Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Драч ... Іван Драч ... чи просто Драч ...їде на ДН Януковича:

Драч півроку тому:

Украинский поэт и общественно-политический деятель Иван Драч, выступая сегодня на региональном Форуме Конгресса украинской интеллигенции, призвал украинскую интеллигенцию поддержать Виктора Ющенко.
    Обращаясь к Президенту, Драч сказал: «Я надеюсь, что Вы, несмотря на всевозможные угрозы, будете уверенно работать на Украину и ради украинского народа. А украинская интеллигенция работает и будет строить и творить украинскую нацию».

Драч після результатів виборів:

Він також зазначив, що В.Янукович коментував виступи артистів, їхні голоси і як хто співав.
    “Для нього це не байдужий світ, він сам, я знаю, співає і сам пише вірші”, – сказав І.Драч

---

Ось пасічник ще одного фана позбувся ...

• Подобається Подобається x 3
  2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Президент Украины Виктор Янукович сменил состав комитета Национальной премии имени Тараса Шевченко.

В состав комитета также вошли поэт Иван Драч, актер Богдан Ступка, кинорежиссер Роман Балаян, сын поэта Василия Стуса - Дмитрий Стус, актер Богдан Козак, хореограф Вадим Писарев, композитор Мирослав Скорик и другие.
    http://korrespondent.net/showbiz/1095588

А шо си за здобуток : "сын поэта Василия Стуса - Дмитрий Стус".
    А якби не син ???

• Подобається Подобається x 1
  3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Тарасик-2?

4. аксакал

http://news.tochka.net/49102-patriarkha-kirila-usilenno-okhranyayut
    "Патриарха Московского приветствовали от "народа Малороссии" - вітренківці і т.ін.
    Сподобалися деякі коменти:
    "Какой беспредел!!! Вчера домой не могла попасть по-человечески!!! Перекрыли дороги они видете ли!!! Да когда же это кончится, а?? Теперь вот уже и обыскивать начали простых прохожих!! Что они делают с нашей страной?!! Для чего нам такая власть и такая церковь, которые позволяют себе вот так ни во что ставить людей?!!"
    "Не так много, Вы говорите??? ....Если на Черноморской дороге, например, по обе ее стороны стояли менты через каждые 20 м?!!! если к нам пригнали их еще и из Николаевской, Винницкой и, кажется, Херсонской областей!!........И ради чего????....Что это за священнослужитель, который боится своих же прихожан??"
    "Кілька тисяч віруючих у московського бізнесмена Гундяєва? Щось забагато дурних в Одесі, чи рахував Підраxyй ;)"
    "я вас умоляю!!! есть три кита власти, бизнес. политика, религия. Но поверьте. РПЦ имеет дело ковсему, кроме религии, с..ать они хотят на наши души, миром правит бабло. Интерес РПЦ в разделе церковного рынка, вы даже не догадываетесь какие там деньги крутятся."

5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Чим відрізняється відпочинок звичайного українця від нардепа?

— Звичайна людина цілий рік збирає гроші, наприклад, на Туреччину. Потім кілька днів насолоджується, як їй здається, життям у вищому світі. У депутата все навпаки. Місяців вісім-дев’ять він живе чужим життям, зображає із себе державного діяча. А три-чотири місяці — своїм, справжнім. Депутат летить у Монако, виходить на терасу особистої квартири й думає: ”Нарешті я вдома”. Виганяє з гаража ”майбах”, а не задрипаний ”лексус”, на якому доводилося їздити в Україні. Бо лідер фракції постійно слідкує, аби парламентарії особливо не виділялися з натовпу. Або бере у своєму африканському бунгало нормальну зброю і їде полювати на носорогів. В Україні доводиться зображувати мисливця, який по п’яні з колегами ганяє зайців.

Нещодавно зустрів знайомого-депутата. Дивлюся, у нього занепокоєний вигляд. Каже: ”Перегнав із Монако яхту в Миколаїв, бо поламався шків руля. А він із бронзи, спеціальний сплав. Тепер парюсь, де дістати”. Зустрічаю іншого. Чого такий стурбований? ”Та ось у мене в трофеях уже є буйвіл, леопард, лев, носоріг. Немає слона. А цього року в Кенії обмежили полювання на слонів. Тепер не можу зібрати ”велику п’ятірку”.
    http://gazeta.ua/index.php?id=348224

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Сосед, депутат ВР, довольно спокоен в этом отношении. :morning1:Фамилии не называю, он сам себе реклама.
    Так, что есть ещё и нормальные.
    Хотя... :scratch_one-s_head:исключение только подтверждает правило.

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

:haha::haha::haha::haha::haha:
    Спробуйте:

8. аксакал

Вже лише на 3-й :)))

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Мені так не видає. :cry:

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Прибрали. Але вчора цiлий день було.

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Підтверджую, я перевіряла :)))

• Подобається Подобається x 2
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Останнє редагування: 6 сер 2010
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Теж, як і Ромко, надибав статтю...
    Хотів би почути думки на рахунок "вчасності" цього откровення:
    Часопис інституту евро-атлантичного співробітництва Євроатлантика. 2010 ІІ

14. Romko

І я прошу пробачення за офтоп. З власного досвіду можу ЗАПЕВНИТИ,що від власцьімущих можна отримати лише велику фігу. І обіцянки. І знов фігу. Можете поцікавитись в Натагідри,вона постійно з тим стикається. До речі,вона знає про цих дітей?

15. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

Так, від цих людей важко щось отримати, якщо на них не натиснути. Тому я й кажу, що потрібно в такому випадку підлючити пресу чи телебачення. Ось вам проста порада: йдете у редакцію "Експресу" і розповідаєте про свою ситуацію. Потім разом із журналістом газети їдете до кожного із нардепів з проханнями про допомогу. Я вас запевняю, що при журналістах жоден депутат не відмовить вам, тому що НАПЕРЕДОДНІ ВИБОРІВ кожному із них потрібен піар.

16. Romko

Я знаю,про що говорю. За моєю спиною 7 років. Війна з МОЗом. Листи. До політиків. До депутатів.В фонди. Лише після статті в "Дзеркалі тижня",на нас почали зважати. Але,матеріально мені допомогли ЛИШЕ форумляни.

Останнє редагування модератором: 14 сер 2010
  17. аксакал

Увага! Нардепи хочуть забудувати унікальну Кінбурнсьу косу своїми хатинками! Мало тог, що буде втрачена величезна кількість ендемічних рослин, перелітні птахи позбавяться місця відпочинку. Ті будинки зсунуться в море, пісок не витримає. Приєднуйтесь до акції:
    Призываем всех и каждого, кто готов бороться и отстаивать уникальное место, прислать письмо по адресу:

Лінк на статтю "Битва за Кинбурнскую косу, или еще одна проверка для Президента ":
    http://kriminal.tv/news/history/280410kinburn.html

18. Romko

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

Я Вас умоляю... не делайте из "Експресу" самых честных и порядочных..., я верю Роману.

---------- Додано в 00:46 ---------- Попередній допис був написаний в 00:28 ----------

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)