Наломали комуністи дров...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Сталкер, 5 тра 2007.

1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Україна друг ,но Істіна дорожча?

Але...Але ...
    Пане Степанич! Ну чого Ви пудрите,по-новому голову,і кому(???)...тим форумчанам,з доброю лепетрою,котpi незгіднi з Вами,і з чим(??)...а з тою релігією Комунізму,з тим Маніфестом,котрий теоретично старається повторити сяко-тако Те біблійне,тисячолітньо існуюче вже на папері,в свідомості людей,Царство Небесне,котре ніхто не трактує,як матеріальну структуру,а лише,як Cенс для праведного життя на протязі перебування на Землі.
    Ви, комуністи взялися втілити це практично,і навіть вкластися в якісь 20-ь років...Якийсь абсурд,ніби ніхто не бажає реального добробуту,рівноправвя,правди...(ну i подібного),і ніколи не задумувався над реальністю та шляхами реалізації цьoго...А ті хто Один раз дико старався Це реалізувати, біля корита був,і далі хочуть,то ті...триндять і триндять,триндять і триндять,триндять і триндять...
    Нову релігію придумали,божка собі виберуть,багатства реальні прихоплять,ну а про нереальні то...то рядові комуністи і розповідатимуть.
    Хто розповідатиме,той і шось з того матиме.
    До речі...Ви шось з того маєте,же так ряно ті все Марево захищаєте? Чи Ви...Україна мені друг ,но Істіна дорожча?

2. Йож

Йож Well-Known Member

Хорошо.Меня смущает ваше показовий процес.Это как?Как в 1937 году?
    Тогда чем такой суд будет отличаться от сталинского?
    Если вы предполагаете судить коммунизм,то видимо это должен быть справедливый суд,результаты которого будут однозначно приняты международным сообществом(как,к примеру приговоры Гаагского трибунала).Иначе возникнет много вопросов.Вы согласны?Конечно,если под словом суд вы имеете ввиду именно суд,а не расправу по политически мотивам.
    А если это будет именно суд,а не судилище,тогда возможен и вариант оправдания коммунизма.Вы допускаете такую возможность в принципе?Ведь даже в Нюрнберге троих нацистов оправдали.Может быть такое,что обвинители плохо аргументируют свои обвинения,а адвокаты окажутся сильнее в своих доводах.Может быть такое,как вы думаете?
    И ещё.так и хочется воскликнуть:А судьи кто?Кто,по вашему,может возглавить такой суд?
    Хотя...если к суду привлечь Кравчука,Кучму и Ющенко как бывших коммунистов(и не простых,а руководителей!!!),то я двумя руками ЗА!

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Цікаве запитання.
    Тільки чомусь воно виникає тільки в совків..
    А світ давно вже зрозумів необхідність суду над цим нелюдським ...явищем...
    Рада Європи. Парламентська асамблея

Резолюція 1481 (2006)
    Необхідність міжнародного засудження злочинів тоталітарних комуністичних режимів*

• Подобається Подобається x 1
  4. Йож

Йож Well-Known Member

Вы обвинили меня в том,что я совок,но не ответили на мой вопрос-кто же должен судить коммунизм в Украине?А главное кого,по вашему,надо судить?
    Нам надо просто осудить коммунистическую идеологию?Или надо запретить компартию Украины и кого-нибудь обязательно посадить?Я предлагаю начать с Кравчука как второго секретаря ЦК КПУ.К суду его!
    При всём моём уважении к такому международному институту как Совет Европы,это всего лишь консультативный европейский орган по правам человека.Это не суд.И тем более не общемировая структура,как вы попытались изобразить в своём сообщении(А світ давно вже зрозумів необхідність суду над цим нелюдським ...явищем...)

Предлагаю поступить проще-передать наших коммунистических преступников в руки Гаагского трибунала-пусть сами судят!
    Хотя я считаю,что Украина должна сама решать кого и что осуждать.Иначе её никто уважать в мире не станет.

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Та де!?
    Ромко ж знає, що для багатьох воно краще почьотної грамоти.
    Сприймайте як високу оцінку.

• Подобається Подобається x 2
  6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Розкусили!!!:radist: Ви заперечуєте наявність законів розвитку суспільства, які відкрили маркс-енгельс?:aggressive: До речі, цікава тема. А щоб не офтопити: комуністи (а точніше більшовики-ленінці) як раз і наламали дров тому, що вони проігнорували наявність цих законів. Ленін твердив: "А чому ми повинні чекати, поки розвинуться виробничі сили? Давайте змінимо виробничі відносини, а потім будемо "підтягувати" виробничі сили" (не цитата, коротке викладення). От це і є відправною точкою усіх трагедій, які приніс більшовизм-ленінізм людству. Не можна ігнорувати об"єктивно існуючі закони!

ЗІ: Щодо Вашого твердження:
    Ленінізм - це те, що Ви назвали "революційна теорія". А от марксизм-енгельсизм - "еволюційна теорія". До речі, останні були проти революцій.

Останнє редагування: 24 вер 2008
  7. Yurko NOTOCO

То те саме,як ті шляхи розвитку котрі вибрали собі Америка і Росія:
    Россія(СССР) :ПолітЕкономіку - політичним шляхом(війнами,загарбанням...) втілювати в себе і навязувати світу своє бачення економічного розвитку,що найкраще підійшло лише для для Російськойі Імперії!(Карл Маркс "Капітал").І таки нагарбали,та ще хочуть...

Америка: ЕкономоПлітику - економічним розвитком і насадити це в країнах сателітах,у власних же інтересах,а не ради самої ідеї теорії Адама Сміта ("Дослідження про природу і причини багатства народів".)

Ну і хто прав?
    Злодій,він би крав,крав,крав ...a потім би пив,транжирив,і цероз лічив...
    То шо,я видумав той реальний анекдот
    "Бізнес по-російськи":
    Вкрасти ящик горілки,
    Продати-го...
    А гроші пропити!

А побожна людина,то...живе скромно на Землі (як галичани!),без Тих високих професійних теорій,живе майбутнім Царством Небесним.
    І Цего му доста!

8. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Крові хочете?))) ні ,йдеться про суд над ідеологією-комуністичною.Хто судді думаю знайшлась би ініциативна група для створення своєрідного трибуналу.Але нажаль зараза комунії набагато страшніше,от бачите -дописувач Степанич-людина геть отруєна комуністичною псевдорелігією із вірою у "правильні"шляхи,до яких поведуть-"правильні" вожді.І це загальнодержавне явище.Це дуже серйозна проблєма,бо виросло не одне покоління людей із рабською,психологією,безвідповідальних(партія в отвєтє за всьо) безініциативних.Комідеологія перевернула загальнолюдські поняття моралі і чеснот.Треба щоб на шкідливість комідеології та її пропаганді звернули увагу на рівні керівництва держави але як бачите хто Там зараз то сподівань мало (хоча було з великого переляку заборонили КПУ)А всякі там Гааги і інші Брукселі хіба що можуть приєднатися коли процес буде ініційовано.
    А от стосовно Росії-там все закономірно тоталітаризм прийшов на благодатний грунт,що його готували понад 70 років,там все добре і ще нафта халявна.Такий собі" еміратік"

9. Romko

Дуже цікава...
    Карл Генрих Маркс народився у сім'ї добропорядних єврейських християн. У молодості Карл щиро вірив у Бога. Він писав: "Единение с Христом внутренне возвышает… и делает сердце открытым человеческой любви, всему великому и благородному не из стремления к славе, а только ради Христа". Негативні переміни у світогляді Маркса відбулися у 18-річному віці, коли він був студентом Бонського, а пізніше Берлінського університетів. Фатальну роль тут, скоріше всього, зіграла любов до молодої красуні із знатного роду Женні фон Вестфален. Уся трагедія в тому, що його кохана 22-річна Женні була учасницею таємної секти під назвою "Церква сатани". Карл таємно одружився й приняв участь у ритуалі посвячення сатані. З того моменту він став відкрито служити сатані, разом із дружиною приймати участь у чорних мессах.
    Батьки Карла довідавшись про зв'язок сина із сатаністами були шоковані. Мати важко захворіла й уже не видужала. В результаті впливу сатани Карл Маркс пізніше заявив: "Моя душа, некогда верная Богу, предназначена теперь для ада". Ще заявляв:
    Дьявол такт мне отбивает,
    Он смычок мой направляет.

В одному із віршів він погрожує:

Гордо отомщу я Существу, что правит в вышине!
    Я высоко воздвигну свой престол,
    Холодной и ужасной будет его вершина,
    Основание его - суеверная дрожь,
    Церемониймейстер - черная агония.

10. Полковник

Полковник миється в бані

Гы!
    Остальное могли и не писАть!
    Завидно, что-ли?
    Кстати, Вы в курсе кто такой этот ФРАНЦ-ЙОСИП?:rus:

11. Степаныч

Я не "пудрю голову". Висловлюю на форумі свою думку. А що, нізззззя???

Шановний! Чи не здається Вам, що Ви охаміли???

Останнє редагування модератором: 25 вер 2008
  12. Yurko NOTOCO

Ну яка ж Це Ваша думка?Це далеко не Ваша думка!Це взагалі не Ваша думка,я думаю,оце-таке,набивше-оскому роками в СССР...і отут на форумі говорити!
    А якщо Ваша власна (а не особиста) думка,то я вже говорив,від себе,що відкрийте персональну сторінку зі своєю назвою на зразок:
    -"Як нам (вам) обос-(т)(р)(а)...ти Україну!", і не обовязково в розділі з гумором.Можете і в розділі політика,яко старо-нові політичні проекти ім.Маркса-Енгельса-Лєніна.Зробіть це серйозно,і люди потянуться за вашою ідеєю,як сморід за військом.Особисто я чекаю на відкриття,чогось подібного з вашого боку.
    З-ззя..і навіть потрібно.Пам'ятаєте:Нада,Фєдя,нада...
    :rus:

13. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Шановний ,я не мав на меті вас образити.Я пишу «отруєний»,бо співчуваю вам і всім хто вірить у марксрво-ленінську анти людську утопію.Чому вона досі не засуджена і користується де-яким попитом це теж не секрет.Так взявши на озброєння християнські принципи і здійснивши заміну Бога на «робітничий клас» «партію» «мету-комунізм»
    компартійні вожді цинічно перебирали всю повноту влади над людьми, в усіх сферах діяльності.Я не маю на увазі сучасних ліліпутів-клоунів симоненків,зюганових ,грачєй.
    Нежиттєспроможність комідеології доведено історією.Але зараз існує певна небезпека для цілого людства-це крах китайської комуністичної системи.Внутрішня криза КП Китаю загострюється і це очевидний процес.А крах такої махіни призведе до непередбачуваних наслідків.Бо в світі водночас з»явиться понад мілліард «отруєних» і раптово прозрівши людей,тут не до порівняння з розвалом сесесерії.А ком держава як ми бачили на власному прикладі не реформується а може бути тільки зруйнована.І тут справа навіть не в економіці і господарстві а в тому що з»являється величезна армія людей яка має вакуум в області моралі.
    Не мав на меті вас ображати-вибачайте

• Подобається Подобається x 2
  14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нє!
    То всьо "пєрєгіби на мєстах"!
    Правда, Степаничу? ;)
    (викривлення більшовиками..?)

15. Romko

А Лєнін вупше добрий був...:cowboy:

16. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Бдинн...ну конкретная фраза...
    "По имеющимся у нас сведениям большие количества хлебных излишков вывозятся за пределы Крыма, реализуются там по спекулятивным ценам."
    Автор наверное от злобы и не знал,какую еще херню придумать!!!
    Какой хлеб в Крыму в 1932 году????Откудо?????
    Его чо татары садили и убирали????
    Или уж северо крымский канал на то время построили???
    И есть же олухи.. .которые верят этой фигне!!!

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Степанич, ніхто не збирається робити саврємєнную расію казлом атпущєнія.
    Справа в тому що характер Росії не мінявся з часів Золотої Орди. І, до речі, я не бачу якихось змін до кращого в сучасній Росії.
    Все той же імперіалізм, загарбницька політика, ненависть до сусідів і просто до інших народів.
    І, повторюю, немає значення, яку назву в той чи інший час носила Російська імперія. Характер її не мінявся. Той характер в повній мірі виражався в висловлюваннях "вождя" - к стєнкє! к ногтю!
    На жаль і росіяни іноді попадали в цю мясорубку.

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Москали захватили и поработили миролюбивую Золотую Орду??? Який жах!!!!!! :))
    Особенно - под предводительством грузин...

19. Степаныч

Ну як же не збирається? Написано конкретно: "Московские кремле-технологи, фактически загнанные в угол ходом самой Истории, доказывают, что раз не было гонений конкретно против украинцев, - мы мол мочили на ее территории всех подряд, - то не было и факта геноцида." Зрозуміло, що "московские кремле-технологи" - це наші сучасники. Вираз "мы мол мочили" стосується, відповідно, Москви (одне слово "мочили" тільки чого коштує!). А Ви кажете "ніхто не збирається". До речі, Голодомор - це лише одна ланка в ланцюзі.
    Ну, по-перше, хотілося б почути докази "імперіалізму, загарбницької політики, ненависті до сусідів". Тому що звинувачення серйозні, але голословні. По-друге, мені здається, що це Ваше уявлення про Росію, а не істина.
    Самі себе? В м"ясорубку? Це типу бий своїх, щоб чужі боялися?

20. Romko

не тільки...
    Поговоріть з поляками,прибалтами...
    У нас,на ЗУ більшість вважає саме так.
    Імперіалісти,завойовники,ординці.
    Варвари.

а де твій аватар? :)