Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Ну, сміятись так сміятись!:) Як я розумію, зрадити можна своїх, перейшовши на сторону ворога. Ворога! Чи я неправий?

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Про них всіх висловився ще Герцен.Пам’ятаєте?
    "Страшно далєкі оні от народа"...

3. Оля

Оля Старожилка форуму

Степановичу, ну не мала я на увазі, що ПР - комуністи. То я Полковника про переконання запитала. А щодо Герман, то взяли би Ви 15 років назад, ця людина зовсім по іншій стороні барикад була зі всіма ними. І працювала проти тої держави, на яку вони молилися. Як так сталося, якщо не гроші, що вона співає з ними одну і ту ж пісню?

Додано через 2 хвилини

А тепер скажіть мені, крім Тарасика, 15 років тому з ким з теперішніх ПР-івців вона була "своя"? ;)

• Подобається Подобається x 2
  4. Romko

А Тарасик,що виплітає?Починаючи з "важких тупих предметів".
    Воно на імені батька проїхало в політику.І перебігло до тих, хто батька знищив.
    ЗІ.Навіть юдою важко назвати.Мерзота...

5. Степаныч

Питання ж не в тому, хто кому коли був "своїм", а в тому, чому люди, які підтримують ПР, стали для галичан ВОРОГАМИ,

Додано через 3 хвилини
    Думаю, Ромку, що так не можна говорити. Чи Ви знаєте напевне, хто вбив Чорновола? Звідки? Кінець-кінцем це батько Тараса, а не Ваш. "Не судіть, несудимі будете"(с).

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви думаєте, що його в тих регіонах хтось поважає? От тримають ще поки що, поки їм треба. А потім дадуть під зад і полетить він далеееееееко! Там ж теж люди не дурні і знають життєву мудрість, що той, хто зрадив раз - другий, третій раз зрадить, незадумуючись. Здається мені, що його пісня в політиці вже "спєта".

7. Romko

Не люди,які підтримують ПР,а ПР є ворогом.І для тих людей,хто підтримував ПР,і для тих,хто підтримував НУ,БЮТ і т.д.

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви про кого конкретно? Виборців, ГГ, ТЧ?

9. Степаныч

Упсссс! А що ж таке ПР? Її членами та виборцями є інопланетяни?

Про громадян України: членів ПР, виборців ПР, ГГ, ТЧ...

10. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Степаныч =) Я так розумію, Вам ніхто не буде відповідати бо нічого.
    Всі хто "не помаранчевий" - той зрадник. То давня галицька аксіома =))))))

11. Оля

Оля Старожилка форуму

ВІдповідати Степановичу можна годинами, днями, місяцями, роками. Що ми і робимо, відколи Степанович на цьому форумі. ;) Але то думок Степановича не змінило і не змінить, бо він не жив в Галичині, ні він, ні його родина не перенесла тих репресій, які перенесла кожна галицька родина тільки тому, що вона була ГАЛИЦЬКА!
    А щодо ворогів, то Ви, Степановичу, запитайте на Донецькому форумі, на Луганському, на Одеському, на Кримському, хто їм Галичина і що вони пропонують зробити, щоби припинити протистояння між Сходом і Заходом. ОК? От тоді далі про ворогів поговоримо. ;)

А ще індикатор, що москаль - він і в п"ятому поколінні у Львові москаль! Як би він файно не начивсі затєгувати по-львівську і ніколи не написав про себе ні словечка на цьому форумі!

12. Степаныч

Нещодавно "за рюмкой чая" спілкувався з давнім знайомим. Йому за 60. Голова великої профспілки. І він, і дружина -"автентичні українці", україномовні, все життя прожили в центрі України, як і їхні батьки, як батьки їхніх батьків... Нормальна людина. Не є носієм крайніх поглядів. Так він розповів, що кілька років назад були якісь збори профспілкові всеукраїнські. Десь на ЗУ, не пам"ятаю в якому санаторії. Ну і як годиться ввечері застілля. І був там його колега з ЗУ, приблизно його віку, приблизно з такою ж біографією. І виникла сварка! Цей колега з ЗУ почав називати його "москалем"! Мій знайомий розповідав про це з такою образою! Коротше, мало до бійки не дійшло. Добре, наступного ранку роз"їхались. Я це до того, що скільки я на цьому форумі, стільки і кажу про необхідність ПОВАЖАТИ один одного. До речі, мій батько з Рівненської області. Так от його сім"я постраждала, але від УПА. При цьому дід не був комуністом, НКВДистом, "яструбком"... Але Ви не знайдете ні одного мого допису, де б я писав щось ПРОТИ вояків УПА.
    У тому то й справа, що ви, галичани, хочете УСЮ Україну заставити сприймати історію ВАШИМИ очима. А історії у нас різні. Як і сьогоднішні політичні уподобання. Треба просто поважати один одного і не нав"язувати силою СВОЄ. Що зараз і робиться на рівні держави.

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Степаничу, я Вам відповім, але... питанням... :)
    Ви коли вже допишете свою дохторську дисертацію про взаємозв'язок і діагностування на ранніх естапах фобій і політичної шизофренії?
    Плями є і на Сонці.
    Ще на Майдані помітив здатність помаранчевих уникати провокацій і вчасно гасити збудники.
    І, сподіваюся, всі Ваші спроби виманити фразу про ворожість западенців навколишньому світові приречені на провал. Нє, пара-трійка горлопанів-провокаторів є усюди. Будете в "дохторьку дисертацію" включати цю "смердоту"? :)
    Направду, то вишукування протистояння починає виглядати на кореспондентів комсомолійської "правди". Не повірю, що це Ваш хліб... :)

Додано через 58 секунд
    А воно Вам треба?

Додано через 4 хвилини
    Давня галицька аксіома - гнати ворон з обійстя.

14. Степаныч

"Політична шизофрения"? :radist: Наступний крок - "карающая псіхіатрія"?:cowboy:

Не усьому "навколишньому світу". Тільки до росіян і "східняків".

В "дохторьку" - ні!:shutup:

Або "Львівської газети".:beee:

15. levandivka

ТАКа вузька спеціалізація? :)
    Чи у Вас захист дисертації в Росії?
    ТАК крім них, воно ж нікому неактуально... Чи варто "працювати для полиці"?

Наспівуючи:
    Давай не видеть мелкого
    В зеркальном отражении..

16. Romko

Нове - це добре забуте старе?

17. Степаныч

А "для душі"?;)
    Так от, до речі. Я в психіатрії з 1982 року як лікар. Студентом у гурток ходив. Бував на курсах у багатьох психлікарнях. Спілкувався, лікував велику кількість хворих. Тільки в ОДНОМУ випадку з"явилися сумніви щодо того, що по політичним мотивам людину запроторили у спецпсихлікарню. Але потім виявилося - таки був хворим. Інша справа, чи потрібно було його ізолювати за те, що він робив. Так що про "каральну психіатрію" - це більше журналісти знають.

18. levandivka

Нагадаю, що К.Пятса (Президента Естонії) згноїли не в естонській психушці, а в тверській області. В'язнів УХГ теж не в Україні ізолювали.

Додано через 47 секунд
    Звичайно! Це ж їхня робота (знати) ;)

19. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Мне в Каменец-Подольском рассказывали историю, что в советские времена в психушку посадили часовщика, который отказывался чинить часы членам партии

Додано через 4 хвилини
    Почитайте биографии нардепов, например от БЮТ, очень многие не раз поменяли партии и с большим удовольствием сотрудничали с Кучмой и Медведчуком

Додано через 6 хвилин
    Только вот количество их увеличивается и все больше народу их поддерживает

20. zet

zet Дуже важлива персона

Нет, Степаныч, дело вовсе не в этом. У меня половина родственников за ПР, а половина - за "оранжевых". Но они никуда ни от кого не бегали и их в депутаты от одной силы не выбирали, а они потом не шли выступать от другой. По-моему, именно об этом речь.
    Или ты балотировался о т определенной партии, то уже и отстаивай эти интересы, раз люди на тебя рассчитывали.
    А нет, то сначала выставь свою кандидатуру от другой партии и, если выберут, иди защищай другие интересы.

а де твій аватар? :)