Напився - будь людиною

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Arbayten, 29 сер 2010.

1. Ravin

Ravin Well-Known Member

Это конечно не Ваш вариант. Там надо было на выставке общаться, а приехали "богатые буратины" и хош не хош, а в кабак идти надо.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вкарбувався у пам"ять такий "алкогольний випадок".
    Відсвяткували моє 19-річчя (початок травня). Половина запрошеної компанії не змогли прийти - гуляли в Ірпіні у друга і запрошували наступного дня туди. Зібрали ми все що залишилося і поїхали. Друзі сидять біля річки, споживають місцевий самогон. Спека була відчутна.
    Неподалік сиділа дівоча компанія - провінціалочки чи то з мед- чи то з педучилища. Познайомилися. І в них "з собою було".
    Вдарило в голову, вирішив поплавати. Стрибнув у воду, захотілося полежати на дні. Так гарно - прохолода, невагомість, тут би поспати у холодку! Поволі відчув якийсь дискомфорт - чогось бракує. Тільки ось чого? Відкрив очі - бачу над собою жовте коло. Мабуть треба туди? Повільно сплив на поверхню - а там метушня, крики... "Ось він! Живий!" Кажуть, що я провів під водою більше 2-х хвилин (заміряли час за піснею, що звучала по радіо). Тільки потім до мене дійшло, що "під газом" одному купатися не слід.

• Подобається Подобається x 4
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ихтияндра, однако. ;)

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я раз в сауні заснув.
    Зморило мене,виліз си на верхню полицю і спатки.
    Колєґи обшукались...хтось глянув в парилку - а Ромко там похрапує...

5. Boris_Kiev

Мій колега - антенщик-верхолаз - у Чорнобильській зоні "дезактивувався" надміру і заснув на майданчику антенної вежі, загорнувшись у плащ-накидку. В його радіостанції розрядився акумулятор і ніхто не знав, де він. Через кілька годин сам зліз. Хлопці його "поміряли", загнали до бані і змусили тут же викинути штані й куртку. Приїхав він до Києва у чужому, але чистому комбінезоні. Практично здоровий (грамотно дезактивувався). :)

• Подобається Подобається x 3
  6. Romko

Але дєцьоробством вже не занімавсі,нє?:nea:

7. Boris_Kiev

Принаймні спортивним сексом він займався. Кілька років тому вчергове одружився.

• Подобається Подобається x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну нормальні ж пацани були...

М.М.Жванецкий

9. Boris_Kiev

Тільки строєм не ходимо.

Їхали ми потягом до Олександрії (Кіровогр. обл) - на весілля друга.
    В Києві двоє прапорщиків внесли (колодою) полковника, заклали на верхню поличку нашого купе і пішли. Всю ніч полковник крутився, стогнав, гикав, пукав, ковдра падала, ми його вкривали. На ранок він сам впав, прокинувся, почистив ковдрою черевики. Стоянка - 2 хвилини. Влетіли до вагона інші прапорщики, винесли цінний вантаж.

Останнє редагування: 31 сер 2010
    • Подобається Подобається x 5
  10. VasMT

МОзгів бракує?

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Добре що кокаїну і праху анґела не було бо воно із алкоголем навіть із найсумирнішої домогосподині робить набагато гірше. :scratch_one-s_head:
    Нє, алкоголь то мала біда. :nea:

12. poetka

poetka Дуже важлива персона

А то шо?о_О

13. Boris_Kiev

Перечитайте мій допис, я там додав епізод. ОТИМ - не бракує.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

То такий файний порошок після якого типова домогосподиня спроможна нанести серйозні поранення кільком добре озброєним і тренованим поліцейським. Якщо алкоголь притуманює розум, кокаїн додає аґресію і енергію то прах анґела без сумніву в суміші доводить до довготривалого психозу. Ну це для тих які на відміну від мене не можуть його отримати натурально. :)))

• Подобається Подобається x 2
  15. VasMT

А вони їм не потрібні... В них "шапка каракулєва"... Здалеку на мОзги подібні...

16. Patrick

Patrick Well-Known Member

......baloney....:)))

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Які такі болоні? Ніяких болоней не їм і інших не пригощаю. :)))

Ось більш пізнавально про "прах анґела" або ПСП

http://en.wikipedia.org/wiki/Phencyclidine

"Psychological effects include severe changes in body image, loss of ego boundaries, paranoia and depersonalization. Hallucinations, euphoria, suicidal impulses and aggressive behavior are reported infrequently."

Психологічні ефекти включають сильні зміни в самоперцепції, втрату еґокордонів, параною і деперсоналізацію. Галюцинації, ейфорія, аґресія і самовбивчі імпульси також деколи зустрічаються.

"Recreational doses of the drug can also induce a psychotic state that resembles schizophrenic episodes which can last for months at a time with toxic doses."

Також може викликати психічний стан який нагадує шизофренічні епізоди який може тягнутись місяцями при токсичних дозах.

Мені один раз його підсунули в марігуані. Довго йшов додому. Ну його нафік. Таких аж наслідків не було. Але довго йшов додому.

• Подобається Подобається x 2
  18. poetka

Не даремно ви: "Ніньзя-маньяк"....їдьте додому на Україну тут вам мо шось і підсунуть,але зате з доставою любимого тєла...;)

19. Romko

Умгу....
    Прямо на місце...:sorry:

• Подобається Подобається x 1
  20. poetka

Та йой....п"янезного тєла, а не ....нашо такий перебор:)

а де твій аватар? :)