Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Косово поставило на вуха ООН, НАТО і Росію

Не погоджуся тільки з вище викладеним. Чому Ви думаєте, що регіонали не патріоти України? Це не відповідає дійсності.

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не знаю,чогось так думаю,хоча Україна в кожного своя.Я маю на увазі що Україна це збірний образ і як образ майбутньої коханої він свіій для кожного.Образ матері більш спільний,але ми сироти оскільки справжньої матері у нас ще ніколи не було.

Додано через 5 хвилин
    Терпіти чогось не можу Тараса-блудного сина великого батька,Богословську від неї мене напинатьце таке влучне закарпатське слівце,яке точно передає стан душі перед вимушеним випорожненням шлунку після перебору спиртного,і бабу Ганю,чи то пак Герман.

• Подобається Подобається x 2
  3. Sandy

Sandy GRAND

Не може бути! Нє вєрю! Це депутат від Єдиної Росії, 100%! :D

4. Степаныч

Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

З точки зору людей, які вийшли на "Майдан", це зрада, безумовно. А от з точки зору "вождів"... чомусь мені видається що вони себе зрадниками не відчувають. Вони боролися і послідовно продовжують боротися за свої інтереси. Людей вони лише використовують у цій боротьбі. Це стосується і біло-блакитних, і червоних, і усіх-усіх вождів.

• Подобається Подобається x 3
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І знову ми приходимо до висновку, що голосувати треба "ПРОТИ ВСІХ", доки до частини полилітиків, що хоче мати владу не дійде: "Зраджувати виборця не можна"...

• Подобається Подобається x 1
  6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Вчора показували інтерв"ю з Морозом. Так і він себе зрадником не вважає. А оченята ніби то свої, не в сірка напрокат взяті. :babruysk:

7. kYula

kYula Well-Known Member

коли всі голосуватимуть "проти", які будуть наслідки?
    В нас не стане Президента, Прем"єра, зникнуть всі нардепи?...
    Або залишуться всі "слуги народу", хто є нині.

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А разве то, что я не поддержал ни одного из нынешних политиков - и соответственно не дал им права оправдывать свои делишки и от моего имени -мало? Мне до сих пор стыдно вспоминать, как во втором туре президентских выборов я поддался на "лоховской развод" о красном реванше - и проголосовал за кучму....

9. Sandy

Sandy GRAND

Что же Вы так обидели Петра Николаича? :D

10. kYula

kYula Well-Known Member

ні, не мало...
    Вам від цього якось краще? Хіба нема невдоволення від діяльності провладних політиків?

11. Дальневосточник

Будь моя воля - я бы запретил в 91 всем партийным функционерам - начиная с завотделами райкомов занимать государственные должности...Лет на 10...Хай бы пошли - что-нибудь руками сделали для страны...А за это время вполне можно было провести нормальные реформы...
    Как советуют умные люди - не можешь что-то изменить - измени свое отношение...И я его измениил - я никак не отношусь к нашим политикам... :)

12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

ТЮВ знову хворає ...ай-йа-йа-й .... то тре медикам нову хворобу описувати .. "синдром неминучого звільнення" ?
    Хто там у нас самі яскраві представники ? Цушко, аааа прально .... наш ...ґаличанин Піскун .... ну туйво ясно ...ґалицька кров ...

А взагалі я проти, я прогнозував середину літа для відставки ...а ПУ, щось почав прискорювати процеси ... диви і на Паску нові обличчя будуть.

13. Степаныч

:D

14. Дуд@риК

Дуд@риК Well-Known Member

А Вам не прикро визнавати, що Ви навіть не спробували щось змінити шляхом свого права обирати? Адже якщо Ви визнаєте, що наша влада діє лише задля задоволення власних інтересів, а не для держави, але між тим Ви голосуєте проти всіх, то виходить ви як Понтій Пілат "вмиваєте руки". Хай буде як буде, але я до того не причетний, так? Вам Від того спокійніше?

Додано через 6 хвилин
    Не так страшні вроги, як байдужі...

• Подобається Подобається x 2
  15. Дальневосточник

Нет, мне не стыдно.Мне не стыдно, что я не отдал свой голос никому из нынешней Рады - ну не вижу я достойной политической силы....Заметьте - я не говорю, что там нет людей достойных - но нет у них СИЛЫ.... А поддержать юлю - или, не к ночи будь помянут - яника - вот тогда мне бы было стыдно....Вы вот подумайте - мы довыбирались между "олигархами" "демократами" "комуняками" "патриотами" до того, что они нас отставили от права ИЗБИРАТЬ достойных...А в кавычках - поскольку сами себя они назвать могут как угодно - на деле это жадная до денег и власти стая...И нет между ними разницы...

16. Дуд@риК

І Ви вважаєте, що голосуючи проти всіх чи взагалі ігноруючи вибори можна щось змінити? Чи в Вас є ще якісь пропозиції? Цікаво дізнатися Вашу думку.

17. Дальневосточник

:)
    Дай Боже мне силы изменить то, что я могу изменить, дай мне терпение смириться с тем, что я изменить не могу - и мудрость, чтобы отличить первое от второго....
    Рост людей, не поддерживающих никого приводит к некоторым подвижкам - не быстрым - но все же желание расширить электоральную базу уже поставило на повестку дня открытые списки, что сможет изменить нынешнюю "вождистскую" модель на более демократическую.

18. Дуд@риК

Трохи перефразую:
    Дай Боже мені сили змінити те, що я здатен змінити, і дай мені волю повірити в свою здатність змінювати, а не миритися із злом і неправдою.
    Так на мою думку краще.

19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Стара східна мудрість (не Україна - Індія, Китай).

Додано через 5 хвилин
    Також стара східна мудрість.

Разом: перший вислів не мусить закликати до нирвани. А другий - до радикалізму. Примирив?

20. Дуд@риК

Та нє, то не східна, то мабуть західна мудрість :)

А Ви вважаете радикалізм чимось поганим? На Вашу думку краше слухати балачки лібералів аніж діяти?

а де твій аватар? :)