Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

І так само, як Тарасик, був неправий. А Тарасик краще: він таки згодом покинув ПР, бо то мерзотники ще більші.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Але на даний час альтернативи ПР нема! І найближчий час не буде...

А в чому неправість?
    Те, що ви (я про майданників) зараз клянете на чому світ стоїть, свого Ідола, якого ладні були цілувати у всі півкулі, те що ваші вожді(полові командири/депутати тощо) забули про вас, та інші прояви "проукраїнсьтва", якнайкраще свідчить про мою правоту.

• Подобається Подобається x 3
  3. аксакал

Вдячність щурам невідома :cry:
    "Экс-президент Виктор Ющенко должен занять место на скамье подсудимых... Об этом заявил заместитель главы парламентской фракции Партии регионов Валерий Коновалюк"
    http://rupor.info/news-politika/2011/10/19/regionali-hotjat-posadit-jushhenko/
    І це після його подвигів:
    - привів до влади бандитів :diablo:
    - знехтувувавши думку проводу власної партії, дав брехливі вбивчі свідчення проти Тимошенко :diablo:

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Хто сказав?

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

Чому?
    У Галичині є й інші джерела баблодрому.

5. VasMT

Єдина дієздатна сила...
    І як не крути, а рівень бідності в Україні, сьогодні найнижчий за останні 10 років...

6. Mahnovetc

Mahnovetc Well-Known Member

Так це залежить від того, як рахувати.
    Якщо порівнювати з Європою, у нас абсолютно різні соціальні пакети, а проте по ТБ вже тявкнули, що у нас рівень бідності менший, ніж в деяких країнах Європи.
    А що ПР ( ну іпомеранчевих) дзвольте маленький анекдот:
    Верховна Рада, сидять депутати, спілкуються :
    - ну що, землю між собою поділили?
    - Так поділили.
    - Заводи, фабрики поділили ?
    - Ну так, поділили.
    - Треба ж тепер і про люде й подумати?
    - Так, душ десь по триста в господарстві не завадило б.

• Подобається Подобається x 1
  7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

От брехня так брехня! Мені особисто зарплатню не переглядали вже рік...А в скільки разів за цей час піднялися ціни? Якщо Ваш висновок базується на словах Хазарова : "Жить стало лучше...", ну тоді все зрозуміло...

• Подобається Подобається x 4
  8. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Це ваше суб'єктивне відчуття і не більше.
    Чомусь мої батьки пенсіонери так не думають, бо в попередні роки в них навіть була можливість дещо заощаджувати, а тепер не вистачає на найнеобхідніше...
    Чому на папері так гарно підвищується рівень життя, а в реальності навпаки?
    http://www.razumkov.org.ua/ukr/article.php?news_id=930

9. VasMT

Таня!
    Я не сказав, що бідність подолано. Я сказав, що рівень бідності зменшився. З 26-ти відсотків, до 24-х... Всього навсього. Але цей показник найменший за останні десять років.
    Ліричний відступ. Все своє життя в Україні, починаючи з 1994-го року, коли я повернувся, я був за межою бідності. Незалежно, яку я зарплатню отримував, скільки я заробляв на розмінуваннях, скільки я отримував за відрядження... Бо працював в сім"ї я один. Поділити на чотири - далеко за межою... Діти виросли та закінчили навчання - і О ЧУДО - я середній клас. Бо ділити тепер треба на двох :)))

10. аксакал

Як сказав Сталін під час 17-го з'їзду, головне - хто і як рахує.

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ----------

На два відсотки (за наявних реальних умов) рівень бідності можна зменшити: 1. за рахунок зниження стандарту того рівня; 2. якщо певний вісоток бідних вимре; 3. за рахунок прихованої помилки у розрахунках.
    Не бачу підстав для радощів в жодному випадку.

• Подобається Подобається x 2
  11. Bambook

Bambook Persona non grata

Ну просто Блок:
    Ночь. Улица. Фонарь. Аптека... :)

А про що тема взагалі?

12. Yarema

Закрити до біса;)...

13. welder

welder Well-Known Member

Дивна в нас країна... При такому зубожінні хтось купує наддорогі авто.

Украинец купил последний эксклюзивный карбоновый суперкар Pagani Zonda

14. Yarema

15. аксакал

От би кого вивчити та зробити радником:
    Вікторія Мотричко: "Планую 20 ходiв наперед"
    http://www.expres.ua/sport/2011/10/25/52696
    Та чи захоче оте лайно розгрібати?
    П.С. Але ж комусь треба. Не було би сміттєвозів, ми би захлинулись у смітті.

16. VasMT

Чисто не там де постійно прибирають, а там де не смітять!
    Виперли оранжоїдів, тепер залишилось тільки підтримувати чистоту.

17. аксакал

Ось це становище, що є зараз, пан вважає за чистоту о_О

18. VasMT

Ні... Пан вважає, що ще не один рік оту купу сміття, що залишилась після оранжоїдів, прийдеться вигрібати... Дорогу осилит идущий! А не крикуни та мітингувальники...

19. аксакал

Ось як розраховувати на хоча б мінімум порядності бандократів. Використали Тигипка, як м'ягенький папірець.
    "По мнению Фесенко, у Тигипко есть шансы договориться для своих людей лишь о каких-то ритуальных должностях, например, заместителей организаций Партии регионов в некоторых областях. А вот получить проходные места в избирательном списке партии не получится. "Ему могут кулуарно пообещать, поскольку закон о выборах еще не принят, а список не сформирован. Но не стоит забывать, что список будет составляться в несколько другой политической реальности, и тогда Тигипко могут просто сказать: извини, обстоятельства изменились", - говорит эксперт."
    http://news.liga.net/articles/NA110410.html

20. VasMT

Цікаві Ви, та такі як Ви, люди...
    Йулькіни продаються, як плечові повії - винні покупці.
    Тігіпка злилась - винні використанти.

Запам"ятайте - купити можна тільки те, що продається і "сучка не схоче..." далі за текстом...
    Всі, сцуко винні, крім самих себе...

а де твій аватар? :)