Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Не берите дурного в голову,а тяжелого в руки....:cowboy: А с завтрашнего дня,готовьтесь к этому: http://www.kontrakty.com.ua/show/ukr/article/2/5220079857.html А уж далее,как кривая выведет....:radist:
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. А шо? Ви на дати прийняття змін не дивилися? Вас послухати, то й зима холодна через Юлю...
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. А кто то,что то сказал про Юлю?:cowboy: Барышню интересовали налоги в 2008 году,вот я ей и кинул линк! Или Вы думаете,что Налоговая Империя Украины,созданная незабвенным Николаем Яновичем Азаровым отдыхает?Как бы не так! А Юлины перлы мы увидим и прочувствуем на своей шкурке после марта месяца!:agree: П.С.Хотя лично наша контора ничего хорошего ни от одной ВР или КМ или ПУ не ждала никогда.Ежу понятно,что все это ярмо ляжет на простых граждан.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Не знаю попадали ли вы на эту информацию... http://www.bagnet.org/news/summaries/ukraine/2007-12-26/1154 Янукович остался без денег 15:47 / 26.12.2007 Крупнейший украинский бизнесмен Ринат Ахметов написал заявление о выходе из Партии регионов....
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. В принципі це логічно і прогнозовано. ЮВТ стає ПМ. Відповідно почнеться тиск на східний бізнес. СБ(Сх-Біз.) - це не вигідно. Приклад Ахметов. Він все частіше зявляється в оточені ПУ, а тепер новина про вихід з ПР. Тепер сама ПР. Щоб бути дієвою вона повинна що ? Вона повинна діяти, себто активно критикувати і мішати діючій владі. Що само собою відобразиться на "понсорах" ПР. Але це "спонсорам" ПР - не вигідно. І скоріш за все, вони вчинять як Ахметов. Якщо ж ПР - буде не активною, не буде діяти - це політичне самовбивство. Отож, маємо - Богатирьова і Ахметов не в ПР. Прогноз на далі такий - розпуск ПР і утворення нової сили. Це най вірогідніше на даний момент.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Не думаю. Во-первых таки не очень онятно что значит "роспуск ПР"? Кто её распустит? Президент? Она сама? Сама вряд ли. Во-вторых, среди сторонников ПР немало таких, которым наоборот понравится то, что Ахметов выйдет из ПР. То, что ПР лишится изрядной доли финансирования не есть определяющим фактором. Сейчас ПР в оппозиции. Им может и не надо сильно тратится. Сейчас их популярность будет подпитывать ЮВТ, своими действиями. Не?
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. З того, що читав - я зрозумів , що Ахметов то тільки початок. ПР - скоріш за все трансформується в щось інше. Ось як я бачу ПР. ПР мала лідера. Лідером був П-М. , не Янукович , а просто П.-М. Як тільки П-М стала ТЮВ, лідера у ПР не стало. Можливо Янукович добрий господарник ... але як політик ... ніякий, він будь-які депати програє своїм опонентам. ПУ виступав на ТВ, ТЮВ теж ... та майже всі лідери партій безпроблем можуть дебатувати, вести дискусію. А це необхідно для політика. І другий аргумент , ПР не ідеологічна партія. Тому, припускаю - що ПР чекають трансформації. Або створення нової проСхідної партії.
Чи вважають львовяни землячкою Ганну Герман? Недавно із здивуванням узнав, що видатна регіоналка Герман народилася, вчилася у Львові. Може й бреше? А якщо ні, то як пояснити наявність у львовянки такої тваринної ненавісті до України та її самостійності?:naci:
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Напередодні Нового року трапилась одна важлива подія, яка чомусь особливо не афішувалась Абсурдний був позов!... А відповідати хто буде? Додано через 1 хвилину Та все дуже просто: Герман хвора!
Відповідь: Чи вважають львовяни землячкою Ганну Герман? В жінок це буває: можливо через особисту відразу до когось з чоловиків з західного регіону переноситься на весь Захід.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Гггг... По радіо сказали, що Р.Богатирьова (народилася 6 січня 1953 року) має нагоду... піти на пенсію, згідно Закону про держслужбовців. :D Наспівуючи: оце я, Ярема, ух-ха-ха...
Відповідь: Чи вважають львовяни землячкою Ганну Герман? Перш за все, вона народилася не у Львові і не на Львівщині, навіть, а в одному із сіл на Івано-Франківщині. А пояснюється все дуже просто. Пані є дуже жадна до грошей і, я так зрозуміла з одного інтерв"ю її мами, не дуже охоча до роботи. Ну і де тими грошима розжитися, як не в Януковича і Ахметова? Тому вона і серед них. А ненависті там нема. Там треба, як пес, брехати. Гроші, що дали, відробляти. Може тепер зрозумієте, чого такою є Ганна Герман ( або просто Ганьдзя Стеців)?
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Та є,і то страшна ненависть.Яничари - тим все сказано. „Яничарство – це свідомий перехід на бік противника, але з підсвідомим багажем первинної (рідної, природної) культури й відповідним комплексом вини перед нею”. З таким визначенням можна погодитися, але простіше сказати: „Яничар – це зрадник (вільний чи невільний), якого інколи мучить совість у більшій чи меншій мірі”. УКРАЇНСЬКІ ЯНИЧАРИ: ХТО ВОНИ?
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. =) Вважаєте східних українців зрадниками України ?
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. 1. Может быть и трансформируется, но, скорее, просто модифицируется, оставаясь ПР. 2. Есть такое - партия Премьер-министра. Но не забывайте, в партии ПМ могут быть только бизнесмены, политики и бизнесмены от политики. Простым что там делать? Не нужна им партия ПМ. 3. Не идеологическая? Согласен. А назовите мне идеологическую партию в Украине? Разве что КПУ. 4. Новая партия пока не нужна. Пока и ПР способна выразить интересы немалого количества граждан Украины. Нмд.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Східні українці - східні українці. Окремі представники (як зі Східної, ТАК і з Західної) можуть бути зрадниками України. Додано через 2 хвилини Упс... А що, хіба наші "партії" створені для інтересів "немалого количества граждан Украины"? Чи є ТАКа партія? Поднимите мне вии... (с)
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Может и созданы для чего-то другого, но могли бы они продержаться без поддержки избирателей? А если избиратель их поддерживает, значит они чем-то нравятся избирателю. Не так ли? Хорошо, давайте остановимся на такой формулировке: "Мы думаем, что партии, которые мы поддерживаем, выражают наши интересы". Идёт? Вы, кстати, за какую партию голосовали?
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Навіщо "без"? Її (підтримку) ТАК легко купити... А народ "хаває" ці гасла, купується, голосує. проти всіх. Не "вони", а ГАСЛА, обіцянки. СамІ депутати (більшість), підозрюю, не подобаються навіть власним жінкам. Нє? Додано через 3 хвилини Нє катіт! Ми повернемося тоді до бутафорської демократії СССР. Я не хочу.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Хорошо, пусть останется такая демократия как есть.