Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: рЫгЫоналЫ возвращаются!!!!!!!

Ну ясно – ЩО !
    1. Кинути кістку рЫгЫ-Аналам;
    2. Дати мадамі можливість переконати всіх у своїй некомпетентності і відправити у відставку.

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

піпєц, без коментарів..... [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  3. EntOther

EntOther Well-Known Member

Блін шо нам про тих політиків говорити вони вже все самі за себе наговорили своїми діями...)

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Президентові пороблено! І задавнено... Це все вуду керують його свідомістю ззовні. Така моя версія

5. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

як на противагу Тимошенко, Ющенко її побоюється. З іншого боку - ніби кивок в сторону біло-синіх. Хоча й Плющ особливо помаранчевим ніколи не був..
    а взагалі цікаве призначення - побачимо, як то воно буде

• Подобається Подобається x 2
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Просто Ющенко як завжди хоче "і рибку з’їсти і ..."
    Підтримавши Тимошенко він виконав обіцянку,розуміючи,що як він її не виконає,то для нього політична смерть вже зараз.
    Але ж він не змінився...

7. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Та хіба то був майдан? Кому він загрожував?
    ПР не міг прийти до влади демократичним шляхом без грошей, ось для цього і група SCM. - Знайдіть суттєві відмінності!
    А кого представляє партія (група), що не прийшла до влади демократичним шляхом???
    Так, але не кожен українець закріпляє ці порушення своїми указами.

8. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Спитай президента !!!

http://president.pravda.com.ua/
    =)))))))))))))))))

http://president.pravda.com.ua/view_popular/
    :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Додано через 11 хвилин
    Пане президент, ви колись казали народові :"Ці руки нічого не крали..."
    Питання :"Ви що, крали ногами?"
    Юрий, 24.12.2007, 22:12

Здравствуйте Виктор Андреевич!
    Я работаю простым опером в райотделе. Очень сильно устаю на работе, постоянно приходится избивать подозреваемых, чтобы выбить признание. Это очень тяжелый труд. Вы когда-нибудь били человека всю ночь? Коллеги говорят, что намного удобнее пытать электричеством, но я боюсь электричества, потому что один раз меня ударило током. Еще начальник райотдела требует деньги каждый месяц. Он только недавно купил должность и хочет быстрее окупить затраты. Как мне быть?
    Василий, 24.12.2007, 21:49

У меня слаживается впечатление что вы поспорили в Верховной Раде кто больше всех украдет и, самое главное, незаметно...
    Александр, 24.12.2007, 19:06

!!!!
    Господин президент! О какой демократии можно говорить в этой стране, если уже забанили три моих вопроса?...
    mamuka, 24.12.2007, 18:18
    !!!! =))))))))))))))))))))))

(!!!)
    Шановний Вікторе Андрійовичу!
    Чому по програмі підтримки відчизняного "АВТО" виробника ви і уряд неїздете на Тавріях.
    Игорь, 24.12.2007, 18:28

Додано через 23 хвилини
    =))))))))))))))))))) 5+

А....черновецький скоро стане украънським ктулху, або медведем =)))))))))))

Додано через 27 хвилин
    Додано через 35 хвилин

• Подобається Подобається x 5
  9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Та це ж за правилом: історія завжди повторюється - перший раз драма або трагедія, другий - комедія.

10. coolzak

coolzak Well-Known Member

мене взагалі таке враження що всюди в світі демократія так звана в цирк перейшла.тут стаття така нічо про це все .правда по англійськи
    Are We Near The End For America?
    This is the most interesting thing I've read in a long time. The sad thing about it, you can see it coming. I have always heard about this democracy countdown. It is interesting to see it in print. God help us, not that we deserve it.

How Long Do We Have?
    About the time our original thirteen states adopted their new constitution in 1787, Alexander Tyler, a Scottish history professor at the University of Edinburgh, had this to say about the fall of the Athenian Republic some 2,000 years earlier:

'A democracy is always temporary in nature; it simply cannot exist as a permanent form of government.'

'A democracy will continue to exist up until the time that voters discover they can vote themselves generous gifts from the public treasury.' ' From that moment on, the majority always vote for the candidates who promise the most benefits from the public treasury, with the result that every democracy will finally collapse due to loose fiscal policy, which is always followed by a dictatorship.'

The average age of the world's greatest civilizations from the beginning of history, has been about 200 years. During those 200 years, those nations always progressed through the following sequence:

1. From bondage to spiritual faith;

2. From spiritual faith to great courage;

3. From courage to liberty;

4. From liberty to abundance;

5. From abundance to complacency;

6. From complacency to apathy;

7. From apathy to dependence;

8. From dependence back into bondage'.

Professor Joseph Olson of Hemline University School of Law, St. Paul, Minnesota, points out some interesting facts concerning the 2000 Presidential election:

Number of States won by:
    Gore: 19
    Bush: 29

Square miles of land won by:
    Gore: 580,000
    Bush: 2,427,000

Population of counties won by:
    Gore: 127 million
    Bush: 143 million

Murder rate per 100,000 residents in counties won by:
    Gore: 13.2
    Bush: 2.1

Professor Olson adds: 'In aggregate, the map of the territory Bush won was mostly the land owned by the taxpaying citizens of this great country. Gore's territory mostly encompassed those citizens living in government-owned tenements and living off various forms of government welfare...' Olson believes the United States is now somewhere between the 'complacency and apathy' phase of Professor Tyler's definition of democracy, with some forty percent of the nation's population already having reached the 'governmental dependency' phase.

If Congress grants amnesty and citizenship to twenty million criminal invaders called illegals and they vote, then we can say goodbye to the USA in fewer than five years.

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Призначення Богатирьової, що ж це вони накаламутили у секретаріаті?
    Аж смішно, яке там особисте рішення. Що пахан скаже то й буде.:)

Шкіль бачить у Богатирьовій загрозу для Тимошенко

Додано через 4 хвилини
    На перший погляд розбіжностей немає, і взагалі повинні вони бути чи ні це питання.
    З іншого боку, одна таки є: донецькі клани все загарбали ще до "Привату".

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А тут еще есть ИСД - Индустриальнй Союз Донбасса ..Управляет администрацией президента....А есть еще Д.Жвания (кошелек НС) = имеет отношение к ряду бизнес-структур:.......... , ОАО "Луганский станкостроительный завод", Луганскому патронному заводу,...... (тоже, замечу - Донбасс).....да и Приват у нас прикупил Лисичанский собовый, Стахановский ферросплавный....Я уж и не знаю, кто сейчас - не донецкие....Наверное - Янукович...Он теперь киевлянин :D

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це не той завод, де робочі отримають замість зарплатні, борщ у столовій, та носять у каструлях дітям до дому? А так "нічо, нє савок".:)

А "Лугансктепловоз", то тю-тю, брянські москалі викупили, краще б вже "Приват".;)

14. Городецький

Городецький Well-Known Member

Розумієте, Приват - саме і є недонецькі. Це інша мафія, дніпропетровська. Пінчук-Коломойський теж мої земляки. Я це без гордості пишу, факти наводжу ...
    Згадується анекдот часів Майдану:
    На першій платфомі київського вокзалу стоїть донецький потяг, до нього причеплений товарний вагон. З вагону суворі дядьки в шкірянках викидають ящики з-під телевізорів повні грошима. Якийсь киянин стоїть здивований. Звертається до них:
    - Ну ви вже зовсім совість втратили!
    Донецькі:
    - Шо, не подобається? Ну й вертай назад у свій Дніпропетровськ!

• Подобається Подобається x 7
  15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я оцениваю несколько иначе - купили, чтобы разграбить - или чтобы люди работали. В этом контексте - Приват дает людям рабочие места, и Лугансктепловоз - стал работать в 2 смены, набирает людей, платит зарплату...Стахановский вагоноремонтный прикупил Лужков...Завод работает, народ доволен...Мы им интернет даем - поэтому знаю...Так что Коломойский, Лужков или Митал - главное чтобы была работа людям, а не резать на металл и продавать место бывшего завода под склады....А рвать рубашку на груди - я ни за кого не буду...Все - кровопийцы, наживаются на нищенской оплате нашего труда....

• Подобається Подобається x 3
  16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я не проти, просто тепер Укрзалізниця буде купувати в росіян тепловози, які виголовляють в Україні, наші робочі, за зарплатню меншу ніж робочі в Росії. Не вдаючися у тонкощі, все це придбання було і є вигідним тільки для російських бізнесменів і для російського ринку збуту, а наші лишилися з носом, завдяки урядуванню Януковича. тому і є надії тільки на Юлію, у даний момент.

17. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

не Януковичом єдиним...
    я б ці заслуги утримався проффесору приписувати...

18. Mafija

Mafija Well-Known Member

Чув, що Богатирьова за вахом лікар-гінеколог. Не розумію, чому Ющенко призначив саме її секретарем РНБОУ. Зважаючи на те, в якому місці знаходиться ця сама національна безпека, треба було призначати проктолога.

Додано через 3 хвилини
    А якщо серйозно, то мене це не дивує. Перед виборами були чутки, що Ющенко вмовив Ахмєтова на вибори пообіцявши йому "ширку". А тут народ так Юлю полюбив, що вона набрала вдвічі більше від НУНС, та щей як на гріх вистачає голосів для коаліції, і Мороз, бідолага, не пройшов. А обіцянка Ахметову дорожча, ніж народу.

• Подобається Подобається x 3
  19. kYula

kYula Well-Known Member

Все в порівнянні. Якщо порівнювати майдан помаранчевий 2004-05, який був "безоплатний", згадати те, що люди йшли за правду, причому ж знали, що помаранчевий майдан однієї ночі може перетворитися на червоний, повний сліз, відчаю та крові з блакитним, на який люди йшли за потребою, потребою в грошах (я не звинувачую цих бідних східняків -багато хто з них є у ярмі блакитної банди. Все їхнє життя і прибуток тримається на цій політичній мафії. Мені пощастило познайомитись з 2ма чемними хлопцями, які стояли під прапором "За Януковічя". На моє запитання:"Правда?", вони сказали: "За Юлю"- один, інший - "Байдуже!".)
    Кому вони загрожували? Недоречне питання, але дискомфорт відчувався. Маріїнський парк, де вони заселилися - мій улюблений. Але ці численні стрічки, які обмежували мою вільну прогулянку - раз, два - туалети. Це класно, що блакитним забезпечили їх. Але скажу відверто: сморід стояв жахливий. Крім того, загрожували Януковічю. В газетах писали, що хоч в блакитному таборі було заборонено вживати алкоголь, але вживали. На власні очі бачила, як два хлопці пили "воду". Дві мінеральні пляшки тримають вруках. Спочатку випили "бонакву", потім відразу запили "бонакву" "миргородською". Київська влада тоді вже до таких крайнощів доходила. В найближчих магазинах не можливо було придбати горілку (висіло оголошення, що це заборонено). Та де таке колись було?! --- Та, мабуть "блакитний" - це все-таки не був майдан, хоча лідери регіонів виступали саме на Майдані, а той майдан охоронявся міліцією...

Додано через 7 хвилин

• Подобається Подобається x 4
  20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Вже було отаке. Чорноморський суднобудівний завод, що в Миколаєві, дали купити гінегологу за фахом Чуркіну. Теж з Росії. Зараз цехи пусті, станки продані на металобрухт. Пізно в них забради його. Невідомо, чи зможе відновити виробництво наступний власник чи переобладнають під склади.

а де твій аватар? :)