Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Мені оті напади на Юльку нагадують класику... "Если в кране нет воды, Значит выпили жиды. Если в кране есть вода - Значит жид п.... туда."
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. А как без веры жить? Ведь президент и премьерка обещали
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Отож. Увесь досвід життя в СРСР нагадує: якщо й приймуть, чи виконуватимуть?
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Пропоную, "депутатська недоторканість" то нехай їх депутати і не чіпають, тобто один одного, а простий люд нехай пику б'є......ото буде діло...
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Отак помрію... Викопати б вели-и-чезний котлован.Посадити б туди депутатів ВР.Можна всіх скликань.І ото б щоб люди йшли...і гадили.Поки б ті не потонули... Ех...
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. а по-моєму, наша держава не готова для такого закону. недоторканість не означає, що депутати не несуть ніякої відповідальності. а заявами про прийняття такого закону спекулюють на почуттях простого люду. думаю навіть, що НСНУ набрали б більше голосів на виборах, якби їхня програма базувалась на іншому слоганові... якщо зараз відмінять депутатську недоторканість, то це буде хорошим інструментом "стримувань і противаг" для тих же депутатів, ще один спосіб для них впливати на інтереси, а отже і депутатську діяльність один одного. вивчаючи конституційне право зарубіжних країн, я для себе зробила висновок, що Україна не готова до подібного закону. так само як не готова внести у Конституцію продумані цивілізовані поправки (взяти до прикладу ту ж саму Польщу - парламент може саморозпуститися, і як ми бачили, польські депутати цим правом користуються. ви можете уявити щось подібне у ВРУ??? я - ні)
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Маюнка права! Умная девочка! При чем тут "темное прошлое"?
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. :o :o :o дякую питання недотрканості аж ніяк не пов"язане з "темним минулим"... це привілей, який діє щодо сьогодення. а "темне минуле" - це скорше стосується категорії судимості (і то, якщо вона непогашена... за українським законодавством людина з погашеною судимістю є повністю суспільно реабілітованою).
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Просто давно так не смеялся.. Закон о неприкосновенности депутатов.. Который будут принимать кто? Депутаты? Большинство из которых мультимиллионеры в нищей Украине? Не смешно.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Наконец-то! "Против Луценко возбудили уголовное дело 25.1.2008 11:45 Заместитель прокурора г. Киева возбудил вчера, 24 января, уголовное дело против главы МВД Юрия Луценко. Об этом сообщил пресс-секретарь Генпрокуратуры Юрий Бойченко, не уточнив фамилию заместителя прокурора г. Киева." http://www.rupor.info/news-politika/2008/01/25/protiv-lucenko-vozbudili-ugolovnoe-delo/
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Абсолютно не напрасно. Министр - лицо публичное и кулаками не может решать НИКАКИЕ вопросы. Как и все остальные в правовом государстве. Каким бы он не был хорошим человеком.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Человек то он как раз дерьмо. Но в данном случае поступил по-мужски. В отличие от Черновецкого.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Я Луценко как человека не знаю. А в отношении "по мужски". Есть правила поведения в современном обществе. Давать дубиной по голове в наше время за то, што не так посмотрел или не то сказал - не принято. Другие спосовы есть. Подобное же поведение для публичных деятелей должно быть абсолютно исключено и караться немедленно, и решительно. От этого, в том числе, зависит эмоциональный климат в стране. Это касается и Луценко, и Черновецкого. Оба должны быть отстранены от должностей по крайней мере до окончаниия расследования происшествия..