Накопичувальне страхування - реалії життя

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем zolotoy, 5 кві 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Накопичувальне страхування - реалії життя

Не хіло.

2. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

А ось ще цитата

Страховому агенту гораздо проще и выгоднее работать с корпоративными клиентами, чем ловить одиночек. Как правило, страховые агенты специализируются на отдельных видах страхования. Самое доходное во всем мире - страхование жизни. Оно самое прогнозируемое. Выгодно страхование имущества, страхование выезжающих за границу. Менее выгодно - грузов и автотранспорта. А добровольное медицинское страхование, пожалуй, самое низкоприбыльное. Хорошие деньги можно будет делать на страховании автогражданской ответственности, когда этот вид страхования сделают обязательным (страховщики ждут не дождутся такого закона).

Страховым агентам полагаются проценты от сделок. В среднем страховой агент получает двадцать процентов от страховой премии (то есть суммы, которую выплачивает клиент, покупая полис). При страховании жизни (наиболее тяжело продаваемом) комиссионные доходят до 60%.

Ирина Князевская, руководитель отдела по работе с персоналом AIG: "Агенты, которые продают полисы физическим лицам, у нас получают проценты от продаж. При страховании жизни им полагается 46%, при страховании от несчастных случаев - 23%, при имущественном страховании - 15%. Сотрудникам, которые занимаются корпоративными клиентами, фирма платит фиксированную зарплату.

http://www.kariera.orc.ru/01-00/Profe062.html

3. Forpost

Forpost Стоїк

То пан Thror на двох базарах сидить?А я вже тут попереджував ,шо то неможливо зробити

4. Forpost

Forpost Стоїк

Лажа повна перевірено New Shrek

5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:confused: :confused: :confused:
    Читал...читал...так и ни чего не понял....:ireful1:
    Так страховатся пересичному грамадянину..или нет?:eek:

6. mota_boy

Страхуватися однозначно. А от де, за скільки і в кого тут ще треба дуже довго думати ))))

7. mota_boy

Пане Шрек, а можна докладніше:cool:
    Ви Турцію маєте на увазі?

8. Thror

Thror Well-Known Member

Всі ті проценти це чудово, але потрібно трохи логічно міркувати.

Поперше відсотки наведені не відносно всієї суми договору, а відносно ПЕРШОЇ страхової премії. Я ж наводив відносно всієї суми договору.

По-друге я вже неодноразово казав, що сума внесків ніяким чином не зменшується, скільки вкладається, стільки ж й повертається (плюс інвестиційний фонд).

По-третє у наведених цитатах жодного свідчення того, що комісійні беруться прямо з страхових премій не має. І бути не може.
    Крім того наведені цитати някого відношення до ALICO AIG Life не мають. Можливо до якогось російського філіалу. Українська компанія нічим іншим крім страхування життя не займається і найближчі 10 років не планує.
    Тобто цитати трохи вибиваються з загальної картини.

Загалом ті хто хоче вірити в те як все жахливо і яка страшна штука це страхування завжди знайдуть необхідні аргументи.
    Щоправда пенсія в них теж буде державна, але то вже буде чисто їх персональна проблема...

Отже виходить, що хтось істотно помилився.

9. Forpost

Forpost Стоїк

Помилявся і неодноразово ...але вже довго живу

10. mota_boy

На відсутність логічного мисленя не жаліюсь:D

Читайте уважніше мій попередній пост

Если он продает договор клиенту на всю его жизнь (а таких договоров по статистике большинство), то на протяжении действия договора до страхового случая консультант будет получать с такого договора свой процент.

Це сказано в офіційній пропозиції роботодавця, я мав можливість працювати в Аліко, умови аналагічні наведеним вище

Безперечно. Просто інвестується сума менша ніж Ви думаєте

Інвестиційний дохід буде завтра, а платити за виконану роботу треба сьогодні

До Аліко відношення не мають. Це стосується російського ринку, а він на такій самій стадії як і український, як результат - умови роботи однакові.

Я жодного разу не сказав що страхування є жахлива і непотрібна річ.

• Подобається Подобається x 1
  11. Forpost

Forpost Стоїк

За це окреме спасибі!

12. Forpost

Forpost Стоїк

якщо можна в ПП

13. Thror

Thror Well-Known Member

Це трохи інша ситуація. Крім того мене цей момент абсолютно необходить.
    Як необходить коли я йду в магазин і купляю хліб. Скільки вона там на ньому заробляють нецікаво. Зазирати в чужу кішеню не варто.
    І все ж таки однозначно сказати це не можна. Виплата комісійних може йти з частини доходу який отримує СК після інвестицій. По закону певний процент вона лишає собі. З нього й покриваються усі витрати. А на рахунок того, що гроші є не відразу - це й називається "стартовий каптіла":)

Взагалі я дискутую на тему комісійних тільки виходячи з того що момент виплати комісійних за рахунок клієнта демонструється як певний мінус самого страхування хоча по суті не має до нього відношення.

14. zolotoy

zolotoy Well-Known Member

Всім привіт! Вітаю всіх з Пасхою!
    Мені приємно було читати всі дописи, що стосуються даної теми. Все ж таки розпочати її було правильним рішенням.
    Що можу сказати, люди міняються, і міняються погляди. Якщо б цю тему можна було розпочати 5 років тому, і порівняти з дописами сьогодні, то можна було б зробити наступне заключення: Всі ми стали більш освідченішими та більш вимогливішими (це стосується інформаціїї яку ми отримуємо). Приємно було читати дописи шановних New Shrek, Мих, пані Олі, а шановний mota_boy добре орієнтується в пошуку законів , які стосуються даної теми.

Мій колега Thror, стійко відстоював свою позицію.

Але, що саме цікаво, Ви всі праві,:) .
    Неправильно підходити до питань (а особливо які стосуються грошей) однобічно.( з точки зору крититики або пропаганди).
    Накопичувальне убезпечення (страхування) - це всього- на-всього інструмент. Гвинтик великого механізму ДОБРОБУТ.
    Сам по собі цей гвитнтик не має великої цінності, і тому сперечатись про його красу та вишуканість недоречно.
    Потрібно розлядати його в рамках цілої системи.

Уявіть собі автомобіль (дуже вишуканий та дорогий). Ви сіли за кермо, включили аудіосистему, обернули ключ в системі запалення. Одразу відчули потужність "кінських сил" під капотом (хто водій , той зрозуміє), натиснули на педаль до коврика і ваше тіло втиснулось в шкіряні сидіння . Автомобіль набрав шалену швиткіст за рекордно малий проміжок часу і ..... націй приємній ноті у вашого ато відлетіло колисо. Причина - гвинтик , який тримав колесо, був викинутий вами як річ, котра для вас не предсталяла цінності.

Так само і в житті. Все складається з маленьких гвинтиків та інших частинок. Життя наше залежить від уміння будувати цілу систему (механізм або долю).,і від якості та цінності даних гвинтиків ми отримуєм о результат. Для когось він гіркий, а для когось - радісний.

Якщо не розуміти для чого це вам :confused: (накопичувальне убезпечення і яка його роль в цілій системі) то нема сенсу і сперичатись , ваш результат неважко зпрогнозувати.

15. zolotoy

zolotoy Well-Known Member

Что такое страхование жизни?
    Это защита всего того, что представляет ценность для отдельного человека, его семьи, бизнеса, чувства собственного достоинства, безопасности. Это - не затрата денег, это - вложения в новое качество жизни, в уверенность, которую накопленные денежные суммы принесут Вам, это - Ваше благосостояние в будущем.
    Каждый день мы можем столкнуться с непредвиденными рисками, которые сложно предусмотреть, но от последствий, которых можно обезопасить себя заранее. Это: болезни, травмы, инвалидность, смерть близких. Наступление каждого из этих событий может тяжело сказаться на нашем финансовом состоянии. Как же сделать так, чтобы быть готовыми к решению таких проблем в любой момент нашей жизни? Ответ на этот вопрос - приобретение полиса страхования жизни. Страхование жизни придает уверенность в том, что если Вас не станет или Вы серьезно заболеете, Ваши планы относительно себя или Вашим детей, родившихся или еще не родившихся, будут воплощаться, таким образом, как Вам бы этого хотелось. Эта уверенность прибавит ощущениям Вашей сегодняшней жизни дополнительную ценность. Полис по страхованию жизни обеспечивает финансовую защиту Застрахованного или его родственников в случае наступления трагических событий в жизни застрахованного (смерть, травма или увечье, тяжелое заболевание). Дает возможность безболезненно для семейного бюджета накопить определенную сумму средств. При этом внесенные средства сразу же включаются в работу, и на них начисляется инвестиционный доход, в соответствии с действующим законодательством.
    Предлагаются различные программы долгосрочного страхования жизни, в число которых входят: страхование с условием выплаты страховой ренты, страхование на образование, накопительное страхование жизни, страхование пожизненной дополнительной пенсии, страхование на случай смерти и расходов на ритуальные услуги. Чрезвычайно важным аспектом является возможность клиента при выборе варианта защиты самостоятельно определить размер страховой выплаты. Страховые взносы по этим программам могут уплачиваться с различной периодичностью (ежемесячно, ежеквартально, ежегодно), при этом срок действия договора страхования, периодичность уплаты страховых взносов и страховую сумму страхователь определяет самостоятельно при заключении договора страхования.

16. Apaullo440

Apaullo440 Well-Known Member

не можу не погодитись з тим що написано вище

17. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Закон України "Про страхування" забезпечує мінімальний інвестиційний дохід у розмірі 4%.
    Скажу так, реально на сьогоднішній день є приблизно 5 компаній (страхових) яким би я довіряв і які функціонують "нормально". Це Аліко аіг Лайф, Гарант Лайф (Дженералє) та ще декілька інших, на жаль не пригадую.
    Гарант Лайф у цьому році дав приблизно 9 % інвестиційного доходу.
    Моя рекомендація панове не купуйтеся на більші відсотки бо то вже йде ризикове інвестуванння ваших коштів. Ці компанії що я назвав (це не реклама) також інвестують гроші (саме звідси і прибуток- інвестиційний дохід), проте 90% (якщо не помиляюсь) цих інвестицій є в Українську економіку, тільки в найбільш вигідні і стійкі проекти. А самі ці компанії (страхові) є перестраховані. Наприклад Гарант Лайф - Свісс Рі І Мюніх Рее.

перепрошую якщо продублював чийсь пост, всього не читав ще :).

18. lotr_an

Як каже мій друг: Страховий поліс - путівка в життя :)

19. lotr_an

ну чого в Болгарії все чудово працювало. Перевірено ангіною :) по-перше ми не платили за візит до лікаря, по-друге повернули кошти затрачені на лікарства.

А от в Хорватії не працювало. Тобто там страхівку не хотіли приймати. Ми заплатили готівкою взяли чеки. гроші тут у Львові повернули.

Треба тільки документи вчасно і вповному обсязі подати.

• Подобається Подобається x 1
  20. Forpost

Forpost Стоїк

і не погоджуйтесь,вірно поступите

а де твій аватар? :)