Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Відповідь: Косово поставило на вуха ООН, НАТО і Росію

Мені розказували такий випадок.Йдуть по Мюнхену двоє індусів,а за ними двоє німців.Індус бере в руки банан,з"їдає його і шкірку викидає через себе на асфальт.Один з німців,які йшли ззаду зігнувся,підняв шкірку від банана і викинув в сміттєзбірник.Всіми правдами і неправдами тисячі людей з третього світу їдуть в країни з високим рівнем життя.З однієї сторони їх можна зрозуміти,вони не хочуть чекати комунізму через 25 років,як чекали колись ми.Але з другої сторони,років так чере150,вихідці з третього світу,захочуть зробити Мюнхен,чи Баварію окремою державою.Як це буде виглядати по відношенню до німецької нації?Чи як воно французам коли їхнє спокійне життя порушують жителі вже нефранцузькомовних передмісць.Палять машини роблять погроми.Люди своєю працею створювали собі нормальне життя,добились багатого існування,а тепер все їхнє сите життя,яке вони собі створювали не одне покоління іде шкереберть.Бо вони бачите демократи,і дозволили масове переселення народів.Так в чому ж правда?Наскільки можна бути демократичним і де межа демократичності суспільства.Кажуть шкода тих людей,бо вони не живуть а існують.Але як казав класик-кожен народ має таку владу,яку він заслуговує.Якщо влада погана,то напевне і народ такий,що дозволяє їй існувати.Раніше ми могли нарікати на Москву,на її владу,на комуністів,що були при владі.Але тепер влада видиться наша Українська,але чогось НАШІ Гаїшники нас доять,Наші чиновники нас доять,НАШІ викладачі без хабарів не приймають НАШИХ дітей в ВУЗи,НАШІ судді засуджують НАС якщо в НАС немає грошей.Та і на роботі НАШІ УКРАЇНЦІ ГРИЗУТЬСЯ З НАШИМИ УКРАЇНЦЯМИ.На президентських виборах я від нервового перенапруження втратив здоров"я,бо пішов проти тодішньої влади і робив все для того,щоб справедливо провелися вибори і переміг Ющенко.А тепер мене під розписку на роботі заставляють іти на зустріч з народним депутатом від Нашої України,який через декілька днів спокійно залишає Нашу Україну і в вус не дує.А проава рука і напевно і ліва,та й ноги і все остальне Президента кожен вечір грає карти з бандитом який повинен був сидіти в тюрмі,а тепер Президент нагороджує його орденом.А головному Підра..ю ставлять пам"ятник в його ж вузі.А два основних герої,за яких люди мерзли на майдані,якби могли то б з"їли живцем одне одного.Невже не можна між собою сам на сам,вирішити проблеми.Кожен день чекаємо з страхом,а що ж сьогодні придумає такого капосного секретаріат.І не подумайте що я регіонал.Я великий патріот України,але мене вже тошнить від цих самопальних політиків.Мені подобається ,що в нас справжній український президент,який і думає по-українському.Мені подобаються його деякі справи,які захищають українство,як таке.Але оце і все.Більше нічого я не відчуваю,лише жаль.І мені страшно.Страшно що прийде час і я пошкодую що не втік як зробили багато з наших українців в Америку,в Англію,Ірландію і т.д.:eek:

• Подобається Подобається x 9
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не погоджуся тільки з вище викладеним. Чому Ви думаєте, що регіонали не патріоти України? Це не відповідає дійсності.

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не знаю,чогось так думаю,хоча Україна в кожного своя.Я маю на увазі що Україна це збірний образ і як образ майбутньої коханої він свіій для кожного.Образ матері більш спільний,але ми сироти оскільки справжньої матері у нас ще ніколи не було.

Додано через 5 хвилин
    Терпіти чогось не можу Тараса-блудного сина великого батька,Богословську від неї мене напинатьце таке влучне закарпатське слівце,яке точно передає стан душі перед вимушеним випорожненням шлунку після перебору спиртного,і бабу Ганю,чи то пак Герман.

• Подобається Подобається x 2
  4. Sandy

Sandy GRAND

Не може бути! Нє вєрю! Це депутат від Єдиної Росії, 100%! :D

5. Степаныч

Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

З точки зору людей, які вийшли на "Майдан", це зрада, безумовно. А от з точки зору "вождів"... чомусь мені видається що вони себе зрадниками не відчувають. Вони боролися і послідовно продовжують боротися за свої інтереси. Людей вони лише використовують у цій боротьбі. Це стосується і біло-блакитних, і червоних, і усіх-усіх вождів.

• Подобається Подобається x 3
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І знову ми приходимо до висновку, що голосувати треба "ПРОТИ ВСІХ", доки до частини полилітиків, що хоче мати владу не дійде: "Зраджувати виборця не можна"...

• Подобається Подобається x 1
  7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Вчора показували інтерв"ю з Морозом. Так і він себе зрадником не вважає. А оченята ніби то свої, не в сірка напрокат взяті. :babruysk:

8. kYula

kYula Well-Known Member

коли всі голосуватимуть "проти", які будуть наслідки?
    В нас не стане Президента, Прем"єра, зникнуть всі нардепи?...
    Або залишуться всі "слуги народу", хто є нині.

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А разве то, что я не поддержал ни одного из нынешних политиков - и соответственно не дал им права оправдывать свои делишки и от моего имени -мало? Мне до сих пор стыдно вспоминать, как во втором туре президентских выборов я поддался на "лоховской развод" о красном реванше - и проголосовал за кучму....

10. Sandy

Sandy GRAND

Что же Вы так обидели Петра Николаича? :D

11. kYula

kYula Well-Known Member

ні, не мало...
    Вам від цього якось краще? Хіба нема невдоволення від діяльності провладних політиків?

12. Дальневосточник

Будь моя воля - я бы запретил в 91 всем партийным функционерам - начиная с завотделами райкомов занимать государственные должности...Лет на 10...Хай бы пошли - что-нибудь руками сделали для страны...А за это время вполне можно было провести нормальные реформы...
    Как советуют умные люди - не можешь что-то изменить - измени свое отношение...И я его измениил - я никак не отношусь к нашим политикам... :)

13. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

ТЮВ знову хворає ...ай-йа-йа-й .... то тре медикам нову хворобу описувати .. "синдром неминучого звільнення" ?
    Хто там у нас самі яскраві представники ? Цушко, аааа прально .... наш ...ґаличанин Піскун .... ну туйво ясно ...ґалицька кров ...

А взагалі я проти, я прогнозував середину літа для відставки ...а ПУ, щось почав прискорювати процеси ... диви і на Паску нові обличчя будуть.

14. Степаныч

:D

15. Дуд@риК

Дуд@риК Well-Known Member

А Вам не прикро визнавати, що Ви навіть не спробували щось змінити шляхом свого права обирати? Адже якщо Ви визнаєте, що наша влада діє лише задля задоволення власних інтересів, а не для держави, але між тим Ви голосуєте проти всіх, то виходить ви як Понтій Пілат "вмиваєте руки". Хай буде як буде, але я до того не причетний, так? Вам Від того спокійніше?

Додано через 6 хвилин
    Не так страшні вроги, як байдужі...

• Подобається Подобається x 2
  16. Дальневосточник

Нет, мне не стыдно.Мне не стыдно, что я не отдал свой голос никому из нынешней Рады - ну не вижу я достойной политической силы....Заметьте - я не говорю, что там нет людей достойных - но нет у них СИЛЫ.... А поддержать юлю - или, не к ночи будь помянут - яника - вот тогда мне бы было стыдно....Вы вот подумайте - мы довыбирались между "олигархами" "демократами" "комуняками" "патриотами" до того, что они нас отставили от права ИЗБИРАТЬ достойных...А в кавычках - поскольку сами себя они назвать могут как угодно - на деле это жадная до денег и власти стая...И нет между ними разницы...

17. Дуд@риК

І Ви вважаєте, що голосуючи проти всіх чи взагалі ігноруючи вибори можна щось змінити? Чи в Вас є ще якісь пропозиції? Цікаво дізнатися Вашу думку.

18. Дальневосточник

:)
    Дай Боже мне силы изменить то, что я могу изменить, дай мне терпение смириться с тем, что я изменить не могу - и мудрость, чтобы отличить первое от второго....
    Рост людей, не поддерживающих никого приводит к некоторым подвижкам - не быстрым - но все же желание расширить электоральную базу уже поставило на повестку дня открытые списки, что сможет изменить нынешнюю "вождистскую" модель на более демократическую.

19. Дуд@риК

Трохи перефразую:
    Дай Боже мені сили змінити те, що я здатен змінити, і дай мені волю повірити в свою здатність змінювати, а не миритися із злом і неправдою.
    Так на мою думку краще.

20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Стара східна мудрість (не Україна - Індія, Китай).

Додано через 5 хвилин
    Також стара східна мудрість.

Разом: перший вислів не мусить закликати до нирвани. А другий - до радикалізму. Примирив?

а де твій аватар? :)