Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Це - закономірний кінець кар"єри Янека.

Як на межі 80-х - 90-х, коли знали з посади Щербицького, хтось сказав: "Дозвольте привітати вас з виносом політичного трупа останнього брежнєвця!"

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Янукович,Януковичом,але ж купа злодіїв ще лишилося...
    «Працюючи у Верховній Раді, ми всі розуміємо, що тут відбувається, - почала Юлія Володимирівна. - Раніше сталася перша фальсифікація по голосуванню за прем'єр-міністра, і я маю намір подати на це до суду. Це було зроблено, щоб розвалити коаліцію і принизити демократичні сили. Всі розуміють, чому так розлючено не пускають демкоалицію до влади. Корупція, розкрадання державним майна, все, що пов'язане з національним інтересом, досягло такого рівня, що вони не можуть допустити нас і дати нам перевірити, що вони зробили. На межі банкрутства НАК «Нафтогаз України», вони запустять процедуру, якій остаточно відберуть у України її стратегічне майно. На межі краху система Енергоатома. В останню мить було припинено підписання угоди, яка віддавала б наші потужності іншій державі. Я не говоритиму, що ресурси шельфів Азовського і Чорноморського мор’я здобуватиме не наша держава. Україна знекровлена цією бандою. Вночі, вранці і вдень велася робота, щоб не були віддані голоси за мою кандидатуру. Це все, щоб я не прийшла до влади і навела лад - так, як я завжди робила. І я чудово знаю, з ким зустрічалася ця влада, щоб не було голосів за нас, але я думаю, що процес очищення необратим для України. Ну хай на декілька місяців мій прихід затримається, і вони захоплять ще декілька шматків українських ресурсів. Але все доведеться повернути до останньої краплі - запам'ятаєте мої слова».
    Чомусь хочеться їй вірити...

• Подобається Подобається x 3
  3. Mafija

Mafija Well-Known Member

А більше вже нема кому вірити. Хіба ще Луценку й Кириленку.

Додано через 3 хвилини
    Повний КАПЄЦ! Єхануров - мін. оборони, креатура Ющенка, прощавай контрактна армія з нового року. Він не зробить назло Юлі. Єдиний +, що Єхануров не буде депутатом:p

4. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

Фух!!! Усіх з прем*єром!!! :)
    Сьогоднішнє голосування показове, якби ж і надалі була така консолідованість. Плюща - геть з фракції і нехай "утримується" десь-інде. Приходить, сяде, як якийсь барон, і лише нервує коаліцію(
    Януковичу - ганьба за останню промову. Відчитався б за свою роботу, а не займався прогнозами щодо "померанчевих". Програвати потрібно вміти, ВФ лише нагадав сутність своєї команди. Шкода, що в нас при владі були такі люди:n:

• Подобається Подобається x 4
  5. kYula

kYula Well-Known Member

Це ж дивилась в новинах, що перед самим голосуванням Єхануров казав, що не знає склад уряду, тому і вагається чи голосувати чи ні.
    Певно, це Юля з Президентом думали кого: чи Гриценка (на мою думку, досить не поганим був міністром) чи Єханурова. Словом, виламав погрозою собі посаду. І, більш за все, таке буде не один раз. Переживаю, якби всякі такі "любі друзі" не завадили нормальній урядівській роботі...

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вот как-то края пропасти я не заметил. То же самое болото, что и все 16 лет. С одной стороны армия чиновников, припавших к кормушке, с другой те кто что-то производит и продает, с третьей просто люди, вкалывающие за хлеб насущный. Понятно, что так жить нельзя, но мне слабо верится, что поменяв у кормушки часть чиновников мы кардинально поменяем существующий порядок. А у Юли окромя популистских лозунгов никаких идей нет. Я рад бы ошибиться, но глядя во время сегоднешнего голосования на эти физиономии меня терзают смутные сомнения. Самое главное, что этот кордебалет закончился

Додано через 2 хвилини
    Шариковщина. Все отобрать и поделить

7. Mafija

Mafija Well-Known Member

Головна причина - Ющенко. Ніхто ніколи не знає, що йому стукне в голову. Біля нього є певне коло улесливих підлабузників, які випрошують посади, і отримують їх! Плющ... тепер ще Єхануров. Хто наступний?
    Треба Луценка в Президенти. Тоді буде діло.

8. Romko

От я йому не вірю.Абсолютно.ІМХО.

9. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

5+ .... він по рейтингу переверший всі КамедіКлаби СНГ
    "Ось в оцій луці я тлимаю компромат на всіх .... тах-тах .... йа знаю цо робили пани у ночі ... і йа обицау ..... усіх посазу ..."

• Подобається Подобається x 2
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

sslonn,
    він і до 2004 року був прем"єром...

А тепер співатиме:
    "...а я ушаночку (чужу!) поглубже натяну...."

11. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

... далі буде!! І не зовсім зрозуміло, що саме буде, не виключено, що новий цирк. Хоча.. блокування трибуни і ламання мікрофонів - взагалі звичне явище, електрощитову вже захоплювали, світло вимикали, картку в спікера забирали - вже й не знаю, що ще можна придумати! Але в страху великі очі, регіонали й в опозиції скоро себе покажуть.

Додано через 47 секунд
    Героям слава!!!

12. Romko

Ще би...Та своє бабло вони "пасть порвут,ваащє.."

13. Mafija

Mafija Well-Known Member

А кому вірите? Чи нікому? Якщо так, то в принципі правильно робите.:ireful1:

Додано через 5 хвилин
    Йому б нормального (свого) прокурора, і посадить, ще й Ар"єв багато розкаже. А то в генеральному могильнику все застрявало.

• Подобається Подобається x 2
  14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нагадаю ахворизм: "Благородный муж винит себя, малый человек винит других." (Конфуций)

15. Romko

Минулого разу за Юлю проголосувала чи не вся ВР.
    І,якби Ющенко трохи думав тоді,а не йшов на повідку "любих друзів" і ПР,то все було б по іншому...

16. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Уже смешно.
    "демократическая" коалиция, которая заставила людей для голосования вытаскивать из больниц, ковылять на костылях, только потому, что не могла иначе набрать необходимый один голос для перевеса в свою сторону, не имеет права называться демократической.
    А остальные - кто?
    Получается, что в стране половина - "демократов"?

17. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

1. Тоді мені зрозумілий ваш ентузіазм, а то я вже було подумав "якась екзальтована жіночка".
    2. Ніхто з неї не робить дурну "бландіночку" , тим більше, що вона зовсім не блондіночка. Я просто мав на увазі, що таланти людини можуть бути використані на різні цілі, у тому числі і зовсім не богоугодні. ЮВТ багато робила, але якщо підбивати підсумки того, що вона зробила, то виявиться, що зробила вона в основному-то для себе, у тому числі і немало за рахунок держави.
    3. Головні слова вашого третього твердження - хоча б частину. З цим я згоден. Залишається лише запитання, яку саме частину?
    Підтримую пропозицію через -надцять місяців ТЮВ прем"єрських повноважень зустрітися на цьому форумі і підбити підсумки

18. Romko

Що,може підрахуєм,хто багатший - Янукович,чи Юля?

19. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Идя на выборы, юля выдвигала две задачи, которые она ДОЛЖНА решить:
    1 - Возврат сбережений Сбербанка,
    2 - Отмена срочной службы в армии.

Я вот думал, а как политик такого масштаба может давать несбыточные обязательства, не предусмотрев возможности объяснения, почему она их не выполнила.

И получил ответ.
    1 - Оказывается юля хочет представить долг перед вкладчиками Сбербанка, как долг России перед Украиной.
    Как думаете, куда её пошлют, если вобоще обратят внимание?
    После этого, она выйдет на трибуну и скажет - "Вы все видели, что мы приложили все усилия, но увы, москали денег не отдают".
    2 - Президент уже сказал, что отмены призыва в армию не будет.
    Тут юля с покаянной головой выходит и говорит, что против воли Президента она ничего сделать не может.

Вся белая и пушистая.

20. Romko

Виконає,Візарде,не сумнівайтесь.Недаремно,регіонали так її бояться...
    В країні гуляє кілька "тіньових" б’юджетів,заперечувати не станете?
    "«Коли потрібно повертати гроші корпораціям, то завжди гроші знаходяться, а коли потрібно повернути чесно зароблені трудові копійки, які люди все життя збирали, то це вважається поганим тоном в політиці повертати заощадження», - сказала вона.
    Тимошенко повідомила, що БЮТ для повернення людям цих заощаджень залучить до бюджету додаткові кошти через детінізацію економіки, примусить платити податки великі корпорації, а також відкриє шлях для інвестицій, «які зможуть, розбудувавши країну, практично дати доходи до бюджету».
    Тимошенко розповіла, звідки візьме гроші на повернення боргів Ощадбанку
    А,Ющенко особливих перепон чинити не буде,бо розуміє,що "безпрєдєл" дістав вже всіх.

а де твій аватар? :)