Найтупіший фільм який я бачила в кінотеатрі

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем night, 14 сер 2009.

1. night

night Well-Known Member

Вчора мала нещастя піти на фільм "9 округ". Такої муті я ще не бачила. Думала фільм "Соляріс" який йшов пару років тому важко перевершити по тупості і відсутності сюжету. Так вчора мала нагоду переконатись в протилежному. Ні гри акторів, а ні логічного сюжету я не побачила. Про що фільм і на які думки мав би наштовхнути глядачів відомо напевне лише режисеру.

2. nastinka

nastinka відсутня

та я чула рецензії, на цей фільм :) дурненький..а ще "тимчасово вагітна" це взагалі..ужс... :) таке народ придумує...

3. coolzak

coolzak Well-Known Member

Включивши свідомість можна побачити що фільм про те що бути нетерпимим до інших(по кольору шкіри.вірі тд )неможна -можливо завтра тебе будуть цькувати за відмінності.

4. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

а виключивши свідомість не побачиш фільму, а лише сни :)
    Колись ще був розрекламований фільм "Зкинь маму з поїзда". Така толпа ломанулась, а насправді туфта виявилась. Навіть на плоский гумор не тягнув фільм

5. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

найтупіший фільм, який я диилась в кінотеатрі - "месть мертвецов". ми з подругою хотіли на "Мадагаскар" піти, але там щось із сеансами не вийшло - то ми поперлись на те, що було. взагалі, це був фільм жахів. але такий тупуватий - ми з подругою почали коментувати - спочатку в залі глядачі ( а нас всього усіх разом було чоловік 12 в залі) обурювались, але потім реготали з наших дотепів - бо більше на тому сеансі робити було нічого:)

6. sem41

sem41 Well-Known Member

"Без свидетелей". Радянські часи.У фільмі,якщо не помиляюсь знімались всього двоє акторів.Він і вона.Всі події відбуваються в одній квартирі.Жах. Одне радує,білетерша була доброю жінкою і запропонувала нам місця для поцілунків.А нам було по 16-ть.
    От тим і займались а то б до кінця сеансу точно не всиділи.:)

7. anton patriot2

anton patriot2 Active Member

Мені навпики здається, фільм вдалий якщо зважии який у ньго бутжет. Та і взагалі актори нормальні, ніхто не дратує . Мене здивувало, як вони реалістично описали всі події, здається що вони там справді десь живуть.
    Мені сподобалось (особливо дивлячись на невеликий бюджет фільму, навідміну тупих американських фільмів за 20млн.). Звичайно не ідеальних у деяких моментах тошний.

8. Gron

Gron тафгай

Там грають Ульянов та Купченко.
    Як на мене, то це один з кращих фільмів усіх часів.
    А гра акторів як підручник для фахівців.
    Фільм дуже добрий, простий, російською кажучі, пронзітельний....

• Подобається Подобається x 1
  9. kafka

kafka New Member

А мені дуже сподобався "9 округ"
    Сюжет розгортається нестандартно, цікава зйомка...
    Смаки різні :)

а де твій аватар? :)