угу, мені теж там піца сподобалась. Але саме бісто якесь не дуже хороше враження справляє... недавно ще були на піці в Хіт-кафе в проїзді Крива Липа, замовили велику піцу, там велике тільки тісто було - а усі інгредієнти в мінідозах, 4 навпіл розділених оливок, полядвиці також 4-5 мініатюрних кусочків... одним словом - не сподобалось мені там
Ну так, там "офіційне" тлумачення цього слова. Але на наших теренах полядвицею називають не так страву, як радше деяку частину туші свині (чи яловичини), типу шия, вирізка і т.д.
то теж в гуглі є щоб не офф.. останнім часом присіла на піцу з мисливськими ковбасками і моцарелою... якось проекспериментувала і так посмакувало, що тепер ганяю в Челентано і набираю Его-бали)))
А ми з дівчатами ходимо на піцу в "Кальчо" біля пам"ятника Федорову. Але не стільки заради самої піци, скільки ради знайомого з першого курсу антуражу - пиво, футбол, шалики...
і его-кілограми теж це найвідвідуваніша мною піцерія (бо дешево і смачно), але стосовно наявності антуражу - я з Вами категорично не згідна шалики-шаликами, але футболу я там ні разу не застала
Тепер на піццу хожу виключно в Челентано, що недалеко від Південного. І інших Челентанах піцца зовсім інша на смак, кажу вам. Ой, а там зараз ще показують футбол, не в курсі? Маю на увазі насамперед матчі італійського чемпіонату, бо ж треба назву виправдовувати... Сто років там не була.
А в мене тітка робить найкращу у Львові піццу. І ніяк не можу її вмовити, щоб вона піццерію відкрила...
На краще сподіватися в нашій країні неможливо.Бо в інших країнах спочатку піцеріі,ресторанчики працюють на свій авторитет,тоб-то все найкраще для своїх клієнтів,а потім вже для постйних клієнтів той авторитет підтримують.А в нас вже так склалося,спочатку все нібито добре і клієнти є,прибуток.Так власникам мало того,треба щоб ще більше було того прибутку і починається чудесія,продаж нам того гє
Останнім часом попадаєм на піцку в Нью Йорк Піццу (на Стефаника)-і раз на раз не випадає.Один раз смачнюща, інший трохи сухувата.Але от щодо інгрідієнтів то їх завжди достатньо і свіжі(принаймні нам постійно везе)
Могли б і в гості зайти, раз так часто там буваєте Любила піццу на Політехнічній, там з класними спеціями була, така тоненька... а зараз щось ніде надто не подобається!