Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Відповідь: Кого обирати?

Для мене секуляризація - це відокремлення церкви від держави. Церква -не політична установа і держава жодним чином не вливає на неї і навпаки.

2. vasili

vasili Well-Known Member

В Україні багато церков і кожна з них має свої традиції відносин з владою, друге діло стратегії, то цим питанням вирізняється московська.

• Подобається Подобається x 1
  3. no_coment

no_coment Well-Known Member

Я, в не якій мірі, не вважаю за потрібне змінювати формулювання та власне ідеї секуляризація (Тлумачення терміну ось тут) http://uk.wikipedia.org/wiki/Секуляризація

Інша справа, що прихильникам секуляризації манеться забрати майно церков на користь держав - це я НЕ підтримую!

4. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

ми не в тій площині обговоювали дану проблему.

ну що тут не розуміти як на всіляких уродів в нашій країні тіки й управи що 150 депутатів мають складати повноваження. Тож - рішення суду не дочекаєшся, уряд не підпорядковується Президенту інша беліберда.

ой я написав уродів я мав на увазі урядів

5. vasili

vasili Well-Known Member

За останні п’ятнадцять років незалежності для багатьох наших співвітчизників цінності матеріальні стали важливішими від цінностей духовних,

6. lotr_an

Пропоную забанити п. Internati за антисемітизм, расизм і націоналізм :)

це жарт п. Internati. не ображайтеся будь-ласка!

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

У нас уже было правительство под Президентом.
    И называется сейчас это время "кучмизм" - что хочу, то и ворочу.Другое дело, шо вырвавшись из-под Президента правительство стало "тянуть одеяло на себя" - ну так это еще не повод вернуться к абсолютной президентской монархии.Я думаю, что когда разные ветви власти не могут править единолично - только тогда возможно их внимание к народу.

8. lotr_an

моя думка така треба навернутися взагалі до Президентської анархії чи диктатури. А поки цього не буде фото з підписами "Чому бандити не в тюрмах" взагалі не доречні.

Ви (не ви конкретно п. Дальневосточник, а деякі інші) ж скажіть за кого голосували - за ПР? то чому жалієтесь що чмурило не сидить в тюрмі?

9. no_coment

no_coment Well-Known Member

Все о чем Вы, господа, сейчас ведете дискуссию относится к проблеме ВЛАСТИ как таковой.
    Поэтому, пока в нашей стране не изменится отношения к ВЛАСТИ со стороны, прежде всего, простых людей (а депутаты не с луны упали - тоже в пеленки писались) все это будет напоминать "воду в ступе"...

P.S. "Власть пять (!) раз переходила из рук в руки.... пока не оказалось, что это одни и те же руки.."

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

я бы смотрел шире - "чмурылы"... Вот чесное слово - не вижу разницы между Юлей и скажем Колесниковым.... Ни в том, ни в другом случае для суда "доказательств не достаточно". Законы у нас, сами видите, какие. А кто эти законы писал, кто разрабатывал? Тут вот недавно Нестор Шуфрич рассказывал, как он разрабатывал и проталкивал Закон против Порошенко (об увольнении с должности депутата, не сложившего полномочия), а попал под закон Пискун.... И смех, и грех...Ну а в большинстве законов попадаем мы с Вами....

11. lotr_an

знаю що підзаконні акти наші депутати по 200 $ замовляють у студентів Києво-Могилянки і інших київських вузів.

12. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Ви то серйозно???
    Ну то маємо то, що маємо. Чого тут іще більшого від таких законодавців чекати! Цікаво, за що наші депутати такі велитенські зарплати отримують. За клоунаду, бутафорію, популізм, відсипання і виціловування один одного?

13. OldMan

OldMan Well-Known Member

А как оно должно изменится? Каким стать?

Похоже президентскую анархию (очень понравилось мне определение :) ) уже имеем.
    Какая у него получится диктатура?

14. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

15. Шинкарь

Шинкарь Well-Known Member

Надо их рассматривать не как вождей или мессию, а как "дежурных задниц" перед нами, штатниками и Россией.

16. lotr_an

ну скажіть хто їх розглядає як вождів і месій.

Я написав "їх" але прекрасно розумію кого саме ви мали на увазі.
    Коли я перший раз почув слово месія мені взагалі дико стало (я тоді ще в школі вчився). Я подумав яке ж це богохульство називати людину месією. І можу вам сказати на 100 % ця листівка в якій я це прочитав була провокаційною (її Наша Україна не друкувала).

17. Шинкарь

Всю жизнь считал, что если кто-то свою задницу сажает на трон при помощи протестующего народа (Ленин, Гитлер, Мао, Кастро, Пиночет ……….. та и у нас далеко ходить не надо) и есть вожди, и есть мессия, для тех кто не ведая о последствиях пихает ИХ на верхушку власти.

Но самое интересное, в случае, когда сценарий при жизни оказывается, мягко говоря, не желательный, те кто их ожесточенно туда запихивал, отказываются в них потом видеть вождей и т.д. Пример – Гитлер, Ленин (та и у нас далеко ходить не надо)

Мы, еще как всегда, покажем всему миру свою уникальность.
    В выше помянутых списках будет первая в мире тётя.

Все наши фигуранты здесь

18. lotr_an

Добре п. Шинкар - КОГО треба було ОБИРАТИ?

19. Шинкарь

На тот момент, лучше плохого Януковича, чем еще более плохого Ющенко.

И вообще, выбирать самого главного дожен парламент, или вообще упразднить его (президента).

Выросли мы из эпохи вождизма.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А кто-то не пытался ... осенью 2004 ?
    Вы на полном серьезе его хотели ?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)