Накопичувальне страхування - реалії життя

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем zolotoy, 5 кві 2007.

1. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Відповідь: Накопичувальне страхування - реалії життя

на 100% процентів буду згідний - років через 20.
    А зараз згідний на 95%

Ви не ображайтеся бо мені здається ви трошки так, як би то сказати, різко відповідаєте на мої дописи, а я зовсім не мав на думці зачепити поважного містера New Shrek`a.

а в тому пості (№75) я якраз захищав наш український нарід, якй є таким неоднорідним, колоритним і багатим, щирим, добросердим, подекуди найрозумнішим в світі але подекуди, на жаль, таким наївним і все ж рідним! Так от я мав на увазі що не зважаючи чи людина має освіту (вищу чи іншу) вона завжди розуміє що їй добре, а що ні.
    А що стосується того страхування то кожен собі обирає своє майбутнє. Я от так ніби за нього агітую, а сам ще не застрахувався :) проте серйозно над цим подумую.

2. lotr_an

а ще ото всі товчуть "пересічний українець" "пересічний громадянин" а нема таких! є особистості (це в мені та молодість говорить:) ) !

3. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Про то я говорю, про ті банки, саме про ті що на території України працюють.

І звідки така впевненість??? Говорити про надійність якоїсь організації в адміністративно-командній економіці складно, там діяли принципи не економічної а політичної доцільності :cool:

Іибачте, але Ви здається доволі далекі від банків. Іноземні банки зовсім недавно прийшли на наші терени, тому велика частина банків належать Українським власникам, хоча процес звісно ж позитивний

Треба ой як треба, особливо банк та страхова

Стосується всіх, іноземний капітал це просто дешевший ресурс ніж наш внутрішній, а керують ним то одні і ті ж самі люди, з УКРАЇНСЬКИМ менталітетом:D

4. Apaullo440

Apaullo440 Well-Known Member

Читайте уважніше. Я не казав що іноземний капітал володіє контрольними пакетами акції тих чи інших фінансових установ. А лише про то що не має банків акціями яких не володів би "інтуріст".
    Щодо надійності компаній на українському ринку, я вважаю надінішими є ті компанії які є підконтрольними іноземним фінансовим установам з далеко не 13-ю історією діяльності.
    А оця цитата - А хіба не було надійних фінансових інституцій до часу, Україна стала незалежною? Відповідь впевнений буде тілько одною - були.
    Стосується не СРСР і країн що після розвалу утворилися.

5. lotr_an

за офіційними даними із 172 банків які мають ліцензію НБУ є 40 банків із іноземним капіталом з яких 18 з 100% іноземним капіталом (www.bank.gov.ua)

6. lotr_an

а щодо страхових компаній ми дійсно не можемо багато говорити. Адже новий закон Про страхування був прийнятий лише 2001 р. тобто 6 років тому, а мінімальний термін лайфового договору 10 р. тому всіх скептиків прошу почекати ще 4 роки і тоді будемо розбиратися.

• Подобається Подобається x 1
  7. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

А я б казав навіть рохи більше щоб виплати пішли не по першому а вже по n-ному колу, тоді хтось буде радіти (як страховики так і страхувальинки) а хтось плакати.

8. Apaullo440

лотр_ан дякую за просвітлення. Нажаль непамятаю джерело на основі якого роблю такі висновки.

9. Apaullo440

щодо "лайфу" можу лише додати, що вже цього року розпочалися виплати по програмі страхування життя. Тож скептикам не варто чекати 4 роки.:)

10. Apaullo440

маю питання. Яка компанія що займається "лайфом" найдовше працює на теренах України?

11. lotr_an

якщо не помиляюся декілька компаній прийшли на ринок майже одночасно. На жаль не орієнтуюсь які. Здається що Аліко і Гарант.

все вірно адже люди на жаль помирають щоденно, і травмуються також. І з такого боку то аналіз виплат можна вести від першого укладеного договору.

Мені ще друг підказав, що незважаючи на те, що Закон прийнятий 2001-го р. активно укладати договори фактично почали з 2003 р.

12. Apaullo440

я говорю про виплати по закінченю терміну дії договорів страхування життя. А ще мені відомо що є компанія яка на Україні з 1998 року.:0

13. Thror

Thror Well-Known Member

Найдовше з компаній з західним капіталом на ринку є GRAWE. З 1998 року.

Але деякі люди підписували договори страхування з Граве ще на початку 90-х через Угорське(здається) представництво.
    То вони вже виплати отримали.

14. Apaullo440

Так воно і є

15. Forpost

Forpost Стоїк

на початку 90-х була стаття "Незаконні операції з валютою",не думаю що угорська філія приймала страхові внески в купонокарбаванцях, висновок то хто ті люде?

16. Apaullo440

незнаю як було на початку 90 з валютою, я ще в школу ходив. В одному я впевнений. Будь я на місці тих людей я б робив те саме. І не тільки я.

17. Apaullo440

а ще мені приємно що належу до тих 0,3% здається громадян України, які вирішили самі подбати про себе а не надіятися на державу.

18. Apaullo440

так чи інакше, але від такої системи забезпечення свого майбутнього ми нікуди не дінемся хіба що закопаємся, або нас закопають.:)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Людина схильна думати про хороше - така природа людини. Щоб людину обманути, треба у її вухо вкласти те, що вона хоче почути і діло зроблено. Ну а життя.... життя ставить свої закони....

20. Apaullo440

кордони відкриваються люди все частіше їздять за кордон, хто на заробітки хто на відпочинок. І наскільки мені відомо якщо люди їдуть на курорт закордон, вони підлягають обовязковому страхуванню на випадок смерті, нещасного випадку і т.д. + медичне страхування.
    Недавно навіть статтю надибав в інеті по цій темі. В ній на прикладі Росії наводили плюси для туристів, якщо у них є поліс. Як найду ссилку то скину

а де твій аватар? :)