Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. shaman

shaman Active Member

Відповідь: Ціна перемоги

А якщо ваш сусід підтримував когось із так званої коаліції? Нема поваги, засліплені ви...

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А шо, ще є хтось, хто поважає коаліцію???

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Є...
    Оди пан,дописує на ЛФ...
    Степанич його нік...

4. Степаныч

Я???? Та Ви шо? Чому не знаю?:ninja:

• Подобається Подобається x 1
  5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Даже я знаю, что Степаныч за Ливина голосовал. Он об этом тут писал. Так что он не в коалиции. и вы Ромко не выдумывайте
    Смотрю на Литвина иногда по телевизору, по крайней мере он еще в этом бардаке логично рассуждает.

А ПР и БЮТ, ну по все показателям вместе должны быть. Но личные отношения превыще всего !

6. Степаныч

Да. Дважды. Разочаровался я в нем. Теперь даже не знаю, за кого голосовать. Помаранчевый спектр отпадает однозначно. Красный тоже. За ПР не хочется из-за Януковича (он не боец как политик). Вот бы ПР лидера другого, голосовал бы за нее, безусловно.
    Ой, оффтоп! Сорри!

7. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я тут когда начинал, то у всех былди свои политики и чужие. И спорили о них тут. А сейчас почти нет. По-моему уже всем этот бардак наверху надоел, но они там наверху еще этого не понимают. Наступит видимо время, что придут с дубинами и выгонят из тех кабинетов и тех кто с косой и без оной и вышиванках и и без них и с красными и помаранчевыми и без оных.

А вот личностей там почти нет. Их всех помоями облили. Я уверен, что есть умные сильные порядочные управленцы, но они к этому бардаку близко не подойдут. Видимо надо внешнее управление. Хоть откуда.

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

[youtube]Ygkuj93xa4w&eurl=http://www.extrahumor.com/2008/04/21/multfilm_zhest_ukrainskijj_narodnijj_mult___.html[/youtube]

• Подобається Подобається x 2
  9. Romko

Самойловичу,дякую,давно так не тішився.

10. Samojlovu4

То нім. мультик. Правда, в оригіналі не про українців...

11. Romko

А звідки переклад?

12. Samojlovu4

Нє, нє. Українські титри - то ніякий не переклад. Зовсім не співпадає. То вже хтось сам побавився і в точку попав.
    Насправді мультик німецький, цілком серйозний. Думаю, для дітей. Лого каналу "das Erste" видно, це типу нашого Першого національного.

13. Romko

Та я німецьку в школі вчив...
    Всьо читаю...правда без перекладу.
    Але,навіть я тото збагнув.Но класно...
    Єдине, за москалів...трохи незгідний...самі любого облають....і обгадять...

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Шо?! Треті совєти?!

Додано через 45 хвилин
    Доречі, бачили?
    Веселі Яйця Турчинова активно працюють під вибори... :)

Додано через 52 хвилини

15. Швейк

Швейк Well-Known Member

Відповідь: Націоналізм

Щодо концепції президента "єдина нація і бла-бла-бла", то це казочка про білого бичка. Хто такий Ющенко? Напівосвічений бухгалтер, котрий виліз на поверхню політики завдяки руйнуванню радянських державних структур та родинним зв'язкам. Його теза єдиної нації є плагіатом американської тези про єдину націю. Але яка між ними прірва!!! Студенти могли б написати добрі реферати на тему, що хотів сказати президент і що є в житті. Та нинішня освіта, на жаль, спонукає молодь до телячого мукання про демократію та націоналізм. Власне, прагнення президентом великих повноважень - є підсвідомим додержанням основного одного з основних принципів націоналізму. Але мета, якої він хоче цим досягти, зводить все нанівець. Не буду визначати біда це для України, чи щастя, але так воно є. Правда, судячи з дій народу в цілому, що олігархи, що бомжі, менш за все опікуються національними ідеями. Їхні дії цілком лежать у руслі впорядкування власного добробуту (як хто це розуміє). І саме цей стан народного мислення і є характерним для ющенківського націоналізму.

Додано через 1 хвилину
    Boris_Kiev
    От бачите, як добре знати класику. Щось подібне справжній Швейк міг сказати про наших політиків і був би правий.

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Та наш Швейк саме це й говорить.
    Шкода, давно не заходив Бухгалтер, він дуже влучно називав одного форумлянина (за старим ніком. Дві літери переставляв - а який був ефект!) :)

17. Швейк

Швейк Well-Known Member

Бухгалтера, мабуть, давні справи на Майдані відволікають. Схоже знову пора погидити на центральній площі. Проблема тільки в тому, за кого? Тут можна тільки поспівчувати "патріотам". Зате вибір багатий. "На востокє" вважається доброю ознакою.
    Отож згоден, що один майже отруївся, а інша собаче лайно збирає ...

Додано через 2 хвилини
    Давно не заглядав на форум. Чи не важко Вам було б перекласти жидівський вислів, що супроводжує Ваші дописи?

18. Швейк

Швейк Well-Known Member

Де взяти надійний хроматограф?

Шукаю надійний політичний хроматограф.
    Після проходження оздоровчого курсу споглядання біло-блакитного контенту, хотів глянути на протилежну частину спектру. На жаль там панує фізичний безлад. Класичний помаранчевий колір втратив від частого використання свій жовтогарячий відтінок і став брудним. Зате всупереч законам фізики помаранчевими себе називають всі кому не ліньки. Звичайно, треба звернутися до експертів, котрих слушно треба шукати на львівському форумі. Не з москалями ж це питання з’ясовувати.
    Отож, на мій погляд, самий помаранчевий повинен бути президент. Власне, про це він постійно й теревенить. Але не менш помаранчевий Луценко вважає, що Ющенко давно вже змінив колір і дурить людей. А президент йому у відповідь: будеш багато патякати, швидко станеш звичайним польовим командиром, замість міністра. Тут би сучасній Ібарурі втрутитись, та вона взагалі знехтувала помаранчевими відтінками і зупинилася на класичних червоному, білому й чорному. Як у Гітлера, тільки в інших пропорціях. Воно й зрозуміло – Європа, не якась там забрьохана Німеччина. Я вже не буду згадувати Нунсівські кольори. Їм може позаздрити навіть Тіккурілла. Справа в іншому. На якого біса було робити позачергові вибори, аби отримати такий безлад? Треба визнати, що в протистоянні Партії регіонів помаранчеві були більш компромісні. Та питання риторичне. Хотілося б тільки пригадати баталії на форумі років зо два назад, коли щось подібне й казалося. В усякому разі ідіотизм нової влади констатувався незаперечно. Тепер залишилося аби БЮТ взяли повну владу, заблокували самі себе і здерли з України останню сорочку. Амінь

19. Romko

Відповідь: Де взяти надійний хроматограф?

Згідний.А які є альтернативи?

20. Швейк

Швейк Well-Known Member

Відповідь: Де взяти надійний хроматограф?

Romko
    Щиро скажу, вся біда, що альтернатив нема. Я вважаю, що можна було б змиритися і з більш радикальною помаранчевою владою (типу грузинської), якби була більш радикальна альтернатива. Але болото, що там, що там. Взагалі здеградована ідея незалежності. Сьогодні більшість населення не сприймає цю ідею, як щось державотворче, а розуміє її, як спосіб пограбувати країну.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)