Накопичувальне страхування - реалії життя

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем zolotoy, 5 кві 2007.

1. Apaullo440

Apaullo440 Well-Known Member

Відповідь: Накопичувальне страхування - реалії життя

ось найшов http://forinsurer.com/public/07/04/20/3019

2. Apaullo440

Без сумніву.
    Але тут я вважаю ще можна говорити про те що одні люди бачать стакан наполовину повним інші наполовину пустим.

3. Apaullo440

тобто якщо людина налаштована на позитив, то відповідно і результат буде таким. Ну а якщо навпаки - на негатив, торезультат не заставить себе довго чекати.

4. Forpost

Forpost Стоїк

та не тре ,ми то на практиці як то кажуть,хочеш заробити на смерті близьких страхуй їх в поїздці...а чи не будим ми "лихо пока оно тихо" чи ви вважаєте що наші вчинки не бачить лукавий,до речі туть недавно хтось казав що демони читають думки,ні! то їм заборонено і вони про наші думки дізнаються тіко по словам або первинним вчинкам

5. Forpost

Forpost Стоїк

сексопатолог -оптиміст ""Не стоит ,зато как лежит!""

6. Apaullo440

ще одна цікава стаття Жизненный случай. Страховщики жизни нашли способ заинтересовать украинцев своими услугами.http://www.ins-club.com/?area_id=6&id=9226.

7. Apaullo440

питання. В кого є авто?
    В кого є страхівка на нього?
    а тепер таке питання. То хіба купуючи поліс на авто ви не накликаєте лихо?

8. Apaullo440

не правільно ставити в порівняння авто і людину. Тим не менше ситуація така що люди в більшості своїй дбають про авто, квартири і таке інше. А найціннішим що в них є нехтують.
    Хтось може аргументувати таку поведінку тим що свого часу були такі організації як МММ. Але хочу сказати, що це добре що було таке. Тепер наших людей не надують вже. Та й непотрібно це тим компаніям що пропонують такий фінансовий інструмент як накопичувальне страхування життя. Принаймні тим що працюють на даний момент на Україні.

9. Apaullo440

не варто зациклюватися на тому що було. Я вважаю що треба лише з подібних ситуацій робити висновки і рухатися далі.

10. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

люди не привязуйте до страхування всілякі забобони.
    ми маємо долю і живемо "згідно" неї. проте ми можемо впливати на неї і страхова компанія покриває збитки які ми робимо :) це якщо так напів жартома.

Про те чи ми викликаємо лихо то я думаю філософсько-релігійне питання.

11. lotr_an

Між іншим люди ми тут обговорюєм недержавне пенсійне страхування (НПС). Проте існує друга складова недержаного пенсійного забезпечення (НПЗ) - недержавні пенсійні фонди (НПФ), які між іншим регламентуються окремим Законом Про недержане пенсійне забезпечення (незважаючи на те що на мою думку НПЗ охоплює обидва види забезпечень).

12. lotr_an

В мене зявилося геніальне :) питання :

Хто з наших дописувачів чекає, сподівається, надіється чи вірить у пенсію від Держави (читати від Пенсійного Фонду у його однорівневому вигляді - тобто без загальнообовязкової накопичувальної пенсійної системи та добровільної недержавної система пенсійних заощаджень (НПЗ), лише солідарна пенсійна система яка фактично функціонує сьогодні і забезпечує пенсію сьогоднішнім пенсіонерам)? це довго.

А якщо коротко: чи Ви надієтесь на пенсію від Держави?

13. Dolar

Dolar миється в бані

Я сам не застрахований, оскільки ця стаття видатків якось не вписується в мій "власний бюджет" (не вистачає), але я планую в перспективі застрахуватися і саме методом накопичувального страхування. Можливо хтось сміється, вважає це марною тратою грошей, але погодьтесь, отримати доволі значну суму (хоч і через 20 років) не відмовиться ніхто. Такий негативізм до страхування пов'язаний з тими махінаціями, що були в період початку незалежності України, багато людей втратили всі свої вклади, оскільки їх страхових компаній просто нестало і всі вклади пропали. Але я вважаю великою помилкою рівнятися на ті часи.
    Нам пропонують свої послуги страхові фірми, що вже здобули довіру багатьох людей в інших країнах, де ця галузь розвинена набагато краще, ніж у нас.
    Я буду дуже радий, якщо застрахуюсь і мені не буде потрібно користуватись послугами страхової фірми аж до кінця терміну накопичувального страхування. Зараз поясню! Користуватись послугами фірми - значить потрапити в страховий випадок, а цього, я вважаю нікому б не хотілося. Та знаєте - в житті всяке буває, не знаєш що з тобою буде завтра, а потім (боронь боже) локті кусаєш де взяти гроші, як врятуватись.
    Мати гарантію нікому не зашкодить.
    Розкажу одну історію. Один чоловік (знайомий мого знайомого) отримав травму (розбився на автомобілі), лікарня, операція.... в результаті ампутували обидві руки. Людина за професією чи то столяр, чи токар, (значення великого нема), все що вміє - працювати руками і що тепер - жити на копійки, які дає держава. А застрахувавшись, незалежно від терміну, отримував би ще більше ніж до нещасного випадку.
    Краще б нікому не потрібно було такої допомоги, але ще раз повторюю - гарантія нікому не зашкодить.

Ще кілька слів про страховий бізнес. Це один з найперспективніших видів діяльності. Просто копійки використавши для цього, можна проникнути в страхову сферу. Погодьтесь дуже мало таких можливостей в інших сферах бізнесу.

Не розумію, чому всі хто висловився на цю тему так категорично настроєні проти цього виду страхування. Думаю це недовіра до страховика, хоча дарма, мене, наприклад, більше цікавить де взяти майже 200 грн. щомісяця простому українцю, щоб сплатити страхові внески? Це дійсно питання. Але той, хто має можливість, міг би і задуматися над цим.

Ось така моя точка зору з цього приводу.

• Подобається Подобається x 1
  14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Привіт на цій гілці !
    Щодо автострахування- я вже 6-й рік страхую "цивільну оборону" :)
    Один раз дряпанув нову Міцубу - шкода 138 баксів, франшиза (те, що я сплачую сам) - 100 баксів :)

А тепер маю запитання: хтось мав справу з мед. страхуванням ?
    Ось ми на підприємстві отримали таке - з довгим переліком закладів (в т.ч. комерційних). В їхньому числі - клініка мого колишнього знайомого, який колись мені рихтував хребет після травми.

Нещодавно рубав дрова, схопив радикуліт. Послуги клініки дорогі - візит до шефа 430-550 грн (якщо з корекцією). З практики знаю - мінімум 4 корекції. Між ними - масаж (10*50 грн). Та ще й дружину пристрою. :)

Хотілося би дізнатися: якщо я в перші місяці "розкручу" страхову компанію (а взагалі в районній поліклініці був останній раз 11 років тому) - то чи не потраплю я в страховиків в якийсь неблагонадійний список на майбутнє ?

15. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Медичне страхування в перший рік це гарантовано збитковий бізнес для страхової компанії, це бізнес на перспективу. В перший рік усі поголовно лікують зуби )))). На рахунок процедур які оплачуються, які ні мусите прочитати перелік виключень, в договорі він присутній.
    Якщо страхуєте цивілку то знаєте про систему бонус-малус, яка присутня в автострахуванні, не думаю що в медицині є щось подібне, але це швидше залежить від компанії. А з іншої сторони Вам медичну страхівку оплачує працедавець (наскільки я зрозумів з Ваших постів) так що хвилюватися Вам не чого.

16. Boris_Kiev

Дякую, Mota_boy.
    У нас якраз "на зуби" обмеження.
    Я зателефонував страховому диспетчеру, той намагався мене "записати" до більш демократичного (за цінами) лікаря та пропонував свого масажиста.
    Я відповів, що їхніх порад мені не потрібно і вирішуватиму сам, в кого лікуватися (в межах списку). Поставив вимогу скинути факсом копію договору їхньої компанії з тією клінікою.

От якби ще замовити масажистку-мулатку. Або тайку !

17. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Що навіть гострий біль не покривається :confused:
    Як правило встановлюється певний ліміт на зуби в межах 1000-3000 грн., і не оплачується протезування, а пломбування і т.д. входить.

Та Вам не той договір потрібно, Ви перечитайте перелік виключень (захворювань та медичних маніпуляцій) які не оплачуються за рахунок страхової компанії (можливо там курс масажу взагалі не оплачується, а може я й помиляюсь)

Хіба це проблема :D Але її послуги нажаль компанія не оплатить, доведеться зі своєї кишені, а шкода :D

18. Boris_Kiev

По зубах щось є. 1000 грн за документом, але головбух казала, що нібито 560.
    То не актуально, мені ставлять класні фотополімерні пломби за 100 грн.

Послуги швидкої допомоги поширюються також на членів сім"ї. Підтвердили, що масаж оплатять.
    Власне, я командира клініки добре знаю, він дасть команду своєму бухгалтеру розібратися. Та ще й "поширимо" страховку на мою дружину, яка приватно консультується в його батька. :)

19. Apaullo440

хловцы ми тут не про це ведемо розмову. Варта розпочати іншу тему яке б висвітлювало дану проблему.

20. Apaullo440

Людина оформляє шенгенську візу, як відомо при оформленні обовязковим є страхування. Питання маючи програму накопичення чи є обовязковим ця страхівка?
    Я просто не знаю яку страхівку тулять при оформлені "шенгену"- медичну чи життя. Чи може універсальну.

а де твій аватар? :)