Наломали комуністи дров...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Сталкер, 5 тра 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Аби, не москаль!.. (с)

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А я дозволю собі вступитися за Степанича (за фактом перебування його в організованому угрупуванні :) )

Бо знаю ось таку історію: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=321781&postcount=238

Певен, що за аналогічних "розкладів" Степанич вчинив так же само.
    Степаничу, НЄ ?

• Подобається Подобається x 1
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Может хватит уже?
    Вы то сами не...?
    Не?

4. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Перефразовуючи:
    Аби не комуніст!

5. Полковник

Полковник миється в бані

Никак не пойму. Чего Вы к коммунистам ТАК прицепились?
    Года 3 был секретарём парторганизации полка.
    Решали массу вопросов по совершенствованию боевой подготовки личного состава, по улучшению условий жизни офицеров, прапорщиков и их семей, по устройству на учебу в ВВУЗы детей военнослужащих.
    Всё получалось.
    Никакое КГБ в нашу деятельность не вмешивалось.
    Сейчас начинаю понимать, что наша парторганизация полка НЕПРАВИЛЬНОЙ была.
    Спасибо спецам с ЗУ.

6. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ну что Вы Полковник????Это же обычное дело!!!
    О коммунистах рассуждают обычно те,кого в ту партию и на дух не брали!!!
    Про историю ..аж за 300 лет,обычно рассуждают молокососы лет 40 и не более!!!
    Про психиатрию,стараются втереть ушки специалисту Степанычу,которому уже надоела что то дилетантам обьяснять!!!
    Обычное дело!Расслабтесь!

7. Salata

Salata Well-Known Member

Ага. И "совками" называют тех, кто вполне ориентируется в нынешнем капитализьме :) Парадокс...

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

про історію 300 років молокососи 50ти-60ти річні можуть розказати не набагато більше,як 40-річні
    :lol:ха-ха-ха...:lol:

• Подобається Подобається x 2
  9. levandivka

Трудно. Старпери, которим далеко за 40, зазвичай, з памяттю проблеми мають, іноді, головою не дружать.

10. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Хто is Who?

Я також був цілий місяць секретарем комсомольської організації училища по закінченні інституту.
    -Ну і шо?
    -Шо-шо...вигнали в міськомі комсомолу до "єдрьонойі фєні",вірніше поміняли вони собі на шось ліпше через місяць за...несвоєчасну організацію підписки на газети.Во-о..!А жеби знав тверду комуністічну рУку.Ось я й запамятав.Чей не останній лєпак,щоб не зрозуміти:
    Хто is Who?

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Дякую, Борисе!:)
    Але ми забагато уваги приділяємо моїй скромній персоні. А от щодо теми і Вашого посилання:

Цитата: "...зав. відділенням ("постійний" зав мусив бути членом партії). ". Можливо, десь так і було, не можу заперечувати. У нашому місті - ні. Я особисто знаю досить багато лікарів, які стали заввідділеннями і не були ні комсомольцями (за віком вийшли), ні комуністами. Зауважу, у нашому місті 12 лікувальних закладів. І НІДЕ не було таких вимог.

Цитата: "І тут підходить до нього досить нахабна санітарка- комуністка і каже "ось тут ви повинні заповнити таку й таку форму, написати такі-то документи. Райком вимагає!"Знову ж таки зішлюся на власний досвід. Не уявляю, щоб САНІТАРКА настільки знахабніла. Нормальний лікар послав би її куди подалі. Але головне в тому, що у ті часи (80-ті роки минулого століття) лікарю вступити в КПСС було дуже і дуже проблематично! Спочатку потрібно було прийняти 3-х (чи 5-ть, вже точно не пам"ятаю) працівників РОБІТНИЧИХ професій, а вже потім ОДНОГО лікаря. Щоб прийняти ДРУГОГО лікаря - така ж схема. А де взяти стільки працівників РОБІТНИЧИХ професій в лікарні???

Цитата: "Лікаря настільки це обурило, що він вирішив: вступлю, щоби по-перше, подібне бидло мною не командувало, а по-друге, щоби я зміг при нагоді допомогти хорошим людям." Не виключаю такі мотиви. Але я особисто вступав тому, що "перебудова", партійці збираються на закриті збори, щось вирішують, "суєтятся", а я, блін, "нє у дєл"! Обидно!:)

Щодо іншої частини Вашого допису, то від вступу в КПСС я нічого, крім неприємностей, не мав. І неприйняти хотіли з кандидатів у члени; і виключити хотіли (більше 5-ти годин були збори, а перед тим розслідування на рівні міськкому партії), але "то вже інша історія"! :)

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Біс його знає, де і які вимоги.

Нормальний психіатр, здається, кого завгодно поставить на місце. Наскільки я пригадую ту розповідь (лікаря, нажаль, вже нема в живих) - санітарка була чи то членом бюро, чи то якоїсь комісії. Ось Вам відповідь на кількість "пролетаріату" в лавах.

Здається, в Києві така схема була в масштабах районів.
    Знайомий (науковець-технар) тимчасово перейшов на інше місце роботи - в такому районі, де дійсно було більшість пролетарів і йому "вступити" (слово яке неоднозначне!) було легше.

• Подобається Подобається x 2
  13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Неплохо было бы прочесть, что я писал... :)
    А то у нас переписка - как в мультике... :)

14. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

А от чому ж до цього часу не влаштовано міжнародний процес над злочинами комунізму на кшталт Нюрнбергу?Німці -засудивши злочини націонал-соціалізму вже через 10 років мали нормальну державу.
    Відомо,що злочини комуністів перевершують в рази (якщо це доречне співставлення) злочини фашизмуТільки в Китаї було знищено понад 120мільйонів осіб під час культурної революції. А руйнацію в духовній сфері внаслідок їхнього "воінствующєго атеізма "ми пожинаємо і до нині.
    Порівняйте на скільки відрізняється морально-духовний стан тих країн де не було комунії від нас нещасних. Найперше на звичайному побутовому рівні.
    Так що суд і заборона комідеології як злочинної-необхідний процес для оздоровлення суспільства.

15. Йож

Йож Well-Known Member

Судили не немцы себя,а союзники немцев.Разницу чувствуете?если бы Германия победила СССР,то наверное,национал-социалисты судили бы большевиков.
    Кстати,это единственный исторический пример международного осуждения идеологии.Да и то,немцев подвергли остракизму за попытку окончательного решения (сами знаете какого)вопроса.

Сколько по вашему надо Украине,чтобы преодолеть коммунистическое прошлое?20-30-100 лет?Ну,вот вы написали,что Германия через 10 лет после Нюрнберга стала нормальной страной.В 1991г. Украина стала независимой.Прошло 17 лет,а мы в жопе.Или будем считать от 2004 года?Дайте,пожалуйста,ориентиры-тогда будет легче вести дискуссию.

16. франц-йосип

Скільки разів вже писано,що для історіїї-це некоректно ставити питання таким чином...
    Будемо рахувати від 1918,а в Західній Україні з1939 як в голови людей почали вбивати тоталітарно-люмпенську ідеологію а ще й впроваджувати практично.Тому де-кілька поколінь виросло просто тяжко отруєними тою заразою.Скільки часу на вилікування потрібно,невідомоале от то що жодних зусиль збоку суспільства не зроблено-це прикрий факт.Перейменувати Лєніна на Шевченка а при владі залишити компартійних і комсомольських функціонерів,ГБ-стів???
    Тому і потрібен публічний процес над ідеологією комунізму,бо зоставшись незасудженою означає що ніби-то і "помилки" були несуттєві і забудуться.

17. Степаныч

А ЗА ЩО судити ідеологію комунізму? Конкретно, ЗА ЩО???

18. франц-йосип

Конкретно-за злочини проти людства.Приклади: терор Гулаги війни репресії знищення інакомислячих заборона релігії .....далі допишить

19. Степаныч

Стоп-стоп-стоп! Де комуністична ідеологія і де перелічене Вами? Щоб не тягнути вола за хвіст, я про те, що комуністична ідеологія не злочинна, на відміну від німецького націонал-соціалізму, фашизму. Злочинні методи, якими користувалися більшовики для досягнення комуністичних ідеалів. Це як інквізиція і християнство, приблизно.

20. levandivka

Фігась!
    Вєсь мір - до основанья... і "не злочинна"?

а де твій аватар? :)