Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. А як Вам поновлений суддя- Сюзі Станік?:cowboy: І хто тоді шеф СБУ після цього?:no:
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Нормально. Жінку мудаки "оклєвєталі" (як виявляється). Оцих мудаків - судити.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Ясно! Один серіал "Санта-Барбара" закінчився, будемо новий "дивитися"...
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Степаничу,в неї ніби німб було видно... Чи то телєвізор глючив?
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Тобто дві квартири куплені нещодавно у Київі, записані на матір Сюзі не варті мільйонів гривень? А якщо варті, то як вона - суддя з зарплатнею десь 10000грн їх придбала?:cowboy: Степаничу, тут немає ніц особистого, ніякої неприязні, просто поясніть, яким чином? Вона не має бізнесу.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Чому я??? Є органи, які повинні довести. Не довели - в буцегарню ці органи. Нє фіг людей плюндрувати! От особисто Ви яким чином до Станик? Певно, ніяким. А різним уродам вірите. Ну то й хто Ви?
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Чув від знайомих які її знають, що вона таки дійсно падлюка. Не те що Ваша знайома Степаничу-Богатирьова. БААЛЬШОЙ чілавєк, теперка.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Одна - уже ходит с нимбом....Не снимая... Вместо того, чтобы руководить страной.Вообще замечу - сейчас милиция в руках Луценки...Но следствия по мерским делам он проводить явно не хочет....Более того - Юля жалилась вчера, что на нефтеперегонный завод, 60% которого в собственности государства не пустили министра палива....Я был пацтолом.... Кто управляет государством у нас? Юле надо немедленно - в отсавку...Это все равно, как командира полка послали на @@@ деды в казарме, а он жалуется на это прессе....
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. А назовите мне чиновника высокого ранга у которого нет квартиры за сотни тысяч долярив, дорогой машины, причем большинство утверждает, что бизнесом не занимается. Правда бизнесом занимается его жена, муж, тетя, дядя или старенькая мама.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Та звідки я знаю??? Я знаю одне: голова СБУ заявив, що вона воровка. Як я розумію, це не доведено. Або доведіть, або повинні відповісти за наклеп. У чому проблема??? Додано через 4 хвилини У мене таких знайомих немає. А чо? Нормальна жінка. Те, що я з нею танював, її імідж не погіршує. Та й не пам"ятає вона мене, переконаний.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Як, у чому? У тому, що реально ніхто з них не зацікавлений у доведенні істини...
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Если память мне не изменяет, сказали-то это, а уволили по другому....И Верховный Суд восстановил ее не потому, что не доказали ее воровство... Мне кажется, что тут - как и с Черновецким - власть не хочет докапываться до истины - бо у всех рыльце в пушку... А стараються убрать неугодных самыми замысловатыми незаконными способами.... В результате - Станик снова в суде...А Черновецкий - того и гляди - снова сядет в кресло.... Сумно, брати!
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Все так. У секретаріаті президента, людина з сумнівним минулим, тож чого чекати?.. Дійсно вже і мені сумно стає.:cowboy: І цей випадок з С. Станік лише є безперечним доказом що багато в кого є гріхи , такі самі. І таким чином кругова порука. І ніхто не відповість за них на цьому світі... А надія була. Гірко, огидно... Спустошення... В душі наплювали... слів немає...
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. "У секретаріаті президента, людина з сумнівним минулим, тож чого чекати?" Премьер тоже не без греха. Результаты уже видны. В магазинах, на автозаправках. Продолжение - следует. 100 дней - только начало, .... к сожалению.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Це не все рівно.Це коли комдив дає команду дедам не слухати комполка.Силові міністри практично в руках у Балоги,котрий керує державою.Тоді як може Юля навести порядок,не маючи силовиків? Додано через 5 хвилин http://www.gerhardt.com.ua/index.php?showtopic=35403 http://www.cripo.com.ua/?sect_id=2&aid=47481 читайте на здоров"я і робіть висновки,хто керує Україною.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Хто такий Балога? Вірніше, що таке секретаріат Президента? Як Балога може кимось керувати? Крім своїх співробітників, звісно.