Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Шкода, Ющенка копнули... Той би їм по Мазепиному Хресту дав... За заслуги у державотворчій діяльності...

2. RJK

RJK Well-Known Member

Я так и знал!!! :)))

3. Arthur

Arthur Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  4. Fon

Fon whom how

я цілком згоден з міфом про апельсини. тільки цьоця люда звичайно це говорила у переносному смислі. задурили людям голови, по гарному америкоському сценарію розвели як діток. от тепер пожинайте плоди..
    ці ж грінго 50 років на латинській америці тренувались. так що укра наразі заввиграшки обробляється..

5. Gron

Gron тафгай

А на Мосфільмі в кремлі-лубянкє немає сценаристів?
    Що фрукти не вирощують, знаю.
    Що тренувалися більше років ніж ти грінго, теж.

• Подобається Подобається x 1
  6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Бог его знает, кто больше тренировался, я думаю, что в штатах, читайте классиков

7. Gron

Gron тафгай

марксізму-лененізму?

8. Тим22

Да хотя бы Мандельштама, Багрицкого, Олешу, братев Катаевых, Ильфа, и других

9. Gron

Gron тафгай

PPS Перепрошую, додайте Бабеля, його будьоновці за просто так розстріляли, Мандельштаму, "пощастило", в лагєрє.

Останнє редагування: 13 бер 2010
    • Подобається Подобається x 3
  10. Danilo

Danilo Well-Known Member

11. VasMT

З життя помаранчевої еліти: маєток Юлії Тимошенко
    Це правда дана на червень 2007 року... Може Йуля вже віддала житло дітям?

12. Taakinen

Taakinen Well-Known Member

От читаю я цих всіх "переконаних" противничків Майдану і майже на 100% впевнений - не було їх там, не пережили вони того, що сотні тисяч інших, в яких ідея і мрія (а не лише булка з маслом) в житті щось таки значать!

І справа навіть не в тому, хто і за що там стояв, бо люди там були різні, і що це Україні і кожному з них дало. У всіх була мрія - вирвати країну з цієї гнилі, в якій вона знаходилась і є там по сьогодні.

жовч цих противничків - від заздрощів тим, хто цієї мрією пожив хоча б кілька тижнів. бо їм це НЕ ДАНО!

• Подобається Подобається x 5
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Балогу затримали з чеком на 125 мільйонів - Москаль

Народний депутат Геннадій Москаль звернувся до голови СБУ Валерія Хорошковського з проханням перевірити інформацію щодо 125 млн. євро, нібито покладених Віктором Балогою у швейцарський банк.

Про це повідомляє прес-служба "Народної самооборони", передає агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

У зверненні нардепа йдеться про сприяння Балозі зі сторони українського посла, а також про його незаконний диппаспорт.

"За повідомленням ЗМІ, німецькі митники на кордоні зі Швейцарією затримали громадянина України з незадекларованим банківським чеком на 125 млн. євро", - сказано в депутатському зверненні Москаля.

Як з'ясувалося після перевірки, вилучений чек є справжнім і виписаний відомим швейцарським банком.

За неофіційною інформацією, отриманою від співробітників поліції Німеччини, цим громадянином України був колишній глава Секретаріату президента Віктор Балога, повідомляє агентство.

"У відкритті банківських рахунків та проведенні незаконної комерційної діяльності Балога користувався допомогою посла України у Швейцарії Ігоря Діра, який є вихідцем із Закарпаття і був призначений на цю посаду Балогою", - йдеться у зверненні.
    "За неофіційною інформацією Державної прикордонної служби Балога дійсно в той час перетинав кордон України за дипломатичним паспортом, який він використовує всупереч вимогам законодавства", - додав Москаль.

14. VasMT

15. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Підкоригувавши під Януковича. Хоча - хто зна - через пару років затвердить протилежне. бо прецедент є.

16. Тим22

Пацан обещал, пацан сделал

Президент Украины Виктор Янукович принял решение КС о правомерности коалиции. Об этом сообщает официальный сайт Главы государства.

«Еще раз напоминаю – я всегда говорил, что приму любое решение Конституционного Суда. И я принимаю решение, которое есть. Мы должны научиться жить по закону. Можно по-разному относиться к Конституции. Можно говорить о необходимости конституционных изменений. Но неизменным должно быть одно – принцип безусловного соблюдения Конституции и законов», - сказал Виктор Янукович.

17. Персі

Персі La mafia è immortale!

Особливо, якщо наперед знаєш, яким це "любое решение" буде. :)))

18. VasMT

Шість депутатів від НУ-НС увійшли в коаліцію[/B]
    Шість народних депутатів з фракції Наша Україна - Народна самооборона поповнили лави коаліції Стабільність і реформи.

Про це на засіданні парламенту повідомив голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Так, до коаліції увійшли Валерій Борисов, Давид Жванія, Володимир Марущенко, Олег Новіков, Сергій Харовський та Віктор Шемчук.

Таким чином на сьогоднішній день до складу коаліції входять 256 народних депутатів, у тому числі 19 бютівців і 14 нунсівців.

19. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Пан 'VasMT?:scratch_one-s_head:А шо там в славном городе Стрый происходит?Що чутно?
    Представители ВО "Свобода" забросали яйцами нового главу Стрийской райгосадминистрации Владимира Бурия и народного депутата от Партии регионов Петра Писарчука.

20. VasMT

Ну пан, так пан...
    Сейчас нарвусь на модеров за ссылку на Стрыйский форум...
    Но лучше читать первоисточник ;)

Как видите, ничего общего у "файніх пацанів з ВО Свобода" з Стрийской властью нету :)))
    А яйца, а что яйца... Оружие пролетериев ;)

а де твій аватар? :)