Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. kYula

kYula Well-Known Member

Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

...аби тільки то не переростало в ксенофобію, що часто буває.

2. Капітан

Капітан Well-Known Member

Угу... Главное чтоб Украина не передумала, пока полируют. Слишком долгая прелюдия претит хорошему сексу :)

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Так, вважаю. Бо радикалізму за 20-те сторіччя вже надивилися. Наруйнувалися. Якщо бажаємо навести лад і добре жити, пора вже будувати. Отримали шанс, з"явилася власна держава. Тому нам вже не потрібні революції.

А що я назвав нирваною?

• Подобається Подобається x 3
  5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Хрень. А слог!!!

6. Romko

Сєвєродонецьк вирішив зайнятися НАТО, Голодомором і УПА

А грамотність!

• Подобається Подобається x 1
  7. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ну-с...:cowboy: и чем Вам не понравилась "Парламентської Асамблеї НАТО " ???:cowboy:

8. аксакал

Нічого спільного з Альянсом у даному випадку не бачу, радше - підлабузництво в іншому напрямку. Якщо не гроші відробляють, просто божевільні вибрики. І не тільки з НАТО, а й з росмовою. А з "Проти мілітаризації України" - просто слів нема.

А один з организаторів Волга незадоволений (http://www.intermedia.org.ua/news/20620/), навіть суто російське порівняння використав.

9. Romko

Розмисел із примруженим оком - Василь Яременко

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Геббельс завжди живий?

"Самобутність німецького народу полягає в тому, що йому чужа західна демократія… Справедлива ненависть німецького народу до Заходу випливає з того, що плутократичний Захід під демагогічним приводом "захисту демократії" всюди насаджує політичні режими, що слугують самому Заходу. Всюди Захід використовує "подвійні стандарти", всюди різне ставлення до норм "демократії": Захід не критикує свої антинародні режими, але взявся критикувати наш уряд, який проводить дійсно соціальну політику. Саме соціальна орієнтація нашої держави і викликає зненависть на Заході, який так любить "подвійні стандарти" у своїй політиці брехні й демагогії… Фюрер рейху Адольф Гітлер має повну одностайну підтримку всього німецького народу: яка ще демократія потрібна демагогам Заходу?" (листопад 1943 року).
    Про "справжню" трудову арійську демократію та брехливу "плутократичну антидемократію" Британії та США можна було б знайти й інші цитати, але і цього, мабуть, досить, щоб доктор Геббельс міг сьогодні посісти гідне місце у лавах запеклих борців з "агресивним блоком НАТО" і "найманцями американського імперіалізму", а то й успішно вписатися (не гірше деяких теперішніх докторів) в атмосферу Сєвєродонецького з'їзду...
    Отож і виходить, що не тільки Ульянов-Ленін в незалежній Україні чомусь залишився завжди живий разом із своїми ідеями, а і Геббельс із дуже схожими і не менш гидкими, цинічними та брутальними настановами.
    Все О'К, громадяни, панове і товариші?

Сергій Грабовський, кандидат філософських наук, член Асоціації українських письменників

• Подобається Подобається x 3
  11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Сколько депутаты кричали, что первым делом отменят неприкосновенность и льготы, а в результате обосрались

Верховная рада отказалась внести в повестку дня пленарного заседания в четверг законопроекты по внесению изменений в Конституцию в части ограничения депутатской неприкосновенности.

За соответствующий проект повестки дня проголосовало 219 депутатов при необходимых 226.

12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://www.pravda.com.ua/news/2008/3/5/72672.htm

P.S.

13. Romko

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

"...Три народных депутата от фракции НУ-НС заявляют, что их карточки не сработали при голосовании за отмену депутатской неприкосновенности..."
    Это уже даже не смешно - на нунс напал какой-то вирус - как важные голосования - так "компьютер не сработал".... :D
    За мои 15 лет работы в IT я не разу не слышал, чтобы кто-то сказал - это я тупой...Всегда - виноват компьютер - это "он сам" заполнил не те реквизиты и заслал платеж не туда..."Компьютер" удалил нужные файлы и - "ой, я не знаю - откуда это!!!" - накачал порнухи на винт... :)
    Кому мы доверили судьбу страны....Божеж мой....
    P.S. вопрос конечно риторический - на съезде в Северодонецке пиаровцы говорили о недопустимости привилегий...Шо-то я не увидел их голосов...Впрочем - как всегда - слова...слова...слова....

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А що Ви очікували? Работа ТАКая... (с)

16. аксакал

Цілком прогнозуємо. І кульки "проти НАТО" одразу здуют, якщо раптом до влади повернуться.

17. zet

zet Дуже важлива персона

Юмор ситуации в том, что было подано 2 законопроекта о снятии неприкосновенности с депутатов. Один от коалиции, второй - от оппозици. И надо же, у них всех вместе взятых ГОЛОСОВ НЕ ХВАТИЛО!!! Да специально две разновидности и подали, что б закон не прошел, клоуны-мистификаторы...

• Подобається Подобається x 5
  18. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://www.pravda.com.ua/news/2008/3/7/72783.htm

19. Romko

Мені коменти до статті сподобались...
    Додано через 3 години 29 хвилин
    Я давно казав,що отой пластилін,котрой Ющенко нічого не дасть Юлі зробити.
    І сам не гам,і другому не дам.
    5 років його правління не працює Верховна Рада,фактично не працював уряд,рейтинг Ющенка впав нижче плінтуса...
    Плас-ти-лін...

Додано через 3 години 30 хвилин
    Юлія Тимошенко і президент Ющенко обмінялися гострими заявами у суперечці довкола способів розв'язання газових проблем з Росією.

Додано через 3 години 57 хвилин
    А люблять обранці себе найдорожчих...спасу нема...
    Депутати залишили себе недоторканими

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Відповідь: якби я був при владі...

І якби тільки це,він довгий час разом з нашим розумником Головатим був в Європарламенті.Я розумію що його батько політичний лідер,розумію,що він має право на якісь превілеї.Але що в цьому житті зробив молодий Янукович,чим він заслужив щоб представляти Україну в Європарламенті?В нього хоч освіта якась є?Він взагалі говорити вміє?я ЗА ВЕСЬ ЧАС НЕ ЧУВ ЙОГО ГОЛОСУ НІ РАЗУ.Мені здається,що такі люди в парламенті,це взагалі "кощунство".Ось де проситься слово шабаш.За яку таку законодавчу роботу йому український нард платить таку страшно велику зарплату.Він взагалі хоч одну букву в якомусь законі написав за ці роки?А тілоохоронці олігархів з депутатськими значками?Це як?

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)