Наломали комуністи дров...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Сталкер, 5 тра 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Наломали комуністи дров...

Полковнику, подарувати Вам сокиру [тапор], щоби Ви не ЛАМАЛИ, а РУБАЛИ ? :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ах дарагой таваріщ! Наші батьки і діди після асфабадітілєй в 1939 і 1944 ще не такі жахи бачили. Для них умови Абу-Ґрея виглядали б раєм!
    Ось я тільки не можу збагнути, чому росіяни і представники 5-ї колони в Україні так ненавидять американців?
    Що, американці зайняли хоч квадратний метр російської землі? То що іноді дають по руках - то і добре (дурного і в церкві набють).
    Але прирівняйте, як Америка звільняє і як "звільняють російські "асфабадітілі"...
    В кінці 2-ї світової Америка звільнила Францію, Бельгію, Зах Німечину, Японію... Дала їм всі громадянські свободи і можливість керувати на свій лад. Росія? Питання риторичне...
    Візьму лише Зах. Україну... Були ми частиною Польщі. Асфабадітілі в 39-му
    окупували нас. Смерть, ріки крові, Сибір. Як не дивно, німецькі окупанти принесли набагато кращі умови для життя. Наш народ в цьому переконався знову в 44-му, коли асфабадітілі знову взялися за своє.
    Щодо Іраку... Я так само не з усім згідний. Але то що Садам Хусейн опинився на шнурку - це справедливо. Думаю де в кого з сучасних диктаторів шия вже свербить.

• Подобається Подобається x 7
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Комуняка?..

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє...
    Якщо без комунізму,то вже ... хоча б не трагічним...

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Нет такой выгребной ямы, куда не готовы прыгнуть, чтобы доказать - "при москалях хуже".... :D
    Несомненно. Только вот как быть с простыми людьми, которым не повезло - они родились и живут не в то время - и не в том месте - сейчас в Ираке...Проведи гамерика спецопреацию - и уничтож кровавого диктатора - весь цивилизованый мир просто задохнулся бы от восторга...Да вот незадача - чтобы повесить десяток преступников - уничтожают сотни мирных людей...Как -= кстати - неплохо бы поймать уже бин-ладена...Только вместо этого - по пути коммуняк - разносят вдребезги Афганистан...Из-за нескольких военных преступников - разбомбили Сербию... А ведь не менее половины населения - не поддерживали и тогда действий милошевича - они в чем виноваты? Так за что надо любить гамерику? За убийства мирных людей "во имя великой демократии"? Чем они - принципиально - отличны от коммуняк? Такое-же наплевательское отношение к человеческой жизни, стремление подчинить своим идеям весь мир, нечистоплотная политика...
    Два сапога - ссср - и гамерика - пара. :)
    Один сапог - к счастью - порвался, второй - надеюсь - тоже скоро попадет на помойку... :D

6. Pedro

Не пошкодуйте грошей, зробіть турне Луцьк - Львів - Тернопіль - Іванофранківськ. Заїдьте в районні містечка і села. Ще багато є людей які памятають про ті часи. Якщо Ви нормально підійдете до них, вони Вам все розкажуть. Наші люди є щирі і якщо Ви до них не будете хамити, вони з Вами
    поділяться нашою історією з "асфабадітілямі".

• Подобається Подобається x 2
  7. Дальневосточник

Приезжайте и Вы к нам - на Луганщину.Еще живы, кто помнит все, что творили "набагато кращі" нацисты...Вам покажут шурфы, куда кидали живых, покажут местные "Бабьи яры" с сотнями расстреляных...Хотелось бы глянуть в глаза тем, кому фашисты принесли "условия жизни" - да, видимо, это бесстыжие глаза нахтигаливцев...
    Еще живы, кто проводил после войны своих детей - учителей, врачей в ЗУ - и те погибли там в гражданской войне с УПА... Кстати - у нас, на севере - в Сватово открыли памятник своим землякам, погибшим от рук УПА...Я не хочу снова разводить флейм - но что было - то было. При этом - тут люди принимали высланных с ЗУ людей, помогая им просто выжить, понимая, что люди - не виноваты...

Это Вы и вясните, предприняв "турне Луцьк - Львів - Тернопіль - Іванофранківськ"

8. Pedro

Хтось з наших їх просив сюди приїжджати? Знаємо, що то були за "учітіля",
    "врачі" і т.д. Це були спеціально вибрані агенти для работи с мєсним насєлєнієм. Дістали по заслузі. Шкода, що мало.

• Подобається Подобається x 3
  9. harmony

harmony Well-Known Member

Цікаві байки ви розповідаєте, Дальнєвосточнік. Невже ви думаєте, що воїни УПА були настільки кровожерливими, що безпідставно вбивали вчителів та лікарів.
    Вибачте, але якщо замість того, щоб вчити дітей грамоти, вчителі намагались прививати дітям ненависть до "українських буржуазних націоналістів" і розпитували дітей різні подробиці про батьків для надання інформації в НКВД, лікарі здавали в НКВД, тих, хто з пораненням звертався по допомогу, то нафіга нам такі помічники ?
    Правильно робили, що нищили запроданців, які були справжніми вовками в овечих шкурах.

Я особисто знаю більше 10 -ти вчителів і біля 10 - ти лікарів, які були скеровані із східних областей на роботу у Львівську та Івано-Франківську область на роботу в часи бойових дій УПА. Чомусь ніхто їх не вбив і живуть з дітьми по сьогоднішній день, маючи авторитет серед місцевого населення. А ви байки тут вповідаєте, чи вірніше продовжуєте грати на рідному баяні.

10. Дальневосточник

Я? Простите - об открытии памятника много писали....

11. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Допис від harmony:
    Цікаві байки ви розповідаєте
    Крuмiнальна думка закрадається в голову...Перемогу у 2-й свiтовiй вiйнi виборов не СССР,а...Нiмеччина.:shutup:
    Ну звiсно,при допомозi тої ж Америки.:shutup:
    А Україна в складi Союзу виборола собi,що?...Холодну вiйну,зi всiма наслiдками i пихатiстю Тої "свободи i добробуту".
    Чого ж тодi розвалився той Союз,як так вже(вже?) добре було?
    Один неродивий комунiст Горбачев винуватий в цiм розвалi?
    Смiймося разом!
    Смiймося з Тих казок,якi хтось(?) знову завертає i розповiдає,бо рулювати хоче!
    Ну нiби i не було нiчого злого проти Людства,проти Свободи в боротьбi за цю ж Свободу.
    Та Нас далi за дурнiв хочуть рахувати,забрати Свободу,натягнути ярмо,дати похльобку на 70 крб.в мiсяць i заставити (заставити!) знову молитися старому лисому iдолу.
    Та добре...це вже всi чулu.Повернуся до запuтання:
    Так хто таки перемiг фактично в 2-й свiтовiй ,запитую?

• Подобається Подобається x 2
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

В Україні перемогла УПА,безперечно...

13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Євреї.

• Подобається Подобається x 3
  14. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Чудовi вiдповiдi,без сумнiву.В точку.
    Iнтересно,при всiй подiбностi ситуацiй,Tої i Hинiшньої: Хто в подiбному випадку мае шанси перемогти,як фiктивно так i правдиво.Невже тi ж самi?

15. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Ключковський – більшовикам: "І не вам, москалям, мене вчити"
    У Верховній Раді під час обговорення двох варіантів законопроекту про всеукраїнський референдум виникла жорстка суперечка між нашоукраїнцем Юрієм Ключковським, регіоналом Михайлом Чечетовим та представниками фракції КПУ.
    http://www.pravda.com.ua/news/2008/9/19/81531.htm

Файний хлоп той Ключковський.Видно добре розуміє,як то комуністи вчать теоретично.А вже практи-и-ично,то кожен знає,шо то значить...в розумінні: Как ломать і куда вибрасивать!

16. Bogun

Bogun Well-Known Member

Розповім випадок. Моя бабця з Кам'янця вчителька, а хотіли її відправити в ЗУ на вчителювання, але моя прабабця домовилась, що вона залишаться на Хмельниччині.

Потрапила моя бабця на Збруч на межі Хмельниччини та Тернопільщини і проходила там лінія фронту між УПА та Радянськими вояками за спиною яких стояло НКВД, яке стріляло в своїх. Збруч був багряний. І як ви гадаєте, гарно було. Брат стріляв у брата, кум у кума......

"Дальневосточному" УПА не воювало на Луганщині, вони воювали НА СВОЇЙ ЗЕМЛІ У СВОЇЙ ХАТІ. Так як вся моя родина вважала німців та румунів - загарбниками.

17. Pedro

Згідний, Стефку! Але так виглядає, що то є останній Могікан з ЗУ політиків. А де решта (продані на кшталт Тарасика не рахувати)?
    Ось уявіть собі ситуацію - БЮТ в любовному екстазі єднається з ПР.
    Мають десь 350 голосів. Можуть "наголосувати" все що захочуть.
    Уявіть собі ще одну ситуацію - голосують щоб Путін взяв їх пад свайо крілишко. Що робити нам, бідолашним західноукраїнцям? Де ми візьмемо політиків, щоб нас захистили, щоб прийняли якісь рішення?
    Так, Ключковськийє файний хлоп, але один в полі не воїн. Де решта???

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Батько (мрійливо): "Ось, може, поїду на заробітки, ось, може, зароблю грошей та й купимо коника, він виросте, буду в полі ним орати."
    Син п"ятирічний (радісно): "От добре! Ти коника купиш, поки він маленький, я на нього стрибну та й буді верхи їздити!"
    Батько як дасть синові тлумака: "Ти ж йому спину зламаєш!!!" :bye2:

Останнє редагування модератором: 20 вер 2008
  19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Де, де...
    В городі викопаємо, орошених машинним маслом.
    А з панами Кріс та Шмайсер - можна приймати рішення.
    Нє?

20. Капітан

Капітан Well-Known Member

Я би проголосував за братів Смітта та Вессона ;)

а де твій аватар? :)