Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 30 лис 2007.

1. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Рад был пообщаться, надеюсь завтра продолжить общение, если Levandivka не сочтёт это нарушением этики.

Додано через 3 хвилини
    Зря.

2. zenyk

zenyk Well-Known Member

...який Ви прошений.....

• Подобається Подобається x 1
  3. kYula

kYula Well-Known Member

А нащо?

• Подобається Подобається x 2
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК це стало б хорошим уроком (керунковказом) для пролетівших: не завоюєте позицією\діями наші голоси - будете поза владою.

Додано через 2 хвилини
    Дійсно, відпочиньте...

5. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

За время своего премьерства он мало того, что смог исправить хозяйственные ошибки предыдущей "премьерши" и воспоследующего за ней, он смог приподнять экономику до уровня, который не считается "страной третьего мира"

6. levandivka

Ви подивіться на курсову різницю Євро і Доллара.. :)
    "Підняв" він... :)
    Азаров на графіку нарисував? - згоден.

7. kYula

kYula Well-Known Member

А це саме чула від Януковічя і Ко... Але від цих слів ні моє життя, ні моїх знайомих-родичів-друзів життя краще не стало.
    Дуже радію, що Ви це на собі відчули))

8. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Не могу понять, а какое НАМ дело до курсовой різниці Євро і Доллара.?

9. levandivka

Якщо Вам немає діла до інфляції - трудно.
    Доречі, білети на Москву не подорожчали?

10. zenyk

zenyk Well-Known Member

:y: :D

11. sslonn

sslonn Well-Known Member

Візарде... Ви в якій країні живете? Ви що в магазин не ходите?
    Ось Вам інформація для роздумів.
    За прем'єрства ЮВТ середня зарплата бюджетників зросла приблизно вдвічі, при інфляції нижче 10%. Уряд ЮВТ зумів віднайти резерви для виплати "дутих" пенсій запроваджених Януковичем в кінці 2004 року (нагадаю Янукович "підняв" пенсії за два місяці до виборів причому "забувши" ці надбавки внести у бюджет 2005, якщо Ви людина думаюча, то зрозумієте для чого були підняті пенсії)
    [для прикладу: моя бабця отримувала до надбавок 50 грн після 250, тобто ЮВТ повинна була "залатати" дюру у чотири пенсіних фонди, імхо;) ]
    Ще він встиг відзначитись досить унікальними речами: так у 2004 ВПЕРШЕ було ЗНИЖЕНО мінімальну зарплату, а потім перед виборами "підвищенно" (тобто піднято до попереднього рівня).
    Якщо покопирсаєтесь у пам'яті - то згадаєте з чого починався рік 2006:
    тут і відміна цілої низки пільг, і намагання скасувати допомогу матерям і т.д.

• Подобається Подобається x 5
  12. zet

zet Дуже важлива персона

Легко! :bazar: Достаточно жене переписать все имущество и счета в банках на свое имя и не будет у мужа
    , ну а если таки риснет, то только с голой задницей..
    :suicide:
    ;) :o

13. levandivka

Тю...
    Всі чарівники живуть в одній країні. :)
    Називають різно: хто Ізумрудним городом, хто Гріффіндором.

Наспівуючи:
    Как вы судно назовёте
    Так оно и поплывёт.

14. sslonn

sslonn Well-Known Member

От в кого точно "покращення життя вже сьогодні" - так це в Ахмєтова.
    Лишень за пів року каденції Януковича капітал Ріната зріс удвічі:aggressive:

Я не є сторонником комуняків і взагалі лівацьких ідей, але прибуток у 400% річних - це вже занадто - тут дійсно тре якогось робінгуда:ninja:

15. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

до чого тут ці натяки? на гроші? тобто ви взагалі стверджуєте, що від того, чи піти, чи не піти на вибори нічого не зміниться? і якщо ви так порівнюєте, на грошах, то чому ж зараз при владі більшість у помаранчів? тому що у них грошей більше? сумніваюсь. а "зло" Юлі не обов"язково менше за "зло" Янека. ніхто з них не кращий. я знаю з команди Юлі, депутатів ВР, яких я би в жодному з випадкі і раскладів не хотіла б бачти там. це такі ж "бізнесмени", як і інші

16. kYula

kYula Well-Known Member

Це був допис від kYula, а не zenykа. ;)

Я проти того щоб не ходити на вибори, або голосування "проти всіх" - бо вважаю, що коли дано право обирати, треба його використовувати.

Щодо грошей. Ви колись підраховували скільки грошей офіційно партії витрачають під час виборів? А НЕ офіційно? (порівняйте зі Свободою - тут була їхня слабкість, крім того, не всі знали про цю партію. Коли я деяким товаришам казала, що повністю підтримую виборчу програму Свободи, вони питали: "А що це таке?", хоча дорослі ж люди начебто, але знають політиків найбільш відомих - це вже про звичку)...

Я також маю зв"язки і з бютівцями, нунсівцями і регіоналами. Безперечно в БЮТ є бізнесмени, хіба я заперечую? Інакше б партія не існувала так як існує зараз. Це вже знову про гроші. Але найбільший внесок, на мою думку, все ж зробила Юлія Володимирівна, яка досить вдало перебувала в прем"єрстві (згадати тільки її "Контрабанду-СТОП!", що в збільшила надходження в бюджет на 69,3%, згадати її виплати новонародженим дітям, згадати тільки, як добре був запланований бюджет, що значно вкоротшував держ.борг, коли влада діяла вже не за принципом:один крок вперед і три назад, а один назад і два вперед, коли відчувалась слабкість опозиції, коли Україна вже не жила за порадами сусідніх столиць, коли відчувався прорив у зв"язках з ЄС, коли.......), яка вміє гарно говорити (навіть "блакитні" визнають її доброю ораторкою). Ні, не всі вони однакові. Хтось кращій, хтось - гірший. Найкращих не буває. Бо це утопія.

• Подобається Подобається x 3
  17. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

я не протистую проти того, що то ваш допис. я виділила слова і написала свою думку, а вже чиї вони -то не моя справа.
    щодо голосування "проти всіх" - це голос,відданий не впорожнечу, це думка, що серед кандидатів НЕМА того, за кого б віддав голос. чи ті люди, що не бачать гідних для себе кандидатів, не мають права висловити свою думку? звісно, мають. я сама голосувала за БЮТ, я колишня активістка її партії, але зараз я бачу, що всі вони однакові. а слово "бізнесмени" я брала в лапки, бо мала на увазі слово "бандити". бютівці, звісно і хороше зробили, але не так багато,як цим хизуються

18. kYula

kYula Well-Known Member

Ви просто не вірно виділили допис. :)

"проти всіх" - власне, а що цим можна домогтися? Ну визнають ті вибори такими, що не відбулися, бо більшість нікого не обрала. А далі що? Підуть балотуватися знову ті ж самі... Хтось має ж керувати країною? Чи Ви за анархізм? :)
    Ви писали, що віддавали голос за БЮТ. Тепер питання: чому? Чим Ви керувались при виборі? (даруйте за це інтимне питання:) )

19. levandivka

ТАКими, що не відбулися - то фантастика: прихильників завжди більше. :)
    А от пігулкою від плювання на виборця голосування проти всіх - може і повинно бути.

20. kYula

kYula Well-Known Member

Та вже ж не дають розвиватись уяві...ррр :)

Та яка то пігулка, коли все рівно вона не діє?))

а де твій аватар? :)