Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. (Януковічь. Це так. Щоб пригадалось ) А чи забули Ви ХТО засадив Юлю у в"язницю, і які були "тьоркі" між нею, як однією з лідерів сильної опозиційної групи до кучмівського режиму та "лідером" того самого режиму? Зараз такого вже нема, бо нинішній Президент значно ліберальніший, ніж його попередник.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Добре. Серйозно так серйозно. Коли перший раз Янукович став Прем'єром, я був чиновником. Займав досить високу посаду (на рнівні міста, звісно). Не вдаючись у деталі, скажу: нам, чиновникам, стало працювати важче. Але: бюджетникам стало жити краще! І не тільки бюджетникам. І не тому, що чиновники погано до цього працювали. Відчули турботу про людей із боку влади, хай як це не пафосно звучить.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Моя бабуся (як і більшість українських бабусь) трохи не щодня нарікає, що ціни ростуть, а зарплата з пенсією - ні. Перед самими виборами біля одного маркету спостерігала одну картину. Біля того магазину стояла палатка "Покращення життя вже сьогодні" (блакитного кольру ). До неї наблизився якись дідусь, і як "заспівав пісню": от ви гляньте: яйця вже по 7 гривень! Це ваш Януковічь вже намагається зробити яйця дефіцитом, бо постійно пригадує івано-франківські події?... Сміялась довго, але водночас, було сумно: насправді, яйця коштували 7 гривень...
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. http://www.kraina.org.ua/files/Byut.Ukranian.Break-through.Strategy.2007.v2.zip Я навіть не уявляю, які наслідки можуть бути ... Я не люблю демократію, як Черчель і Сократ. І цілі які ставить ТЮВ, на мою думку, чудові. Але хто їй дасть і чи наважиться ? Скіки там Симоненко казав , вартує комерційне убивство ?
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Сумнівно... Ось восени 2004 заходить жінка-двірник до пенсіонерки, яку я добре знаю (лікар-ортопед, к.м.н., колишня зав. відділенням) , кладе якусь агітку й каже: "Ось тут і мені, і Вам Віктор Федорович Янукович пенсії підвищив!" Виявилося - у двірника й ортопеда - пенсії ОДНАКОВІ ! Бо інститут, в якому працювала та пані - "не категорійний" !
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Для мене є велика різниця між Юлею, яку не змогли посадити згідно законодавства і Януковичем, котрого було за що посадити. Природно, хотілося б янгола з крильцями в якості керівника держави, але доводиться обирати з того що є.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. її посадили "за законом"...За тим "діючим законом"
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. У слідчому може опинитись хто завгодно. І Ви і я. А ось дати срок не змогли, бо на відмину від декого "шанує карний кодекс" і змогла не зламатися.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. але на відміну від "кого завгодно", Печерський суд скасовував санкцію на арест самої Генпрокуратури, і це був перший подих волі, який ввела ІМХО бунтуюча громада...
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Борисе, усе пізнається в порівнянні (даруйте що нагадую). Згадайте 1998-2001 роки: затримки заробітної плати бюджетникам до 6-ти місяців, пенсій - до 5-ти! Натуроплата! Медицину скорочували "по самоє німагу"! Фіг знає яка заборгованість у промисловості! "Розрулювати" ситуацію почали за часів Януковича. Це ж факт.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Степаничу, в економіці нічого не буває "відразу". Є там свої закони "довгих і коротких хвиль". Тож мабуть саджав яблуньки прем"єр-міністр Ющенко (фінансист за фахом), а торгував готовими яблучками "прємьйер миністр" (С) Янукович (проффесор-завгар і "шапошник"). (С) Ви про таке не подумали ?
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. З першою тезою погоджуюсь. З приводу Ющенка - відмінив взаємозаліки, бухгалтер. Знаєте, скільки підприємств із-за цього збанкрутіли? Гляньте, як зросло безробіття за його прем"єрства. Ну а з приводу "завгар" і "шапошник"... Ви ж розумна людина, навіщо таку фігню писати?
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Дійсно, Ви ж розумна людина... Від взаємозаліків було більше шкоди, тому що це була не хвіртка, ворота шириною з проспект для увода в тінь. А крокодилячи сльози по ТБ дійсно, були, де неосівдченого загалу.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Знову, таки, враховуйте "довжину хвилі". І те, що в нас було БЕЗЛІЧ підприємств, які з розвалом союзу стали НЕПОТРІБНИМИ. Не стану довго розписувати, мені це все пояснював експерт з якогось там комітету з конверсії. Так, до нього ходили директори, просили "зберегти колектив". Але більшість директорів так і не змогли довести, ЯК вони мислять підтримати рентабельність підприємства. Все це - важка спадщина ссср, а не "відміна взаємозаліків". Саме відміна взаємозаліків і введення гривні дали початки якоїсь впорядкованості економіки. Нехай фахівці пояснять, це не моя галузь.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Чесним людям... нічого боятися... Ви чо', Степаничу..?
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Хороший вопрос. Чиновник - бюджетник, которого считают виновным в бедах других бюджетников.
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. не буду вдаватися в довгі пояснення - попрошу тільки замінити "збанкрутіли" на "банкрути віртуальні стали реальними". Про користь цього кроку - коли замість "липових" (віртуальних) грошей (векселів, взаємозаліків та іншого непотребу, реально не забезпеченого нічим) в обіг пішли реальні гроші, що зміцнило фінансову стабільність країни - най розкажуть фахівці. Хоча сумніваюся, що захочуть
Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі. Чиновник живе за рахунок хабарів або планових "відсотків знизу" (якими від ділиться "вгору"). Бюджетник ... живе й комплексує, що він бюджетник. І радий би взяти, але треба бути "чимось", щоби давали. (Степаничу, не ображайтеся, я зовсім не Вас мав на увазі. Ви Профі і за наявності бажання могли би непогано практикувати, НЄ ?)