Накопичувальне страхування - реалії життя

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем zolotoy, 5 кві 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Накопичувальне страхування - реалії життя

Та вони так і кажуть, але.... казати - це добре.
    От вони казали, що в США майже всі люди крім пенсії отримують додаткові кошти за рахунок такого страхування, а Оля каже, що нема такого. Інвестування коштів - це добре, але є багато прикладів як багато фірм-монстрів банкрутують.

• Подобається Подобається x 1
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Хватит, Мих, на это США внимание обращать!
    Повернитесь лицом к России!
    Там Ваше счастье!

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Полковнику, так не жартуйте, бо я трохи з крісла не впав!:D

Моя щастя в Україні і не в Росії і не в США.

• Подобається Подобається x 2
  4. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Ну як там в США я не знаю, але схема страхування життя працює в багатьох розвинених країнах, і приносить прибутки як страховикам так і страхувальникам.
    Тут як будь-якому бізнесі - діяльність на свій страх та ризик. Хтось ризикує та виграє, а хтось... довго плаче за грошима що пропали.
    Питання в тому чи готові наші топ-менеджери і наш ринок планувати вкладення на 20 років наперед, щоб собі щось заробити і людям повернути з відсотками.
    За 20 років побачимо, зараз рано щось говорити.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Через 20 років побачимо, тільки от толку з того.... цвинтар тоді цікавитиме більше, аніж страхувальники з їхніми грошима. Інші інтереси, розумієте?

6. mota_boy

Ну не в той час ми народились, що поробиш ((((

7. Thror

Thror Well-Known Member

Хибна інформація. Комісійні СК сплачують з заробітку який виникає після інвестування ваших грошей. Сплата їх з ваших коштів суперечила б умовам договору. Порахувати не важко, адже СК звітуються про процент доходу кожден рік

Є люди котрі купляли поліси у Граве 10 років тому в Угорщині. Вже отримують виплати.

За 20 років буде трохи запізно робити вклади у СК яка себе добре зарекомендувала.
    Тут питання стоїть інакше. Накопичувати гроші чи ні - сподіваюсь для всіх відповідь однозначна - так.
    А от куди... Виходячи з того як формуються інвестиційні портфелі СК і який за цим здійснюється контроль - для мене варіантів СК немає.
    (Топ-новина цієї галузі була місяць тому коли ДержФінПослуги притиснули більшість СК, щоб вони вкладали гроші тільки у найбільш надійні банки та цінні папери).
    Питання довіри в данному випадку стоїть гостро. Але якщо зовсім вже нікому не довіряти, то далеко так на заїдеш.

Та ж нерухомість не так надійно - у інвестиційних портфелях це 30%. 50-60% цінні папери з рейтингом ААА.
    А з нерухомістю може бути скажімо як у Детройті:)

Дякую, нареготався. Гарний жарт.

8. Forpost

Forpost Стоїк

Однозначно ні ....!!!!!!!!!!я вже туть писав ,як три попередні покоління моєї родини обклеювали банкнотами ,асигнаціями віходок

9. Forpost

Forpost Стоїк

Радий за Вас,чесно.

10. Forpost

Forpost Стоїк

Не верь ,не бойся ,не проси.... Пестня ....асоциация

Автор текста ( слова ) - Полиенко В., композитор ( музыка ) - Шаповалов И.
    Аранжировка - Кононов Александр

Разные ночи, разные люди,
    Хочет - не хочет, любит - не любит,
    Кто-то отстанет, кто-то соскочит,
    Кто-то устанет и перехочет.

Кто-то закрутит провод на клеммы,
    Кто-то замутит новые темы,
    Кто-то - понты, а кто-то - маньяк,
    Кто-то - как ты, кто-то - как я.

Не зажигай и не гаси,
    Не верь, не бойся, не проси
    И успокойся
    И успокойся

Не верь, не бойся, не проси,
    Не верь, не бойся,
    Не верь, не бойся,
    Не верь, не бойся,
    И не проси.

Где-то ведь много то, чего мало,
    Но на дорогах будет облава.
    Кто-то рискнет, а кто-то не сможет,
    Кто-то поймет, но не поможет.

Кто-то уйдет, кто-то вернется,
    Кто-то найдет новое солнце,
    Кто-то в кусты, а кто-то в меня,
    Кто-то - как ты, кто-то - как я.

Не зажигай и не гаси,
    И успокойся
    И успокойся

Не верь, не бойся,
    Не верь, не бойся,
    Не верь, не бойся,
    И не проси.
    И не проси.

Не зажигай и не гаси,
    И успокойся
    И успокойся

Не верь, не бойся,
    Не верь, не бойся,
    Не верь, не бойся,
    И непроси.

11. Forpost

Forpost Стоїк

в білих тапках...Ваш Дейтройт(орфографічна помилка спеціяльна)

12. mota_boy

Стаття 15 закону про страхування:

Страхові агенти - громадяни або юридичні особи, які діють від
    імені та за дорученням страховика і виконують частину його
    страхової діяльності, а саме: укладають договори страхування,
    одержують страхові платежі, виконують роботи, пов'язані із
    здійсненням страхових виплат та страхових відшкодувань. Страхові
    агенти є представниками страховика і діють в його інтересах за
    винагороду на підставі договору доручення із страховиком.

в договорі дорученні чітко прописані комісійні агента. Так що інформація в мене не хибна. ))

Те про що Ви говорите справедливо для всього світу але не для нас. У всьому світі прибуток страховика та комісійні не закладені в тариф (прибуток страховик отримує від розміщення тимчасово вільник коштів), в нас інакше в тариф закладено все підряд, і комісійні, і прибуток і т.д.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Страхування виникло не в той час, а ми народились своєчасно.:)

14. Thror

Thror Well-Known Member

В договорі-дорученні написано, що гроші беруться з страхових премій?
    У страховому договорі є купа пунктів на рахунок різних платежів і жодного щодо сплати комісії агенти з власних коштів.

Крім того в будь який момент можна отримати свій баланс з якого видно, що жодна копійка з коштів які я заплатив нікуди не пішла. Вагоміший доказ придумати важко.

Крім того невже жаба задусить, якщо людина яка витратила свій час і використала свої знання отримає за це гроші? Десь біля 1% страхової суми договору.

Ну що за вічна проблема? В нас все погано он подивіться на Захід. В нас деякі моменти навіть кращі. Скажімо далеко не всюди є можливість відшкодувати податок на доходи фізичних осіб який ви платите з зарплати у розмірі 13%. А в нас є така можливість в разі довготермінового страхування.
    Про закладені в тариф різні суми я вже писав вище. Ніяких відхилень від тої суми яку я проплатив я не бачу.

Крім того якщо проаналізувати звітність Аліко за останні роки то видно, що компанія є цілком збитковою. Тобто витрати на розвиток мережі, виплати комісійних та інші витрати переважають доходи від інвестиційної діяльності. А якби погані американці закладали в тариф всі свої витрати, і комісійні агентам, то вони б тільки рахували величезні прибутки.

Втішений, що про це всім відомо. Саме про це й шлося - чудова та дорога нерухомість Детройта в якийсь момент почала стрімко падати в ціні і зараз коштує 0 доларів 0 центів. Тобто нерухомість не панацея.

Це закономірно якщо вважати накопиченням таке - напхати в шкарпетку великих купюр. А можно розумно вкласти кошти, які при цьому ще й будуть давати прибуток. Це називається - інвестувати. А доля тих хто складав в шкарпетку завжди була однакова. І не тільки в нас.

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Шреку, а слові "песТня" теж навмисна орфографічна помилка ? ;)

16. mota_boy

ні там написано що комісійні платяться у певному відсотку до залученої страхової премії

А клієнту такі речі знати зовсім не обов'язково, і закон страховика до оголошення таких речей не зобов"язує

Я не читав Вашого договору, але думаю що є там пункт про дострокове припинення дії договору (закон до цього зобов'язує) з ініціативи страхувальника (клієнта). Так от сума яка повертається страхувальнику на руки розраховується наступним чином:
    сплачена страхова премія - виплачені страхові відшкодування - (сплачена страхова премія/365 днів)*кількість днів що діяв договір - ВИДАТКИ НА ВЕДЕННЯ СПРАВИ

ці видатки на ведення справи у ризикових компаній (не лайфових, за лайфові не знаю, але думаю що десь близько) становлять 20-30% страхової премії, туда включається і комісійні агента.

:D :D :D повірте мені що за 1% агент з крісла не встане, не те щоб ходити за кимось місяць, Ви помиляєтесь в дуже багато разів.

Якщо бізнес не дає прибутку то то він нікому не потрібний, невже Ви думаєте що знайшовся добрий вуйко який готовий всім просто так платити пенсію :D
    Прибуток можна рахувати як в короткотерміновому періоді (квартал, рік) так і в довготерміновому періоді (3,5,10 років і т.д.)

Я ж ніразу не сказав що я проти інвестицій, чи проти страхування життя, просто хотів наголосити що на сьогоднішньому етапі розвитку даного ринку ця справа є в кілька разів ризиковішою ніж закордоном. Але будь-яка інвестиція це завжди ризик, і справа кожної людини самій приймати рішення.

17. Forpost

Forpost Стоїк

За це роз"яснення окреме спасибі,а то Thror так мозги закрутив....

18. Thror

Thror Well-Known Member

Але не написано, що вони беруться саме з страхових премій, тобто це тільки здогадки.

При цьому у випадку закінчення договору у разі страхового випадку, сума виплачується повністю і ніяких комісійих там чомусь не має.
    А сума є меншою ніж вкладена при достроковому припененні договору за зрозумілих причин - СК робить такі самі довготермінові інвестиції і повернути відразу вкладені надовго гроші без збитків не може.

З цього було варто починати. В діяльності ризикових та лайфових СК є принципова різниця.

Справді. Вказав дещо не точну цифру. Страховому брокеру компанія сплачує біля 5 відсотків. 1% це для рядового працівника першого рівня (діє система МЛМ).
    Та й не треба уявляти собі страхових агентів як виключно топ-менеджерів. Крім того треба розрізняти ще й страхове брокерство.
    Взагалі, ви маєте рацію - страхові агенти це спеціально навчені люди, які роблять основний обєм продажу страхових програм. Але в нашому випадку страховий ринок є нецивілізованим і страховим агентом може стати людина асболютна некваліфікована - студент або домогосподарка.
    З часом така работа буде потребувати сертифікації.

Власне на це ви самі собі і відповіли наступним реченням. Це довготермінові вкладення у розвиток бізнесу. Прибуток почнеться років за 5.

Мені видається дивним, що ви в деяких випадках користуєтесь інформацією яка не є перевіреною і побудована на здогадках та аналогіях.
    Я пройшов через декілька семінарів де мав змогу вивчити проблему з середини і знаю, що кажу.

19. Forpost

Forpost Стоїк

Радий за Вас,але на семінарах Вас навчали,як обманути своїх співвітчизників,і Вам то вдасться років через три, коли безмозгле покоління досягне вісімнадцятиліття ,але не раніше...мій син послав брокера Аліко на три веселі букви між іншим

20. mota_boy

А Ви інформацію видану Вам на семінарах де перевіряли, чи сприйняли за аксіому?

В первые 13 месяцев работы финансовый консультант получает фиксированную стипендию до тех пор, пока его собственный доход от заключенных договоров не превысит размера стипендии.
    В зависимости от заключенного с Росгосстрахом договора страховой консультант получает от 10% до 38% комиссионных от страхового взноса с каждого купленного полиса страхования жизни. Если он продает договор клиенту на всю его жизнь (а таких договоров по статистике большинство), то на протяжении действия договора до страхового случая консультант будет получать с такого договора свой процент.

http://www.rgs.ru/rus/personal/fin_consult/how_much/index.wbp

Так що Ви там про 1-5% казали )))

а де твій аватар? :)