Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. kYula

kYula Well-Known Member

Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

(Януковічь. Це так. Щоб пригадалось;) )

А чи забули Ви ХТО засадив Юлю у в"язницю, і які були "тьоркі" між нею, як однією з лідерів сильної опозиційної групи до кучмівського режиму та "лідером" того самого режиму?
    Зараз такого вже нема, бо нинішній Президент значно ліберальніший, ніж його попередник.

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Добре. Серйозно так серйозно. Коли перший раз Янукович став Прем'єром, я був чиновником. Займав досить високу посаду (на рнівні міста, звісно). Не вдаючись у деталі, скажу: нам, чиновникам, стало працювати важче. Але: бюджетникам стало жити краще! І не тільки бюджетникам. І не тому, що чиновники погано до цього працювали. Відчули турботу про людей із боку влади, хай як це не пафосно звучить.

3. kYula

kYula Well-Known Member

Моя бабуся (як і більшість українських бабусь) трохи не щодня нарікає, що ціни ростуть, а зарплата з пенсією - ні.

Перед самими виборами біля одного маркету спостерігала одну картину. Біля того магазину стояла палатка "Покращення життя вже сьогодні" (блакитного кольру:) ). До неї наблизився якись дідусь, і як "заспівав пісню": от ви гляньте: яйця вже по 7 гривень! Це ваш Януковічь вже намагається зробити яйця дефіцитом, бо постійно пригадує івано-франківські події?...:) Сміялась довго, але водночас, було сумно: насправді, яйця коштували 7 гривень...

4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://www.kraina.org.ua/files/Byut.Ukranian.Break-through.Strategy.2007.v2.zip

Я навіть не уявляю, які наслідки можуть бути ...
    Я не люблю демократію, як Черчель і Сократ. І цілі які ставить ТЮВ, на мою думку, чудові. Але хто їй дасть і чи наважиться ?

Скіки там Симоненко казав , вартує комерційне убивство ?

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сумнівно...
    Ось восени 2004 заходить жінка-двірник до пенсіонерки, яку я добре знаю (лікар-ортопед, к.м.н., колишня зав. відділенням) , кладе якусь агітку й каже:
    "Ось тут і мені, і Вам Віктор Федорович Янукович пенсії підвищив!"
    Виявилося - у двірника й ортопеда - пенсії ОДНАКОВІ ! Бо інститут, в якому працювала та пані - "не категорійний" !

6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Для мене є велика різниця між Юлею, яку не змогли посадити згідно законодавства і Януковичем, котрого було за що посадити. Природно, хотілося б янгола з крильцями в якості керівника держави, але доводиться обирати з того що є.

• Подобається Подобається x 5
  7. kYula

kYula Well-Known Member

її посадили "за законом"...За тим "діючим законом" :)

8. аксакал

У слідчому може опинитись хто завгодно. І Ви і я. А ось дати срок не змогли, бо на відмину від декого "шанує карний кодекс" і змогла не зламатися.

• Подобається Подобається x 1
  9. kYula

kYula Well-Known Member

але на відміну від "кого завгодно", Печерський суд скасовував санкцію на арест самої Генпрокуратури, і це був перший подих волі, який ввела ІМХО бунтуюча громада...

• Подобається Подобається x 2
  10. Степаныч

Борисе,
    усе пізнається в порівнянні (даруйте що нагадую). Згадайте 1998-2001 роки: затримки заробітної плати бюджетникам до 6-ти місяців, пенсій - до 5-ти! Натуроплата! Медицину скорочували "по самоє німагу"! Фіг знає яка заборгованість у промисловості! "Розрулювати" ситуацію почали за часів Януковича. Це ж факт.

11. Boris_Kiev

Степаничу, в економіці нічого не буває "відразу".
    Є там свої закони "довгих і коротких хвиль".
    Тож мабуть саджав яблуньки прем"єр-міністр Ющенко (фінансист за фахом),
    а торгував готовими яблучками "прємьйер миністр" (С) Янукович (проффесор-завгар і "шапошник"). (С)

Ви про таке не подумали ?

• Подобається Подобається x 3
  12. Степаныч

З першою тезою погоджуюсь. З приводу Ющенка - відмінив взаємозаліки, бухгалтер. Знаєте, скільки підприємств із-за цього збанкрутіли? Гляньте, як зросло безробіття за його прем"єрства. Ну а з приводу "завгар" і "шапошник"... Ви ж розумна людина, навіщо таку фігню писати?

13. аксакал

Дійсно, Ви ж розумна людина... Від взаємозаліків було більше шкоди, тому що це була не хвіртка, ворота шириною з проспект для увода в тінь. А крокодилячи сльози по ТБ дійсно, були, де неосівдченого загалу.

14. Boris_Kiev

Знову, таки, враховуйте "довжину хвилі".
    І те, що в нас було БЕЗЛІЧ підприємств, які з розвалом союзу стали НЕПОТРІБНИМИ. Не стану довго розписувати, мені це все пояснював експерт з якогось там комітету з конверсії.
    Так, до нього ходили директори, просили "зберегти колектив". Але більшість директорів так і не змогли довести, ЯК вони мислять підтримати рентабельність підприємства.
    Все це - важка спадщина ссср, а не "відміна взаємозаліків".
    Саме відміна взаємозаліків і введення гривні дали початки якоїсь впорядкованості економіки. Нехай фахівці пояснять, це не моя галузь.

• Подобається Подобається x 2
  15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Чесним людям... нічого боятися... :)
    Ви чо', Степаничу..? :)

• Подобається Подобається x 1
  16. Полковник

Полковник миється в бані

Чиновник - Бюджетник.
    В чем разница?

17. Степаныч

Хороший вопрос. Чиновник - бюджетник, которого считают виновным в бедах других бюджетников.

18. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

не буду вдаватися в довгі пояснення - попрошу тільки замінити "збанкрутіли" на "банкрути віртуальні стали реальними".
    Про користь цього кроку - коли замість "липових" (віртуальних) грошей (векселів, взаємозаліків та іншого непотребу, реально не забезпеченого нічим) в обіг пішли реальні гроші, що зміцнило фінансову стабільність країни - най розкажуть фахівці. Хоча сумніваюся, що захочуть ;)

19. Boris_Kiev

Чиновник живе за рахунок хабарів або планових "відсотків знизу" (якими від ділиться "вгору").

Бюджетник ... живе й комплексує, що він бюджетник.
    І радий би взяти, але треба бути "чимось", щоби давали.

(Степаничу, не ображайтеся, я зовсім не Вас мав на увазі. Ви Профі і за наявності бажання могли би непогано практикувати, НЄ ?)

20. Michel

Michel Member

а де твій аватар? :)