Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Киеве состоялась акция «Гаранта – за океан!», в ходе которой Президенту Украины передали деньги, собранные для него жителями Луганской области на билет до Вашингтона - сообщил один из инициаторов акции – глава Луганского областного молодёжного совета Олег Акимов..Все собранные пятаки поместились в три больших железных ведра и 10 пакетов. Всего жители Луганской области передали гаранту более 80 тысяч пятаков. Ведра с монетами были настолько тяжелыми, что представители Секретариата Президента даже не смогли их поднять. Однако участников акции заверили, что все деньги будут забраны, пересчитаны, а о самой акции будет проинформирован Президент.
    «Акция прошла «На ура!», - поделился впечатлениями Олег Акимов. – Я был в приятном шоке, когда мы шли по центру Киева и объявляли в мегафоны об итогах акции, к нам подходили жители столицы и тоже бросали свои пятачки. Это, наверное, лучшее подтверждение отношения украинцев к нашему Президенту».
    После проведения акции ее организатор был приглашен в Секретариат, где ему сказали, что лучше было такие акции не проводить, и предложили написать обращение к Президенту. «Это обращение я написал от имени участников акции и попросил Президента сделать большой подарок украинцам и выполнить волю тех граждан, которые приняли участие в акции, оставить свой пост и дать Украине свободно развиваться», - рассказал глава Луганского областного молодёжного совета. Он также отметил, что инициативу проведения акций «Гаранта за океан!» подхватили другие регионы Украины. В данный момент подходит к завершению сбор пятаков в Днепропетровске, Харькове и Крыме. «Эти деньги тоже будут переданы в Секретариат и, думаю, что их хватит на билет не только Президенту, но и для всей его команды» - подытожил Олег Акимов.

• Подобається Подобається x 4
  2. demetris

demetris Well-Known Member

Таємна службова Пинзеника

А доповідна Пинзеника? Ну, власне кажучи, всі наслухані набачені. А хто ні - то най тут почитає.
    Написано вдумливо і професійно (наскільки мені про це судити). Я все таки думаю, що то він писав. Просто не треба було таке "на люди" виставляти - паніка ж почалась трохи (хоча була й без того).

Останнє редагування: 30 січ 2009
    • Подобається Подобається x 2
  3. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не знаю як, але всіх до одного пора гнати в шию. Що не депутат, то якась замутка. Нормальних людей понищили, а решта неповносправних продовжує працювати. Чомусь зненавидів всю ту мерзоту у Верховній Раді. Кожен, як може рветься до корита.

• Подобається Подобається x 8
  4. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

А вся наша власть оказывается как пресловутая мафия, все повязаны между собой. Почти все друг-другу кумовья. Если разобраться, то ющенко с кучмой получаются родственники :) Недавно выступал прокурор медведько оправдывая семью ющенка от связи с газовым бизнесом, так он кум януковича. Вобщем всеми нами правит одна большая семья, которая никак не может поделить свое имущество.

• Подобається Подобається x 7
  5. mxa

mxa Well-Known Member

Якось, десь 2 роки назад, випадково спілкувався з депутатом Винниківської ради у себе в офісі. Він був знайомий з одним моїм співробітником. Десь через 15 хв. після знайомства, я попросив його замовкнути, дуже ввічливим тоном. Всі ці 15 хв. він постійно мені щось триндів, розказував, хвалився і т.п., дуже емоційно розмахуючи руками а я намагався робити свою роботу. Він дуже здивувався від мого такого прохання, але десь хвилин на 5 замовк. Далі почав знову співати ту саму пісню. На цей раз я практично одразу його обламав і сказав що або він замовкне або я виставлю його з офісу. Після цього він вже замовк, і мені нічого не розповідав, взявся за інших співробітників. Він не образвися на мене, а просто почав ставитись по іншому, більш акуратно :)

• Подобається Подобається x 1
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тільки що передавали передачу з Катею Осадчою"Світське життя".Показували Катеринчука з сім"єю.Катя запитала чи правда що хресним батьком його дитини є сам парезидент.Він відповів ,що так.Тоді Катя запитала,чи коли небудь президент приходив в гості до них на день народження хресниці.Катеринчук відповів що один раз навіть кликав ВАЮ до себе,але його(ВАЮ) сантехнік Балога сказав Катеринчуку,що це неможливо.Я був в шоці.

7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Отут корень зла. Голосували-майданили проти профффесора, що зі Сходу, а отримали таке ж з Заходу. :diablo:

Останнє редагування: 2 лют 2009
    • Подобається Подобається x 3
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Спонсор програми - БЮТ? ;)

9. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Нє. Одна відома горілка :)))

10. levandivka

Бєрьозова на юлькАх?

11. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Хехе, оце так реверанс.

Розпіарили позашлюбну дитину Симоненка. Йому грозить виключення з партії (с).
    І саме Симоненко заявляв, що зараз немає потреби висловлювати не довіру уряду.
    Але ...
    На його місце прийде Грач, якого від ранку транслюють з його гаслами "геть Юлю".

Чекаємо, що ж буде далі...

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та тут діло не в програмі,а в Катеренчукові.

Нє на бджолах,тьфу, не меду.

Виключать чи ні буде залежати від того які позиції в партії в нього.Якщо сильні,то ніхто йому нічого не зробить.Часи минулися коли за аморалку з партії виганяли.
    Навіть,якщо Грач прийде то теж нічого не буде.Просто дістане ті гроші котрі діставав Симоненко і у нього зразу пропаде "дар речи".

Останнє редагування модератором: 8 лют 2009
  13. Deus igrok

Ну як я розумію , тобто як я чув ... цитую з пам'яті Грача "або ми проголосуємо за відставку ЮВТ , або впадемо ще нижче ... "

Не голосують за відставку ЮВТ, не виганяють Симоненка - хто ж тоді залишиться з електорату ? )

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Електорат у них стабільний,і не залежний від дій їхніх лідерів.Вони зомбовані однією назвою КПУ.Так що не думаю що вони переймаються тим за що вони голосують а за що ні.

15. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Все зрозумило: йдеться саме про сьогднішне голосування, особливо якщо додати, що ситуація "з комсомолочкою" проявилася не вчора. Шури-мури, ресторани, та й 9 місяців ніяка "найпрогресивніша теорія" не відминить.

16. Deus igrok

• Подобається Подобається x 3
  17. levandivka

ІМХО, не додумали троха кліпмейкери:
    на текст "о чём-то дальнем и родном" тре було космодром, або обсерваторію показати.
    Нє?

18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Бывший председатель Верховной Рады Украины, народный депутат Арсений ЯЦЕНЮК предлагает всем высокопоставленным должностным лицам обнародовать свои декларации о доходах, чтобы действительно начать борьбу с коррупцией.

Об этом он заявил во время эфира на телеканале «Интер» вчера вечером.

«Было бы очень интересно, чтоб все высокопоставленные должностные лица украинские – первая линия – пусть покажут свои декларации», - сказал А.ЯЦЕНЮК.

Он добавил, что сегодня складывается такая ситуация, когда почти все высокопоставленные должностные лица – «сироты, бедняки и бездомные люди». При этом, по его словам, эти лица «начинают обманывать всю страну и рассказывать, как они любят украинский народ».

«Но у меня возникает вопрос: откуда же они берут эти деньги? Это значит, что они у кого-то их взыскали, в том числе и украинского народа», - отметил А.ЯЦЕНЮК.

Поэтому, по его словам, надо наводить порядок, начиная с высоких ступеней власти. «Борьба с коррумпированной властью на самом верху – это приоритет номер один», - сказал А.ЯЦЕНЮК.

постоянный адрес статьи:
    http://www.unian.net/rus/news/news-300853.html

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Він також з бігбордів перед виборами кричав,що закон один за всіх і про те що депутатську недоторканість потрібно зняти,і що першк що вони знімуть прийшовши в парламент це її рідну недоторканість.
    http://www.pravda.com.ua/ru/news/2007/12/5/67813.htm
    http://www.pravda.rv.ua/analitica/Jazenuk.html

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Сегодня по Луганску возили самолет... Коммуняки подошли креативно... :mocking:

а де твій аватар? :)