Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. Андрійович

Андрійович миється в бані

Як на мене, ми занадто емоційно і ідеалістично сприймаємо політику і політиків: "вірю - не вірю", "подобається - не подобається" і.т.д. Треба собі здати справу, що політика і влада по означенню річ брудна. Всюди і завжди. І вже тому "чистих" політиків не буває. Навіть ті, що мають душу і совість, будучи в політиці, мусять весь час наступати їм на горло. Неможливо одночасно зберігати невинність і вести інтенсивне сексуальне життя.
    Хто підходить до політики з ідеалістичними мірками, буде неминуче розчарований. Краще підходити до неї, як до всякої не надто приємної справи, з тверезим розрахунком і, слухаючись інстинкту самозбереження, аналізувати в чому мій/наш інтерес і хто і як міг би його забазпечити? Або сказати, копирсайтесь у тому лайні без мене, і просто самоусунутись від процесу. Тільки проблема від цього не зникне.
    Як і каналізація, політика є частиною сучасного життя. Щоправда, до каналізації ми підходимо прагматично і не робимо собі ілюзій.

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Каналізація у Львові майже вся ще за Польщі зроблена(та,котра ще тримається)...

• Подобається Подобається x 3
  3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Адже каналізація протрібна для відведення лайна, а в нас воно застоялося. Тобто, чистити їх все одно треба (за Лукашенком - перетрахіваць).

• Подобається Подобається x 4
  4. Romko

хто буде чистити?
    хто?
    Ринат Ахметов: «В Верховной Раде я возглавлю комитет по борьбе с организованной преступностью». Пресс-конференция кандидата в нардепы от Партии Регионов Р.Ахметова (2006 год)
    Расстрельный бизнес

5. аксакал

Ми! Природно, якщо не сідити по хатах. Направляти політику держави - той мінімум, від котрого відмовлятись не можна. Я твердо вирішив: буду голосувати, буду, кожного разу за менш огідного, як шар за шаром знимає стружку фрезерний верстат.

P.S. От - дуже розумні слова каже черговий з маловідсоткових:
    http://www.radiosvoboda.org/content/news/1896150.html
    Та якщо б він а) пройшов і б) виконав що зараз каже.

• Подобається Подобається x 4
  6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Сегодня в Харькове проходила церемония открытия реконструированного стадиона "Металлист" под "Евро-2012". Смотрел прямую трансляцию на катале "С-ТЕТ".

Когда диктор объявил, то будет поздравлять Ющенко, в кадр попали интересные жесты многих болельщиков - большой палец вниз. и Началось...скандирование "Ганьба". Стадион ревел. Во время зачитывания Ющенко стандартного для таких событий текста - стадион встал и начал скандировать "ГАНЬБА" (по-русски позор).

7. OldMan

OldMan Well-Known Member

Romko, если не знаете, - то сообщу, а если знаете, - то напомню, что упоминаемый в цитате Борис Пинчук не так давно осуждён (по-моему на 6 лет) за клевету.
    Стоит ли такое цитировать?

8. Romko

Хм..а Ахметов,ніби ше не сидить?:scratch_one-s_head:
    Та й Янукович гуляє...:sorry:
    Хм...
    Уникальная биография кандидата в Президенты Украины В.Ф.Януковича

• Подобається Подобається x 1
  9. OldMan

OldMan Well-Known Member

Имелась ввиду эта цитата:
    Гм. Будем считать, что уговорили.
    Буду голосовать за Ющенко. Он хороший.

10. Romko

Прошу дуже...
    Я колись свою думку висловив...
    І не раз...
    Хм...то.виявляєцця,злочини розкриті і бандити сидять в тюрмах?о_О
    Я радий,безконечно...:preved:

11. аксакал

Можливо, їй все це подарували. Як жінці. ;)
    А питання про "Міжгір'я" це не знимає. :tongue: І про спосіб отримання звань та дипломів. :tongue: І про здатність виступати публічно. :tongue:
    Ще раз підкреслюю: обирати доводиться не за прихильністю, а за принципом минимальної шкоди державі. Природно, якщо дійсно думати та обирати.

12. Ага, з двох зол менше. :crazy: Коли вже перестанемо так обирати? :sad:

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Почекайте, я так і не зрозумів, а чому тільки з двох? Так вони вже при владі з перервами десь біля 10 років. Це стосується також і Ющенка і Литвина.
    Так є ще маса інших, які фактично при владі не були.
    Чому б їм не дати шансу? Адже такі як Тигібко чи Гриценко, здається, не дурні люди.
    Чи для українців характерно товкти воду в ступі? Вже в 1991 натовкли і 1-го секретаря вибрали президентом.
    Ось і маємо те що маємо... Знову наступаємо на ті самі граблі.

14. аксакал

Колись станеться. Віримо й обираймо. Обираймо та віримо. Вам не доводилось чистити дуже забрудненого казана, шар за шаром?

Отож. Свідомого громадянина теж треба вирощувати, як столітню секвою.

15. OldMan

OldMan Well-Known Member

А разве в 2004 выбирали меньшее зло?
    А разве в 2006 не "оновылы та очыщылы" Верховну Раду?

16. Zaba

Zaba миється в бані

ВІн пантрує тих, хто мед носить.

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Напевно їм забрало грошей перекупити мас-медіа, щоб про них понарозказували багато хорошого.

18. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Тігіпко професійний комерс-комсомолець. Крім того, йде з програмою надання російській регіонального статусу.

Гриценко - підкаблучний проект своєї дружини редактора "Дзеркало тижня" Юлії Мостової.

---------

Та навіть не це головне. Все що вони обіцяють, без підтримки у ВРУ НЕ БУДЕ. НЕ РЕАЛЬНО.

ПУ - це перш за все СБУ, прокуратура і ЗСУ.
    Тому тре кандидата , який насамперед буде цими трьома напрями опікуватися і використовувати на благо народу....

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хай ідуть колядувати...

а де твій аватар? :)