Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Я ж кажу
    І вупше...

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ага, а ще партійка литвина набрала нормально відсотків....
    то може вчинок ющенка і мороза говоре про те, що люди хочуть жити дружно, а не "по-ющенковськи" і не "по-януковичевськи"?... [​IMG]

3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

Дуже просто. Установчі збори приймають закон, що повертає до мажоритарної системи (у нижчій палаті) з можливістю дострокового відкликання за поданням округа, звідки депутат обраний. Після 2-3 спроб народ почне думати, голосувати за продуктовий набір і обіцянки зайди чи за свою людину і його конкретні дії. Ще потрібна палата на кшталт палати лордів (UK) чи сенаторів (USA). І цілком досить 1 від округа на 200 000 громадян і 1 від області.

4. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Відповідь: Нужна ли Украине СБУ?

Смело в учебниках пишут. Революция - это переворот, незаконный захват власти.. Ющенко же признали законно победившим на выборах через суд.. Как и юного Буша в борьбе против Гора. Скорее, Януковича можно было бы революционером назвать)))

Но мы отвлеклись от темы этого топика. Украине очень нужна профессиональная СБУ, но не под контролем дипломата Вали Наливайченко, играющего роль "чего изволите" для Балоги.

• Подобається Подобається x 2
  5. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://tabloid.pravda.com.ua/brand/488d959ac0dec/

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Мушу Вас розчарувати, не від однієї мами це точно.

Останній раз бачив Тарасика на відкриті своєї виставки в НЙ (це до того як він перейшов до Бандюковича). Вициганив в мене одну цигарку (я давав цілу пачку, відмовився), також відмовився пити квасок (вино). Я йому нагадав як я його раптом нагло застав за пивом у Кривій Липі, то виправдовувся що єдно пиво можна і дипутату (два тіло охоронці гигикали).

А от це пояснюйте самі. Я не є український громадянин. Що вибрали то і маєте. :)

levandivkо це не оффтоп Т.Чорновіл справді має відношення до Сходу і Заходу. На жаль не разом. ;)

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

В мене таке враження, що Чорновіл і Герман потрбні були Януковичу щоб показати,що в їхній партії люди з усіх регіонів.Найшли найжадібніших до грошей і взяли до себе.Так само тепер зробила классна кобіта,але не дуже порядна дочка свого покійного батька Оробець.Забув як її звати.Пам"ятаю покійного депутата Оробця на виборах в Закарпатті,з величезним фінгалом,який йому набили бандюки.А доця тепер пішла в їхню партію.

• Подобається Подобається x 1
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

повний ЄЦ!!!!

Що ви думаєте про створення нової партії ЄЦ?Які асоціації у вас визвала трансляція на УТ-1 установчого з"їзду цієї партії?:cowboy:

9. Deus igrok

Відповідь: повний ЄЦ!!!!

фтопу )))))))))))) Провальний проект ... доречі ...Кріль - програміст.
    В чаті Корреспондента - порівняв ЄЦ з ЄР в РФ )))))))))))

10. sem41

sem41 Well-Known Member

Та що тут говорити.Який лідер така партія.А його продають і гуртом і вроздріб: Мясо криля натуральное "Exclusive"105г/112шт, 200г/60шт
    Криль (антарктическая креветка) вылавливается в экологически чистом регионе – Антарктике.http://www.akvamarin.com.ua/assort/Seryia_Exc.html
    Тобто креветка вона і в Африці і в Андарктиді і в Україні залишається креветкою:)

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я знав Кріля інакшого.Після виступу на "Свободі слова" в нього вид затравленого звірка.Так зазвичай виглядяють зрадники.Якщо поставити їх разом-Кріля,Мороза,Тараса Чорновіла,Кінаха-то можна побачити щось спільне-ховання очей і затравленість.Мені в принципі їх шкода як людей,бо самі не знають що творять.
    А на рахунок провальності-зараз робиться все для того, щоб збільшити ряди партії.Співробітники обл і рай держадміністрацій дістали всі малий вибір-або вступаєш в партію або ідеш з роботи.

12. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Хто Вам такую ерунду сказал?:cowboy:

Додано через 1 хвилину
    ..Ющенко,Тимошенко,Кириленко...

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Той кого поставили перед вибором.Правда це на Заході України.

14. Deus igrok

Та один біс туди вступати ....
    на виборах і так не проконтролюють ...
    Мені цікаво , в чому фішка проекту ... от якби ПР+НУНС = ЄЦ ..тоді та ...
    А так ...с порожнього в пусте ...

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ці помоєму поки нікого не зраджували.

Додано через 2 хвилини
    В принципі так і є.Але не врахували,що не всі підуть.Пішли тільки закарпатці від Балоги.Колесников що мав піти від ПР поки мовчить,чи я за чимось не вслідкував?

16. Читатель_Обкома

Умгу..особенно если учесть,что Тарас вступил в ПР в разгар ,так называемой ",Оранжевой революции" после второго тура выборов..
    И кто же ему деньги предложил?Да еще и не малые?:cowboy:
    Ахметов?Так он сам в Сан-Марино прятался в это время.Майно спасал от Юлькиных воплей!
    Януковичу?Так тому в это время президентское кресло надо было,а не партийные проблемы!?
    Кирпе?Так то пистолет чистил..
    Тигипко?Так то Нацбанк покинул,боясь "народного гнева"..
    Так кто купил Тараса то?ХТО?????:cowboy:

17. Читатель_Обкома

Вот те раз....:shutup:
    А Юлькины обещания о контрактной армии и о прекращения принудительного призыва в армию???
    Ето чо?Не зрада обещаний выборцам????
    Это же сколь она получила голосов то в парламент лишних то:radist:?

18. Deus igrok

І так , шо ми маємо:
    бла бла бла бла бла бла бла ... і так далі ...

Унікальна партія , такої на Україні немає .....

19. Читатель_Обкома

Е!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ВСЕ ПАРТИИ ТАКИЕ!!!!!!!!!!ВСЕ!!!!!!!!!!!!!!!:clapping:

Додано через 4 хвилини
    :D:D:D
    :cowboy:

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Невже Ви думаєте що Тарас сам пішов?Будь ласка-причини в студію.Ніколи не повірю.Тим більше що всі знають що ПР партія бізнесу.Хто купив і для чого?Згадайте коли дійсно це було.Тоді коли відмінили другий тур президентських виборів.Тігібко дійсно тоді втік з начальника виборчого штабу Януковича,бо боявся народного гніву.До речі в політику так і не вернувся(хоч бувший комсомольський працівник)Януковичу потрібно було спасати ситуацію, тобто потрібний був позитив хоть якийсь.Ось тоді і купили Тараса.Але політтехнологи протилежної сторони все рівно виграли.Маси народного гніву проти фальсифікацій,отруєння,"бандитів",кучмістів-зробили своє діло.Але в кінці кінців стиалося те що зазвичай в Україні завжди стається-наверху не змогли поділити влади-причина-відсутність своєї доморощеної політичної еліти.

а де твій аватар? :)