Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. Андрійович

Андрійович миється в бані

А що питати? І нащо? Я й сам будь-кому можу розказати.
    Першу вищу (гуманітарну) освіту здобував у 80их, з перервою на армію. Добре, що тоді вистачило розуму обрати іноземні мови, а не історію, як хотілось. З викладанням мов, де не було простору для ідеології, було добре. А вже в літературознавстві починались проблеми - треба було віддавати "кесарю-кесареве". Хто писав з того дипломну чи курсову, мусів шукати ідеологічну прив"язку, щоб цитатку відповідну втулити...
    А другу вищу (теж гуманітарну) освіту і вчений ступінь здобув у 90их в Німеччині. Так що маю що з чим порівнювати... Там мене вчили на основі критичного підходу працювати з матеріалом, самостійно формулювати проблему і шукати її розв"язок, а не шукати за чиїмись цитатами, до яких треба все за волосся притягати...
    І досі бачу, що наші школярі, які за різними програмами їздять на рік до німецьких ґімназій, дають фори тамтешнім дітям з точних дисциплін і виявляються абсолютно безпорадними там, де треба самостійно інтерпретувати, дискутувати, ставити питання і т.д.
    І чомусь ВВП в них куди вищий...
    Впору сказати "Єслі ви такой умний, то почєму я такой богатий?" Ще раз вибачте за оффтоп.
    :sorry:

Останнє редагування: 30 лис 2009
    • Подобається Подобається x 5
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так отож... В кожному ВУЗі була перша кафедра, і всі вчили "Апрельские тезисы", і книжки читали ... І бачили, що робиться навколо...
    А далі залежало від кількості сірої речовини і бажання аналізувати...
    Я ще на першому курсі зрозумів, ЯК треба здавати заліки і екзамени на 1-й кафедрі. Все, далі можна було не вчити... Головне знати, що від тебе хочуть почути, а не те, що ти знаєш, або, як ти думаєш...

• Подобається Подобається x 2
  3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Можна було, але з-за кордону, як Резун-Суворов. Хоча - теж небезпечно (Троцький, Бандера,..)

4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Китайська експансія...
    хм...а дещо б здалося перейняти...
    Мао Цзедун – желтое солнце пустыни

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Тем не менее, лидеры в самом низком уровне коррупции, все-таки, демократические государства.
    Дания с Новой Зеландией делят между собой 1-2 места уже несколько лет.

7. VasMT

Хранение наркотиков является в Китае одним из 69 преступлений, за которые полагается смертная казнь.

• Подобається Подобається x 3
  8. Romko

От...про що я завжди кажу...
    Коррупция — портрет явления

9. Arthur

Arthur Well-Known Member

В статті, яку привів Romko, є такі слова.
    Схоже можна прочитати майже всюди. «Всі бандити», «вибирати нема з кого», «краще не буде», «після виборів нічого не зміниться», «влада, як ракова пухлина, яку треба відрізати», «корупція», «система» і т.д.
    Хоч би хтось написав, як це все змінити.

10. VasMT

Б"ємось над цим питанням вже 19-й рік... Неодноразово зверталась увага на алгоритм:
    1. Якось було, кому як, кому добре, кому ні...
    2. Стало погано всім (за виключенням владюків)
    3. ???
    4. Буде як ЄвропоАмериках...

Ніхто, ніразу на озвучив третій пункт...
    В армії при доповідях при інспектуванні командири доповідають по такому алгоритму:
    1. Стан справ.
    2. Проблемні питання.
    3. Які можливі шляхи вирішення цих питань.
    4. Що для цього необхідно.

Якщо шляхи вирішення адекватні затратам і очікуваному результату, старший начальник надає цю (матеріальну, ресурсну, фнансову, спеціальну...) допомогу цій частині, або підрозділу...
    Все чітко і зрозуміло.
    Поки ці "кандидаьи" чітко не змалюють шляхи вирішення наших проблем, а не бла-бла... Буду на виборах підтримувати п.Романа!

• Подобається Подобається x 3
  11. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ось це конструктивно. Так питання/проблеми вирішуються не тільки в армії, так вирішуються питання і в житті, і на підприємствах.

А ось це не дуже конструктивно. Так можна чекати дуже довго, а треба вже щось робити.
    А, наприклад, в Гриценко, Тігіпка, хіба не чіткі програми?

12. VasMT

Те, що Гриценко завірив, що при ньому нечесні чиновники будуть потерпати від його гніву, єдина конструктивна теза його програми... У Тигібка теж саме: вйо за мнов до європи і кращого життя... :))) і це на фоні злітної смуги і Боїнга відлітаючого в "теплі краї"...

Як МО, Гриценко на +4... Як президент - він МО...

13. Arthur

Arthur Well-Known Member

Бачите, все починається з того, що ми не віримо жодному кандидату. Я розумію чому це так. Але з іншого боку це не зовсім правильно. Якщо будь хто, бізнесмен, політик, буде починати свій проект з того, що почне шукати тисячі причин, чому цей проект буде невдалим, то ясно, що так воно і буде.

14. VasMT

А вони хто, бог Ярило, що я повинен йому вірити. Не Ваші слова були капку раніше, що вони найманці, ми їх наймаємо на службу... Він повинен не обіцяти, а показати шлях, можливіть подолання, ричаги впливу на всі сторони суспільного будівництва...

Відійду від теми, паралельно новини по ТРКУ... там ваш президент знову озвучив тисячу і одну причину невдалої інтеграції нас в Європу... Вгадайте, ВІН винен?

15. Arthur

Arthur Well-Known Member

Пообіцяти, показати, суть майже та сама.
    Я так зрозумів, що ви не вірите в реальність виконання програми, що їх програми це «бла, бла…».
    А що толку від того, покаже він шлях, чи ні. Більшість населення і так нічого не зрозуміє. Та і шлях, майже кожного кандидата, може бути успішним, але за однієї умови, що він буде ВИКОНУВАТИСЬ.

16. Romko

Програми у всіх..на ять...і В Ю.І в Я.,і в усіх решта...:good:
    залюбуватись можна.:girl_angel:
    і просльозитись.:cry:
    Артуре,невже Ви тільки-но в Україну прилетіли?:cowboy:
    І,як там,на Каллісто?
    Рельос ше світить?
    От..почитайте ше...будете орієнтуватись...
    Восемнадцать. (Записки оптимиста.)
    Виконуватись нічрнго з вказаного в програмах Н Е Б У ДЕ
    Цікаво,скільки виборів Вам ще тре пережити,щоб Ви це усвідомили?
    і ше трохи хвільозофії...
    Почему все не ТАК-2?

Останнє редагування: 4 гру 2009
  17. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ромко, це я писав до того, що не в програмі справа. Я як раз і мав на увазі, що програми, більш менш нормальні майже у всіх. Але виконувати ті програми ніхто не буде. Я це знаю.
    Але мене більше турбує. Що робити? Те що вони-кандидати всі погані, я знаю, але мені, від цих моїх знань, не легше.

От читаю в статті, яку ви дали.
    І аж смішно, імунітет виробився, тому будемо вибирати нового придурка.

18. Romko

По кругу...

19. Arthur

Arthur Well-Known Member

Romko, я не питаю Вас, за кого голосувати.
    Ви десь тут писали, як Ви створювали організацію Спадщина в 88 році. Ви ж тоді вірили, що можна щось змінити і ситуація тоді була не набагато легше. А Ви все одно вірили і не боялись. От і я так само вірю, що ще можна щось змінити. І для цього треба щось робити.

20. Romko

все ж переживаю за наших обранців...:sad:
    небезпечно зараз...:sorry:

http://www.youtube.com/watch?v=AaLAsV6Fqm4

а де твій аватар? :)