінальну справу, хоча привід для відкриття такої справи(повідомлення, опубліковані в пресі) був.
    :sad:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згадався анекдот.
    Закарпаття. Потоп. Сидить чоловік на хаті і молиться, щоб не втопитися. Пливуть люди на човні.
    -Миколо, сідай з нами на човен.
    -нема потреби - мене Бог спасе!

Сидить далі, вода прибуває. Молиться. Враз з"явився гелікоптер.
    -Миколо, летімо разом, а то втопишся!
    -Та, нема потреби, мене Бог врятує.

Таки вода піднялася і чоловік втопився. Приходить на той світ і питає: Господи, чому Ти це допустив, я ж так молився. А Господь йому відповідає:
    - Я прислав тобі човна, а ти відмовився, я прислав тобі гелікоптера, але ти знову відмовмвся, що Я мав робити?

Якщо Бог нам посилає вибори, щоб було більше правди, то хіба ми маємо право це ігнорувати?

15. vasili

vasili Well-Known Member

Та взагалі Віктор Федорович Янукович - це вона, а не він!

16. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Причем тут Бог?

17. Romeo1256

Romeo1256 Well-Known Member

Мені здається що від перестановки доданків сума не поміняється! хоча продовжую вірити в здоровий глузд нашого народу!!! на мою думку прикольно було б робити 2 тури
    1.стандартні вибори
    2.виборці розподіляють свої голоси вже між партіями які пройшли барєр

18. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Копию ведомости..предьявите..плиз...или хотя бы платежки из банка...
    а то только ля-ля-ля...
    Угу..а как же..а губернаторство?А Премьер минстерство?
    У Федороча то не было...крестного батька Гетьмана первой жены...который за уши вытащил...никому не известного руководителя Днепропетровского сбербанка...
    ХА-ха-ха...восьмой раз слушаю...этот лепет...и это пишет человек...который якобы прошел тренинги..не поддаватся чужому влиянию..... не смешите Борисе...
    Забыли про Лавриновича...тому вообще... легкие удалили..а два ребра...
    побольше читайте интернетовского мусора...
    Ну во первых...там...таких звездюлей выписали по самое не мога...журналюгам...которые всякую херню..распространяют...не проверенную в интернете.... а уж потом и за Аннушку взялись бы!

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

При всьому....

20. Boris_Kiev

Знаєте, тут якраз дзвонив мобільник і екран монітора засмикався. Тема читалася як "Кого оББирати".
    Невже вас, Читателю ? Смійтеся !

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)