Наломали комуністи дров...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Сталкер, 5 тра 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК, Полковнику!
    Якби не польські танкісти і пес - нікокого свята побєди б не було...:pardon:
    А дежавю - хіт всєх врємьон (в Росії) і народов!
    Нє?

• Подобається Подобається x 5
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Да, ну Вас, в ж...! (Боря и Вас ТОЖЕ!!!!)
    При чём ТУТ эти танкисты?
    Я про Вайду, Махульского, Штура, Гоффмана, Занусси........
    про Ва-банки, Знахаря, Прокаженную, Кингсайз, пилота, который Паркс и т.д. и т.п........

Останнє редагування модератором: 26 лис 2008
    • Подобається Подобається x 3
  3. levandivka

Як! То ж вони прапор над Рейхстагом... і третій фронт створили... (за їх версією). І воювали "за ойчизну!"

• Подобається Подобається x 1
  4. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Да помню еще малым смотрел 4 танкиста, потом родителям надоедал, чтоб такую собаку купили. Класный фильм. Еще на Знахаря помню в кинотеатр ходили.
    Ну хоть не против, как некоторые :)

5. levandivka

Проти Вашої Родіни поляки воювали ТАКож. Не сумнівайтеся.

6. андрей-25

Не против "Вашої", а против нашей.
    И не только поляки...
    Но кто старое помянет, тому...
    Мы сейчас говорим о современных поляках, конкретнее об их культуре. А вы опять все сводите к темному прошлому.

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну з багатьма народами таке було - турки, татари, москалі, поляки, австріяки, литовці і т.д... просто ми не переносим гріхи предків на когось... так як "дети не в ответе за родителей"... тим більше, якщо зараз ми з тими народами гарно, культурно спілкуємся... ну напевно за винятком москалів..(про що свідчить і велика група тем нашого ЛФ)

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Мелкое вранье заставляет усомниться в правде всего остального. Хотя понимаею, что такое вранье необходимо для подтверждения "тези" о "главном страдальце"....
    1939 - всего 1317195 -русских 830491 - украинцев 181905
    1940 - 1344408 -русских 820089 - украинцев 196283
    1941 - 1500524 -русских 884574 - украинцев 189146

http://www.hrono.ru/statii/2001/zemskov.html

P.S. правда о сталинских преступлениях столь чудовищна, что не стоит ее еще и "приукрашать".....

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не можу заперечувати що до цифр, не готовий, лише хочу висловити думку, що відомо те, як Російська імперія знищували свій власний нарід без міри, з часів Івана Грозного. Може автор мав на увазі, найбільше серед інших народів, саме українців було по ГУЛАГу. Але він пише "наполовину заповнених українцями". Можливо уторовано, а можливо у деякий рік, у деяких таборах так воно й було? Гадаю що були табори, де українців нараховувалось під 90%. Наприклад поляки не були в таборах, Бог не дай. Тобто малося на увазі що саме українці, не таджики, не литвини, не білоруси, а саме МИ, таки більше за всіх постраждали від братів. А що конкретно ще викликає сумнів, теза про свободу?

Останнє редагування: 28 лис 2008
    • Подобається Подобається x 2
  10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Крім самих "братів".

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Мы - и есть ОНИ. Это была одна страна. И в ней - половина сидела - половина - охраняла. И тут - без внимания 5-я графа.Можно прикинуть по цифрам - сколько русских, сколько украинцев - вполне сопоставимо с процентами численности...

• Подобається Подобається x 4
  12. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

все это правильно. Но речь же не в пятой графе. Я - русская по крови, но в головен и сердце украинка (а бывает и наоборот), пятая графа вообще не актуальная штука.

Но ведь мы при всем желании не могли повлиять на строй и большевизм. Это правопреемники российской - империи - советская власть. Это не было добровольным союзом государств, которые могли что-то решать....

проведу параллель из своего детства. Коммунальная квартира. Семья из самой большой комнаты была странной. Однажды отец семейства на новый год напился и стал громить всю квартиру, порезал жену и дочь (не до смерти) - и стал рватьс\ в две другие комнаты. С ножом. в одну прорвался. И что скажете пострадавшим - Вы что жалуетесь - ведь не только Вы пострадали - он порезал своих жену и дочь!!!!

Для меня всегда были мы = жители УССР и они - жители остальных республик. В моем сознании не было МЫ касаемо всех:)

13. Gricay

Gricay Member

Здається не тільки Росія...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

комуністи подали зміни до закону ПДР. пропонують штрафи повернути назад.... народ підтримає....

15. Веда

Веда Well-Known Member

Согласна!
    Да и для жителей РСФСР я была украинкой, потому что приезжала из УССР, несмотря на то, что у меня в советском паспорте было записано "русская". И, несмотря на то, что по-русски я говорю достаточно хорошо для коренного жителя Донбасса, мое украинское местожительство (УССР) выдавала легкая певучесть речи, не свойственная русскому языку.

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А в Черкасах опудало "вождя" зруйнували.
    Місцеві малочисленні комуняки лише співали "інтернаціонал", а потім спробували перекрити рух тролейбусів.
    Тільки "їх мало і їх подолали".

17. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Аналогичная. Для моих родственников я тоже не относилась к их Понятию МЫ (хотя в паспорте Стояло РУССКАЯ)

И в Харькове говорят на почти литературном русском языке, а не на каких-то непонятных МаАсковских наааречиях или айда-башкирскиъ уральских с неправильными ударениями типа полОжила

18. андрей-25

Поскорей бы их всех снесли или перенесли. Только чтоб вместо них других "опудал" не ставили.

19. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

В 1985 я був у відрядженні в Красноярському краї, Мотигінський район. Так ось, на питання звідки я, відповів, з Ровно. І почув: " А! Бандера!". І саме головне, що переважна більшість місцевих жителів щиро вірили, що в нас на той час ще по лісах діють загони "бандерівців".

20. Марусино

Марусино Well-Known Member

це як треба було собі репутацію набути, щоб отак прості люди ставились. Це як раз не комуністи дров наломали, а навпаки.

а де твій аватар? :)