Наломали комуністи дров...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Сталкер, 5 тра 2007.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

И этому не удивлен.Шо с коммуняк взять? Они за миллионы невинно убиенных не желают извиниться..А уж за слова... :sorry:
    А, написал отот, шо "Гэть"?...Смотри-ка, какой промоушен книжки этого коммуняки... :))

Останнє редагування: 1 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

О еще как отличается! У них в быту совершенно другие традиции, другие обычаи даже
    у них совершенно иной взгляд на приоритеты, на многие вещи

Говорю так. что у меня в Белгороде основные родственники по папиной линии. Мы - разные

Ну на Белгородца может и похож (потому что белгород был частью ВКЛ и не только - был чатсью владений МАМАЯ - автономного края внутри ВКЛ. То етсь с Харьковскими общее было), а вот на человека из Сыктывкара, Ижевска, Астрахани, ну уж намного меньше похож:)

И Хватит устраивать провокации - агитации

Вон скажу в России уральцы на Питерцев сооовсем не похожи. И ничего

САме так :) От як для мене. Україна - це моя Батьківщина, Росія для мене = просто інша країна.

Останнє редагування модератором: 1 гру 2008
  3. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Пані Penelope, Ви мені приписуєте чужі цитати...

4. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Думають по-різному...Мозги інакше кручені,короче!
    ...
    -Стефку-у-у...давай розріжемо гранату і троха си пороху візьмемо на феєрверк в честь героїв українських.
    -Йой,Гєню,а як вона сі взірве?
    -Ну то шо,я не їдну маю...
    :crazy:

• Подобається Подобається x 5
  5. RaverOleg

RaverOleg Active Member

Однако городской диалект очень схож. Вот например "тремпель" есть и там и там, но больше нигде не встречается в обиходе. Да и где то читал, что за восточной границей остались украинские земли (но не было времени проверить на истину)

Останнє редагування: 9 гру 2008
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вот именно об этом я и говорил

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

руський - то є руський і сьогодні. Руський - від слова Русь. Російський - то є росіяни.

8. Веда

Веда Well-Known Member

А мордвин, якут, бурят чи чукча сьогодні хто?
    У з'язку з указом Петра про іншу назву Московії, термінология вийшла трохи заплутана.
    В українській мові, на відміну від русского языка є Росія, російська мова, росіянин.
    А вот в русском языке есть некий казус: есть Россия, но язык не российский, а русский. И не совсем понятно русские - это россияне или нет. Вот такая задачка...:)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

вони то точно ніколи не були ні росіянами, ні руськими.

10. Letot_Nsk

Letot_Nsk Well-Known Member

І чим ви один від одного відрізняєтеся? Вжє готові стріляти один в одного через то, що думк одного не спивпадає з дкмкою іншого. Та не у тому проблема, що

"захисникі" від фашизму більше українців вбили ніж фашисті"

а в тому що тім хто залишився на мізках операцію зробили:sad: Українець проти українця. Мрія комуніста у дії. І головне, що кожен рахує що має рацію тільки він:sad: Вам не набридло один на
    одного дивитися крізь приціли?

• Подобається Подобається x 4
  11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

І в яких школах чи ВУЗах "комуністи" такому вчили? Щоб українець на українця, або українець на росіянина, або росіянин на українця...

• Подобається Подобається x 2
  12. Letot_Nsk

В школах може бути і не вчили (хоча щось про класову боротьбу було там). Але Ви шановний на спілкування на цем форуме подивитесь. Що протистояння схід-захід само виникло? Вчора були людини як людини, а сьогодні одні готови "москалєй" на гілках вішати, а інші в "бандерштадт" ракету запустити:sad: Само по собі трапилося? І комуністи зовсім ні причому? І нікого ні стріляли, не засилали цілими селами? Їх напевно оббрехали! Ах вони будували новий світ де "несть іудея, несть римлянина"! Або результат того что вони побудували Вам особисто подобатися? Моя думка (особисте моє, нікому не нав'язую, то що називається ІМХО) - в тому що звраз видбуваєтяс що в Росії, що в Україні винни комуністи. Не знаю як по вашєй, але по моїй родині катком проїхали "по-полной":sad: Я памятаю ( та і не забуду) розповідей своєї бабці про те як вони жили до того як прийшли комуністи, як їх потім вивантажували з вагону в голому степу, як вони рили ці прокляті канали, які зараз вже заросли і нікому не потрібні. Моїм вухам свідки не потрібни! Або може я повинен дякувати комуністам в тому, що у мого прадіда з восьмі дітей на початку 30-х вижив тількі мій дід? Або і тут комуністи ні причьому?

Щось це я....:dntknw:
    Степаничу, прошу вибачення за різкість, Ви все-таки старше за мене. Може бути в чомусь я і не має райії. Просто для мене яц тема дуже хвора. Ще раз вибачити:)

Останнє редагування модератором: 3 січ 2009
    • Подобається Подобається x 3
  13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Створення сірої маси, однорідного натовпу, штучного дефіциту, перекручування фактів теж не проходили, але ж було...
    Мається на увазі, імхо, що "кум кума" розкулачував, здавав, бо страшно, та й вислужитись можна, партія за то по голові гладила

14. Letot_Nsk

Кум - кума, брат -брата, син - батька. Павлік Морозов до цих пір в героях ходить ...

• Подобається Подобається x 4
  15. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Украинский Павлик Морозов: перезагрузка

Наконец-то возрождается из пепла словно птица Феникс угнетенная кровавой москальской оккупацией киноиндустрия. Пока на недоголодоморенной украинской земле не видно на горизонте "быстрых разумом Невтонов", но уже проклевывается молодая далеко пойдет, если не остановят киноманиЯкальная творческая поросль.

Недавно закончился Международный кинофестиваль "Молодость". И хотя родился он тоже в проклятые тоталитарные годы, теперь под мудрым руководством виктора ющенко и его доброй феи расцвел чисто национальными красками. Молодой и, надо полагать, раз фильм делал по заказу Министерства контркультуры, талантливый режиссер Виталий Потрух представил в конкурсе полнометражных лент фильм о жертве ребенка во имя высших национальных интересов (это тебе не какая-нибудь азиатчина, где "Целый мир не стоит одной слезы ребенка").

Итак - фильм "Закон". На экране события 1919 года. Под ударами большевиков войска Директории отступают на запад, делая при этом прощальную зачистку ближайших окрестностей от земляков, которые якобы за 200 "керенок" нередко продаются "москалям". Вот отряд петлюровцев и направлен в село, откуда накануне не вернулась застава, разобраться в причинах исчезновения воинов. И чтоб покарать кого надо. "Тільки там щоб все було по закону!" — благолепно напутствует колоритных хлопцев-петлюровцев их командир. И вот выяснилось, что подкупленные "красными" селяне действительно жестоко расправились с заставой, а по "закону" военного времени виновным, ясное дело, один приговор — смерть. На помощь петлюровцам-карателям приходит местный 10-летний мальчуган: обидевшись на своего батьку, он на него и доносит. А тот в свою очередь под пыткой выдает еще четверых односельчан, которые убили посланников Директории.

Повесив на сельском майдане московских "запроданців", с чувством исполненного патриотического долга петлюровцы возвращаются назад, но вдруг обнаруживают в пути, что один из них по кличке Кубанец задержался в селе. Как оказалось, чтобы пристрелить того самого мальчонку-доносчика, украинского Павлика Морозова. Сначала братва герои-петлюровцы возмутились: как же так, малец принес реальную пользу своему петлюровскому отечеству. За что ж его жизни-то лишать? Но тут Кубанец одним махом отметает все подозрения на свой счет фразой: "...Для чого нас сюди посилали? Для закону! А нема такого закону, щоб син батька зраджував!"

Братва согласилась: "Може, воно й так..." Согласившись, с таким высоконравственным доводом своего боевого побратима, дружно удалились вглубь кадра, словно на знамениоой ленте "Неуловимые мстители". Занавес.

В аннотации снятого по заказу Министерства по культуре и туризму фильма значится: "Сувора драма — про зраду і про помсту, про закон людський і закон Божий" Вот только о каком законе пишут благословившие это... минкультовские оранжевые чиновники. Или считают, что украинцы, словно Авраам, должны принести в жертву "украинской идее" своих детей?

16. Letot_Nsk

Кіна не бачив, судити не можу:) Проте Ви про що? Вам не сподався "мальчик", "петлюрівці", "запроданці" або режісер з сценаристом?
    У Гаспаряна є така пісня, послухайте. Текст приводити не буду, почитайте самі ткт: http://akkord.li.ru/pavlik_morozov-2942-krematorii/

17. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

МАЛЮНОК: Конкурс дитячих малюнків "Веселый танк".
    П.Ткаченко, 5-ий клас: "TYT HAW TAHK ZADAVIL HAEMHIKA-BAHDEROVSA"

То так на Сході України "боряться" з комуністами (http://www.ut.net.ua/art/168/0/1893/)

18. Шурави

Шурави Well-Known Member

Баян однако. Журналистская утка, уже это обсуждали. :pardon:

19. Letot_Nsk

20. gryvul

gryvul Well-Known Member

Щодо фільму "закон". Насправді у письмовому викладі виглядає набагато примітивніше, ніж сам фільм. І приплітати сюди Павліка Морозова немає потреби (банальна маніпуляція і перенесення негативного ставлення до Павліка на цей фільм). А недопустимість зради батька і справи, яку він відстоює - ще з думи "Про Саву Чалого". Зрештою, в тому ж Тарасі Бульбі батько карав за зраду сімейної справи.
    Більше той фільм наштовхує на висновок "закон повинен діяти без винятків".

а де твій аватар? :)