Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. УПЦ МП вже погрожувала Ющенкові раніше за таке саме відлученням від церкви, але не зробила цього. Це середньовічна дикість. Але було б непогано якби ще на Януковича анафему наклали!:naci: :naci:
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Кучма (КП)...Ще й Ющенко? Ви нічого не плутаєте?
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Нам бы еще ночь простоять, да день продержаться...:D Трагикомедия.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Недавно приїздив мій колега з Держкомархіву, розповів таке: він на килимі в міністерстві, там крім чиновника відомий депутат у вишиванці. Чиновник по-російськи, колега - по-українськи, депутат - колезі "расслабься, тут всє сваі. гавари па-рускі"
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Тут надо смеяться? Не менее трети наших сограждан считают русский - родным языком... Вы не признаете их права общаться на родном языке? Вы считаете смешным стёб над этим языком?
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Угу. "Папрашу разгаварівать на чєловєчєском язикє!" Знайома картина?То для вас в порядку речей?
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Для меня - одного поля ягоды - и "говори общепонятной" и "тiльки державной" Что до меня - я ведь общаюсь с Вами без наездов подобного рода - и как видите, мы можем понимать друг друга. Но я не позволяю себе в уничижительном виде показывать украинский язык.И хотел бы этого и от Вас. Если вы передаете по украински русские слова - то не Папрашу а Попрошу.... Прошу прощения у модератора за off-top.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Ні, панночко kYul'o, нічого я не плутаю. Це було в 2005 році, коли Ющенко вже став Президентом і брав участь у богослужіннях, як УПЦ МП, так і УПЦ КП. Додано через 9 хвилин Не менше третини громадян Малайзії вважають своєю рідною мовою китайську, але вони добре знають, що у державних установ зобов'язані розмовляти малайською. Між іншим, і за економічним розвитком і за розвитком демократії Малайзія випереджує Україну.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Саме він. Додано через 1 хвилину +1 за здогадливість Додано через 5 хвилин Тут не гілка гумор, а депутати, зрадники і т.д.Щодо права спілкуватися на рідній мові: від цього ж мого колеги: в них є професор, корінний росіянин за походженням, спілкується принципово виключно російською, але так само принципово пише службові документи виключно державною. Цитую колегу "стільки зробив для України, що більшості депутатів і не снилося"
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Якщо б я мав бажання виправдовувати пана Шкіля, тоді аргумент такий: почувши, побачивши людину яка не досить вільно себе почуває спілкуючись українською, миттєво знайшов вихідза для зняття напруги та комфорту для приємного співбесідника. Чому ж ні, наприклад з англомовним, він би запропонував говорити на його мові, якщо вільно володіє обома. А те що він володіє обома, рос. та укр. вільно це йому +1.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Очень любопытно. И характерно. И какой вывод Вы сделали? Уверен, что не такой как я. Додано через 2 хвилини Так то Азия, а мы в Эвропе. Не катит.
Антинародний режим хоче брати з нас більше за газ, бо туркмено-росіяни підвищили ціни для України. Більшість газу споживає велика промисловість, а не населення і не комуналка. Скажімо, вся Одеса разом з виробництвами, які розташовані в місті, бере менше, ніж Одеський припортовий завод. Газу, що видобувається в Україні, цілком вистачає для населення і комуналки. Чому ми маємо платити за «Мітал-стілл», за ІСД та інших?
Батько та син Вакарчуки можуть стати міністрами Фракція БНУНС пропонує на посади міністрів в уряді Тимошенко дев’ять осіб, серед них четверо львів’ян. Про це повідомляє кореспондент ZAXID.NET в Києві. Зокрема, міністром з питань культури та туризму може стати народний депутат, фронтмент гурту "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук. За цю посаду йому доведеться позмагатися із ще однією львів’янкою - Оксаною Білозір. Міністерство освіти і науки може очолити Іван Вакарчук - ректор Львівського національного університету ім. Івана Франка, батько Святослава Вакарчука. А міністром регіонального розвитку і будівництва можуть призначити екс-мера Львова Василя Куйбіду. :dance:
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Ну в повышении цены на газ больше виновата Европа, она предложила туркменам альтернативный проект через Каспий и Турцию, вот и туркмены выложили этот козырь россиянам. Насчет газа для населения мысль конечно интересная, я только не понял, а кто заставляет власть поднимать цены на газ для народа?Почему его надо увязывать с ценой на иноземный газ? А зрадників треба розстрілювати. Першими, тих, хто за Юлю не голосував
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Плюща? Маразм у діда. Треба на мило. Після 17,00 проголосують як треба. І не могло бути інакше, коли бандити та злодюжки від ПР у ВР. Це ж треба вкрасти картку в Яценюка. "Не зівай, на то і ярмарок!" лук'яненко та кісєльов, та всі вони один одного варті.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Ну а что коалиции еще остается рассказывать, триумфального избрания не получилось, да еще и зрадники нашлись. Конечно нехорошо у Яценюка карточку выхватывать, но зачем он реламент нарушал