Найстрашніша катастрофа львівського трамваю

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Alexander Shutyuck, 10 січ 2014.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ти нічо не сплутала?)
    в школу я і в 90-х їздив

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ніби ні))

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а в тебе колір волосся несправжній!!!

• Подобається Подобається x 2
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я теж його пам"ятаю, правда вже не пригадую, чи була саме на тому острівці зупинка, чи зупинка була на тротуарі, а на острівець треба було переходити безпосередньо вже коли під"їхав трамвай.
    І пам"ятаю там ще була така велика бетонна фігня, яка мала б захищати людей від наїзду на острівець некерованого транспорту.

• Подобається Подобається x 3
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви про колишню Леніна, а теперішню Личаківську ведете мову? Так, була на острівку тому. Точно. І ще одна була вище перед танком.

6. MARTINI

ми про зупинку на Соборній, біля вул. Пекарської

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

вона власне на Франка знаходилась, ше до Пекарської

8. MARTINI

Ні, це вже не Франка, а площа Соборна

9. Оля

Оля Старожилка форуму

А! А я перепутала. :) Це де примикає отой скверик трикутником перед Галицьким базаром і Пекарська, чи то починається, чи закінчується? Так там теж острівок колись був. А потім зупинку перенесли, здається, вже трошки дальше, ближче до Франка, де руска 35 школа була. Але на Леніна, теперішній Личаківській теж ті острівки були. Йой, як то давно було! Як баба ше дівкою була. :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  10. MARTINI

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

здається якраз на повороті з Богомольця на Франка навпроти Фольксбанку початок острвця був приблизно там де писок чорного лачетті

---------- Додано в 13:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ----------

то вже в інший бік руху

його знесли швидше ніж той шо перед поворотом на Пекарську

12. MARTINI

От я саме той острівець і пам"ятаю. Малим пригадую ми після вихідних приїжджали з села, автобус мав кінцеву на вул. Воровського, на площі Франка ми сідали на трамвай і ним їхали до Пекарської, саме на тій зупинці, яка на фото, все виходили та йшли додому.

13. Іспанка

Карабіне, ви оцей маєте на увазі?:)

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

він самий

15. Іспанка

А як там трамваї зупинялися, не нагадаєте? Бо я собі смутно пригадую, що ми теж там виходили і йшли додому на Валову.

16. MARTINI

Хіба на цих двох знимках не та ж сама зупинка? Не той же острівець?

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє, не той самий, спочатку їх було два

18. MARTINI

Не розумію. Я бачу той самий острівець, просто знятий з іншого ракурсу. Ну і на другій знимці додані турнікети, шоб народ з трамваю просто на дорогу не вивалювався

19. Іспанка

Я от дивлюся на знимку і думаю - а як там люди в годину пік поміщалися? Мені ті острівці не надто безпечними виглядають.

---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------

Мені теж здається, що то той самий острівець. Перше фото - 60-70-ті роки, а друге - кінець вісімдесятих. Другий, мабуть, був розташований ближче до вул. Княза Романа. Так, Карабіне?

20. Полковник

Полковник миється в бані

Ближе не школа была, а "Чебуречная".
    11 коп. штука.

а де твій аватар? :)