Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Богатирьова написала заяву про прийом на роботу до РНБО

Хто б сумнівався, така посада, таке буває один раз у житті, а вона амбітна, а Янукович:sad: - на дембель пора, це ж треба так зливають свої.:cowboy: Для ПР, це початок кінця.

2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ой, не поспішав би я так ;)

• Подобається Подобається x 2
  3. Danilo

Danilo Well-Known Member

???
    Забув знаки поставити.;)

4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

РНБО, як на мене більше дорадчий орган. Зберуться - обговорять - порадять.
    Інше діло, якщо почнеться тиск на КМУ, то в майбутньому - це можна буде використати. "Ми хотіли - а вони заважали, тому нічого і не зробили."

• Подобається Подобається x 1
  5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не скажіть.
    Пригадую Порошенко з'їв Юлю як прем'єрку.;)

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Коли? Справді? А хто ж буде премєр-міністром???

7. Danilo

Danilo Well-Known Member

У 2005 році, а тепер Юлю Багатирьової вже не перекусити.:D

8. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

А що у Богатирьової є дочка Юля?:eek:

9. Mafija

Mafija Well-Known Member

А тепер і помаранчеві майдани платні. Сьогодні платили по 20 грн, не пішов - пари. Юлю зустрічали - по 50 грн, причому поприходили з різних партій, ми б зустріли і безкоштовно, але не було б такої кількості, яку місцеві керівники хочуть продемонструвати. Одногрупники зустрічали Януковича за 20, при тому, що й третина з них за нього не голосували.
    Один мій знайомий їздив у Київ за 100 грн за ПР, а як повернувся, то на наступний день пішов з нами кричати Добкіна геть! - за 20 грн.

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В 2005 году я заехал в Хотин и в одном кафе тетя, которая нам каву приготовила, узнав, что мы из Донецка, рассказала, что голосовала за Януковича ( правда я не мог ответить ей взаимностью), и вся семья голосовала, кроме одного сына, который был на майдане. "Но зато денег заработал, столько в Хотине мужики не зарабатывают" - поведала тетя

11. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Невже пан Чечетов думає, що хтось йому повірить?!?! Якщо Ахметов не перейшов на протилежний бік і прихватив із собою пані Раїсу, то Президент тупо підставляється під голубих.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мені здається,що вони почали "курить план таваріща Ахмєтова"...

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А я зайшов на один форум і там дописувач з Донецька розповів, як він в Хотині зайшов до кафе і якась тьотя йому розповіла, що її син на Майдані-2004 заробив купу грошей.

А чому би не заробити, скажімо, ремонтуючи електрику, дизелі, монтуючи якісь конструкції, готуючи страви.
    Хтось же цим займався, отримуючи чесні пролетарські гроші.

15. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А может Ахметов купил эту должность для Раисы Васильевны??????
    :shutup:
    Борисе!!Не свистите!Всем известно,что за сутки ,тем кто жил в палатках платили по 200 грнн,при наличии паспорта.Так что за три месяца получается 18000 грн.Не маленькие гроши,при том что помывка и хавка была на халяву!:radist:

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Читателю, а якщо люди на ці дні взяли відпустку за свій рахунок на роботі - а сім"ї годувати треба ?
    Це - звичайнісінька компенсація - як за військові збори або інші громадські роботи. Це перше.
    Друге: далеко не всі Майданівці брали ті гроші. Уявіть собі, приїхали люди у повну невідомість і невизначеність.

А якщо людина наймала зату на Троєщині, то скільки коштує проїхати туди-сюди ? Не всі водії такі свідомі, як у наших "мобільних групах".

Третє: у чужих штанях дещо завжди здається більшим. Ось Ви особисто бачили оті 200 гривень ? Одна баба з Обухова сказала ?
    Я знаю людей, які отримували компенсацію 80 гривень за добу. І вважаю це адекватною ціною.

• Подобається Подобається x 3
  17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не 200 а 20, і не отримували, а давали на добру справу, ті хто не стояли самі. Давали стільки скільки було в кого на даний час, хтось більше, хтось менше, хтось їжу, хтось одежу, хтось людей до дому брали.

• Подобається Подобається x 2
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

В мене товариш(невеличка фірма) на свої гроші організував автобус до Києва.Ніхто йому не вказува,що він має робити.І таких було багато...

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Тоді пропали гроші.:D Краще б щось інше придбав, не знаю... може ще парочку нігерів для "Шахтару".

20. kYula

kYula Well-Known Member

Та, мені це знайомо. Живу неподалік від мінтранспорту. Восени там було зібрання молодих активістів від Нашої України, які вимагали відставки Рудьковського. Який був мій подив, коли стрінула там одного знайомого, але він не міг довго зі мною розмовляти, бо йому наказали: "Саша! В строй!"...Скільки йому платили - мені не відомо, але знаю, що там були хлопці з їхнього студенства..

Але ні це, ні те, що Ви написали, про "знайомий їздив у Київ за 100 грн за ПР","Юлю зустрічали - по 50 грн" - це не майдан. Більш того, це не той платний блакитний майдан, який був навесні, де було ЧИМАЛО людей, яким платили по 100-150 грн.добу плюс їжа, дорога...Уявіть яка це сума!
    Виборча перегонка - і не більше.
    Але коли Самооборона навесні збирала на Майдані люд , можливо там теж комусь платили, але можу запевнити: все ж більше там було тих, хто підтримував Луценка з Юлею без грошей, але зі сподіваннями або тих, кому було цікаво їх почути...

а де твій аватар? :)