Наломали комуністи дров...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Сталкер, 5 тра 2007.

1. Йож

Йож Well-Known Member

Согласен,постараюсь так не писать больше.
    Как-то просто всё у вас выходит!Я думаю,что такой показательный процесс стал бы очередным фарсом в духе переименовывания Ленина в Шевченко.
    Хочу подчеркнуть ваши слова жодних зусиль збоку суспільства не зроблено-
    А может просто нашему обществу не нужен такой суд?Ну вот не нужен и всё!

Позволю себе вернуться к Нюрнбергу,раз уж вы сравнивете гипотетический суд над коммунистической идеологией с ним.Нацистскую идеологию осудил международный трибунал,поверженую Германию судили США,Англия,Франция и СССР.Кстати,на проведении такого трибунала настаивал именно СССР!Англия и США предлагали повесить всех нацистских главарей как бешеных собак-без суда.А СССР настоял на громком процессе!Вам это не кажется странным?
    На мой взгляд,подобный процесс по осуждению коммунизма в Украине невозможен.Во-первых,нынешняя власть говорит о том,что Украина была колонизирована коммунистическим режимом Советской России.Значит,это чуждая,наносная идеология,не имеющая украинских корней.После развала СССР из Украины ушла и чуждая нам коммунистическая идеология.Спрашивается-кого судить?
    Во-вторых,история не знает подобных примеров самобичевания.Это всё равно что снять портки и высечь себя прутом по филейному месту-будет не больно,а смешно.И в первую очередь для окружающих.
    Я не зря столько писал про Нюрнберг.Получается,чтобы в Украине был осуждён коммунизм,для начала надо чтобы нас кто-то завоевал.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Або, як варіант, щоб мул, нанесений наносними строєм змило нарешті.

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А де ЦЕ в комуністичній ідеології? Це як раз більшовизм (точніше ленінізм) у повний зріст.

4. levandivka

Ось тут: http://www.cultinfo.ru/fulltext/1/001/008/114/686.htm

5. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Судити за що?

Судити за що? За професіоналізм в роботі!

НОЙ БУВ АМАТОРОМ І ЗРОБИВ ЧОВНИК ТАКИЙ,ЯКИЙ ВМІВ...
    А ПРОФЕСІОНАЛИ ЗРОБИЛИ "ТИТАНІК"!

...І не треба вперто підказувати національно-стійкій Україні всякі комуністично-космополітичні шляхи розвитку,чужді їй по-самій природі!

6. levandivka

Точно!
    І за стрільбу з "Аврори" оштрафувати! Стілько біди наробили...[​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  7. Степаныч

А я про що???:

8. levandivka

Ясно...
    Я - нє я, і лошадь нє моя... [​IMG]

9. Степаныч

Ми ведемо мову про різні речі.

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Угу...
    ПАРТІЯ-ДЕРЖАВА КОМУНІСТИЧНИЙ ЕКСПЕРИМЕНТ

• Подобається Подобається x 2
  11. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Абсолютно нічого дивного звичайна розправа над конкурентом який виявився слабшим все по-комуністіческі
    Невідомо але от те що він потрібен може не як калька з Нюрнбергу,але для логічного завершення цього дикого періоду-потрібен.І заборона компартії і знищення скульптур "лисого" і серпів з молотками.І це має бути показовий процес
    не обов"язково міжнародний але хтось би мав почати і це вже не має особливого значення хто Україна,Албанія,чи Монголія.Але прецедент має бути створений і Україна має повне моральне право бути ініциатором.

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не хочете судити ІДЕОЛОГІЮ ?
    Засудіть провідників комуністичної практики!
    Самі ж писали -
    вождь №1 - "акцентуйована особистість"
    вождь №2 - параноїк (за Бехтеревим)
    ......................................
    І для Вас це було нормальним ?

Треба було судити тільки "ковбасно-пивних побиванів" ?

13. франц-йосип

Злочинність її насамперед в запереченні християнських цінностей, "общєчєловєчєскіх", якщо завгодно-свободи совісті,приватної власності,створення -"нової"моралі,вороже ставлення до інших,агресивність все ж це закріплено в їдеологічних документах усіх компартій з незначними відхиленнями.

14. Степаныч

Та я ж про це й талдичу!!! І тільки ЗА те, щоб засудити практику побудови комуністичного суспільства!!!
    Ви читали "Моральний кодекс будівника комунізму"? Та він грунтується на 10-ти Заповідях! Що ж до іншого, то згадані Вами "ідеологічні документи компартій" як раз свідчать про злочинну практику досягнення комунізму, але аж ніяк про злочинність комуністичної ідеї.

15. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

ЖУПАНСЬКИЙ ОЛЕКСІЙ
    .....умнейший человек видать этот ...автор...ЖУПАНСЬКИЙ ОЛЕКСІЙ.
    Всего то 1980 года рождения и уже в 26 лет ТАКИЕ познания в ИСТОРИИ!!!!
    (чо уж про других местных историков то тогда говорить.:cowboy: )

16. франц-йосип

Так тільки з "незначною" зміною- без Бога.А силами наймудрійшого керівного органу.
    Добре а як без практики? Злочинні наміри потребують злочинної практики-(чисто Маркслєнін),а злочинність в тому і полягає,щоб досягати усього тільки людськими силами. "Течет вода Кубань-реки,куда велят большевики".
    Тобто скасовано тисячолітню практику віри у Творця і тварності людини.Подивіться де опинилися країни в яких панував державний атеїзм.

17. Степаныч

Гммм... Тобто Ви проти відокремлення Церкви від держави? Інша справа, що більшовики проводили політику ВОЙОВНИЧОГО атеїзму. Що, безумовно, було злочинною політикою.
    У тому то й справа, що наміри були якнайкращі! Яка була мета? Побудувати комуністичне суспільство. Які його ознаки? Від кожного по здібностям, кожному по потребі; стирання грані між фізичною і розумовою працею, між містом і селом; відсутність грошових відносин; свобода і рівність усіх людей; людина людині друг, товариш і брат; зникнення держави як інструменту пригноблення людини... Хіба наміри побудувати ТАКЕ суспільство злочинні? Ви б не хотіли жити у такому суспільстві? Я б хотів! Я вже наводив думку отця Меня, який на питання, чи хотів би він жити при комунізмі, відповів, що звісно хотів би, хто відмовиться жити в раю на Землі? До речі, цілком можливо, що таке суспільство згодом і буде. Ну, не в один в один звісно, але з економічної точки зору.

18. франц-йосип

Так справа в тому,що це має назву-УТОПІЯ, природа людини де-що інша,як ми бачимо з історичного розвитку людства,і розвиток іде за іншими правилами.
    Я не проти відокремлення Церкви від держави я проти відокремлення моралі від держави і відповідно влади.А саме це і відбувається при комунії-створення власної комморалі і власної шкали комцінностей.

А можливо і не буде.Принаймі люди неспроможні збудувати ідеальне сусп-во(див.Біблія)))))

19. Степаныч

У "чистому" так би мовити вигляді вигляді - скоріше всього, що так. Хоча, наприклад, хіба могли древні спартанці, які немовлят з фізичними вадами вбивали, уявити, що у наш час до інвалідів дитинства будуть ставитися діаметрально протилежно? Тобто, моральність суспільства змінилася у цьому плані кардинально. А от що стосується комунізму як суспільно-політичної формації, виходячи з твердження, що з розвитком виробничих сил змінюються виробничі відносини, - поки що історія показує, що все йде до комунізму.
    Так, свідомо неспроможні, і експеримент більшовиків під керівництвом Леніна це довів безперечно. Але суспільство розвивається по певним законам і колись вони спрацюють, як спрацьовують по сьогоднішній день.

20. Городецький

Городецький Well-Known Member

Існують дві глобальні теорії розвитку людства - еволюційна і революційна. Друга каже, що з'являються певні передумови і коли вони починають діяти суспільні відносини міняються. Це те, чого нас вчили в школі - чистий ленінізм: рабовласництво - невідповідність продукту до праці - рабські повстання - БАЦ - феодалізм. Або капіталізм - розвиток виробництва - злиття капіталів - загострення протиріччя - БАЦ - имперіалізм.

Перша ж теорія визнає і соціальний прогрес, і пропуски стадій розвитку ... і т.інш. Так от, Степанич у нас не комуніст, бо, вірніше, не комуніст-ленініст, він такий собі енгельсовець. Ні, ще краще - він соціал-дарвініст! :)

Всьо, Стапаничу, я Вас відмазав! Можете на закиди проти комунузму не відповідати.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)