Напился, подрался, сломал деревцо... Как будешь смотреть теперь людям в лицо? (Совєтський агітплакат).
Смішно з заголовку… В моєму розумінні: Людина – це особа, яка розумом контролює інстинкти. Дія алкоголю цілком протилежна –«забирає» розум, і особа керується інстинктами ( як тварина, навіть як розумна тварина). Тому народний вислів «напився, як свиня» дуже влучний…
Не п'ю аж так, щоб тягнуло на пригоди.. Зупиняюсь, коли відчуваю, що дійшла до межі. Бувало, що прибавлялось рішучості і співала на караоке. Загалом стараюсь мало пити, бо тоді нема проблем з язиком і координацією. А так як люблю танцювати і спілкуватись, то волію бути тверезою вороною, зато при собі Згадала про випадок зі своїм чоловіком. Раз було, що після кількох пляшок пива натше добряче його вставило. І він мені квіточку купив. А на другий день причепився до мене з питаннями від кого в мене та квітка
це просто "жарт дня" якийсь А ви що на то сказали? ---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ---------- мені б таку силу волі...........
Дійсно... Я теж вольовий... Во...собачатинки ні разу не яд......наскільки пам"ятаю... І кальянів не курив"єм....
воно вам тре? чим горівка завинила? ------------------------- але якщо серйозно - як таке може бути, щоб доросла людина (без релігійних упереджень)ніколи не вживала алкоголю?
Я катулялась зі сміху і мої пояснення крізь сльози виглядали досить переконливо, тому він повірив. Хоч потім і перепитував знайомих Ті розповіли, що він ще й торгувався і купив ту квітку за пів ціни (а це йому зовсім непритаманно!). ..Тільки що дізналась, що наша колишня сусідка-алкоголічка допилась.. Земля пухом.
У меня однокашник (ботан), так он водку как молоко пил (давно не виделись). Другой "крутой" после 50гр, становился как тряпка. У каждого своё здоровье... Может, кому и вообще не надо пить? Сам могу литру приговорить и как говорят сотрудники: - фиг заметно. Хотя сам чувствую, когда литр, надо баиньки...
А я не знав межі. Літр...хм...явно було мало...а що поза літр - забагато. Якщо забагато - падала планка. Що цікаво - зовні ніхто б не сказав,що я п'яний. Лише по очах - вони ставали шаленими і чорними. Не хитався,не валявся...але втрачався інстинкт самозбереження і кидався на будь-кого,незважаючи на статус,кількість і теде. І провали пам'яті. Дуже часто приходив до тями на Мартовича,чи в сьомому рейху і з тривогою питався мєнтів,чи я ніц не натворив... Доля мене берегла...до певного часу... Та,все завершилось закономірно... Тепер не п'ю. Вупше. Як би важко не було. Віра не позволяє. Вірю,що від спиртного легше не стане. Буде гірше. Востократ. Та й всьо. А тоті кодовання,клюби анонімних алкоголіків,зашиті в дупу капсули...як мерлому кадило. Пса варте. Отаке імхо. О...
Я тут своего однокашника пробовал стащить со стакана, так он говорил: - "клуб анонимных алкоголиков? Звучит так, как будто это место куда можно прийти и втихаря напиться". Куда только не пробовали и в Киев ездил..., нифига.
Намагаюсь не пити, бо не дуже алкоголестійка... Пляшка пива - і я така, як треба Тому ту пляшку пива п'ю дуже довго, щоб алкоголь зараз встигав і трохи виходити з організму Такий от хитрий план. ))
Ого!!!Темка....Я теж не п"ю,ну хіба трішки винця,чоловік з Закарпаття як привезе то може 2 літра пів року стояти,здоров"я не те....тай мені краще фрешу свіжого,ну і шось посолодше пожувати, від того більший кайф.
Может лучше вообще... А? Нафиг оно Вам надо? Для: - поддержать компанию? Так это, своего рода..., поступиться своим Я, во имя чего? Вы извините, я без наездов. Просто видал такие случаи и они, допустим меня, огорчали, так как видел, что человек себя просто ломает. Но там хоть, типа: - "по работе надо". ---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ---------- Чревоугодие - грех.