Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. fuxx

fuxx Member

Спитай президента!

Тут ви можете поставити запитання Президенту України Віктору Ющенку. Ваше запитання буде опубліковано і за нього зможуть проголосувати інтернет-користувачі. На найпопулярніші і найцікавіші запитання Президент відповість у прямому ефірі 16 грудня під час Інтернет-чату "Підсумки року та погляд у майбутнє".
    (С) Українська Правда

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

А які питання "найцікавіші" де будуть визначати, в секретаріаті? ;) Вчора чи то позавчора в Шустера журналіст (забула прізвище) скаржився, що якщо запрошуєш десь на прямий ефір Президента, пані Юлю чи товариша Януковича, то вони вимагають наперед список запитань, які їм задаватись будуть. Боягузи. :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  3. Danilo

Danilo Well-Known Member

4. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Вчера в новостях сказали, что больше всего голосов поддержки ( около 42000) набрал вопрос: "Шановний пане Презеденте, скажіть будь-ласка, скільки нам (простим людям) потрібно Вам заплатити, щоб Ви разм з усіма депутатами ВР, міністрами, урядовцями назавжди виїхали за кордон і не заважали Україні нормально розвиватися?"
    Интересно ответит ли он на него? Все таки значительный процент пользователей под ним подписался.
    П.С. Сегодня уже больше 49000 голосов

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

ТАК баб-яга - против!
    http://korrespondent.net/ukraine/politics/676604
    P.S. з газети "Кур’єр львівський" 1921 р.
    То правда. Але в Леніна було рідкісне чуття моменту - він міняв лозунги декілька разів на місяць. Як Юлія Володимирівна.
    http://www.zaxid.net/article/25147/

Останнє редагування: 12 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  6. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

спитай президента

мені сподобалося друге питання в рейтингу :))):))):)))

запитання Президенту України Віктору Ющенку.
    1.Шановний пане Презеденте, скажіть будь-ласка, скільки нам (простим людям) потрібно Вам заплатити, щоб Ви разм з усіма депутатами ВР, міністрами, урядовцями назавжди виїхали за кордон і не заважали Україні нормально розвиватися?
    Віктор, 09.12.2008, 14:36 10793 голоси

2.Уважаемый Виктор Андреевич! С какой стороны вы начинаете есть шоколадные рогалики?
    Денис, 10.12.2008, 01:12

• Подобається Подобається x 6
  7. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Перше питання на Корі теж лідирує.
    Але редакція його не пропустить в ефір.

Пане президент! В мене є два питання:
    1-ше: Скажіть, будь ласка, коли ви та ваша команда непрофессіоналів нарешті подадуть у відставку? Чи ви вважаєте, що прилюдне обкрадання народу України та їх заощаджень під прикриттям світової фінансової кризи і в той же час захист фінансових інтересів олігархічних кланів політикою нац. банку України на чолі з його головою це нормальне явище?
    2-ге: Чи не вважаєте ви за доцільне визнати геноцидом народу України голодомор 1991 - 2008 років, бо, як відомо за цей час населення країни скоротилося більше аніж на 6 мільйонів людей і в той же час влада дедалі безкарно принижує свій народ! І не робить жодних кроків задля поліпшення його життя і життя країни в цілому? Yanni | 09.12.2008, 16:26
    Голосов: 3019

http://forum.korrespondent.net/read.php?2,687038

Останнє редагування модератором: 13 гру 2008
  8. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

До речі, я її називаю Мадам Троцкий:)

Але ж нажаль - вона буде президенткою :cry:

• Подобається Подобається x 2
  9. Дальневосточник

Будем искать положительные моменты в любых изменениях..Так вот - я думаю, что уменьшение влияния коммунистов и нунсовцев - и их скатывание к маргинальным тягнибоковцам и витренковцам - положительно скажется на спокойствии в Украине... беспринципные политики (желательно еще - и прагматичные!) прекратят подигрывать любым крайностям, а реальная поддержка крайних сил в обществе весьма незначительна...Собственно - и смена вити на юлю - в этом смысле так-же предпочтительна. :give_rose:

10. gryvul

gryvul Well-Known Member

боюся, що ви помиляєтеся стосовно позитивних моментів цієї зміни. вона вже останній рік фактично править Україною. і шо? і нічо...

11. OrangeSpring

C точки зрения либерала - нет.все мі тут болтаем про восток и запад с точки зрения как относятся к россиии и сша и бла бла бла. Всех отвлекли собственно от того, что украину ще реформировтаь и реформировать надо, чтобы в ней было меньше совка

А я Юля - в экономике антилиберал. Методы ее управления совковые.

Если бы Ющ вспомнил, что он был либералом намного больше, чем национал демократом..... Но это увы невозможно. НУ превратилась в маргиналов :sad:

Хотя кризис может заставить Юлю, припереть ее к стенке и делать то, что ей не хочется

И в конце концов...

Ну есть основания надеяться, что она ненадолго:)

12. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Гражданка Penelopе.... Вы уже двадцать девятый пост пишите о каких то "реформах".
    Не будете ли Вы так добры,пояснить "на пальцах" , конкретно ,о чем речь.

13. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

P.S.
    AgataKristi | 15.12.2008, 09:37
    Киевляне уже плачут от такого мэра

http://korrespondent.net/ukraine/politics/679314

14. OrangeSpring

А я перечиляла уважаемый. Даже тему создала. Вот основные, базовые
    1) Отмена моратория на продажу земель сх назначения
    2) административная реформа
    3) дерегуляция малого и среднего бизнеса
    4) снижение налогов и уменьшение их количества

Ну и как прикладная - просто текучка - выборы должны быть по открытым спискам

15. Дальневосточник

Куда уж открытее были списки...Выбрали? И что - "помогли тебе, сынку, твои ляхи?" :)
    Не верю в разум коллективный
    с его соборной головой:
    в ней правит бал дурак активный
    или мерзавец волевой.
    И.Губерман

16. OrangeSpring

Cписки сейчас закрытые. Депутаты не прикреплены к округам. И поэтмоу сейчас и секретари и водители спонсура - в Раде сидят...

17. Дальневосточник

Я - о Черновецком (там - две цитаты)... Ну - кто скажет, что в мэры выбирали "кота в мешке"??? И что - "помогли....(далее - см.выше)..." :)))

18. Bogun

Bogun Well-Known Member

Чесно в одній темі я згадав італійського фашистського диктатора Беніто Муссоліні і я пригадав одну його тезу. Хоча я не погоджуюсь з його ідеологією, але якраз в цю тему :).

Я завжди був впевнений у тому, що для порятунку Італії необхідно розстріляти декількох десятків депутатів. Я вірю, що парламент - бубонна чума, яка отруює кров нації. Її треба знищити.

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Коли підете?:)

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

"Ющенко объясняет свой низкий рейтинг напоминанием о ГолодомореproUA / 15.12.2008 16:01
    Президент Виктор Ющенко заявил, что его низкий рейтинг (по данным социологов, президента поддерживают около 5% граждан Украины) связан с тем, что он отстаивает сближение с НАТО, а также напоминает о Голодоморе украинского народа в 1932-33 годах. Об этом он заявил в интервью Би-Би-Си..

«В этой стране, кроме Президента, эту тему никто не поднимает.
    ..."

http://proua.com/news/2008/12/15/160117.html

Как минимум странное заявление. Нужен ли президент, который "поднимает" темы, никому кроме него не нужные???

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)