Найсмачніша піца у Львові :)

Тема у розділі 'Ресторанна критика', створена користувачем Багіра, 13 гру 2008.

1. Summer

Summer Well-Known Member

не знаю які ціни зараз в папероні. але на Сихові в сільпо -дуже нормальні ціни, принаймні велика піца, пиво, млинці на 4-х десь 80 грн, але то було 2 міс назад... :)

• Подобається Подобається x 5
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

підрахувала свою піцу в Челентано (маю чек бо хочу картку егоїста))) ) вийшло 28 грн.. грибний суп - 6 грн... пиво львівське премім - 7 грн
    якщо на двох - піца, 2 супи і 2 пива - 54 грн.. якщо ще взяти 2 салати по 10 грн то якраз буде десь 75 грн:)

• Подобається Подобається x 7
  3. JawBreaker

JawBreaker New Member

недавно на Володимира Великого відкрили ,ми з друзями туди ходили, але там мало столиків (вільних, а так, то іх багато).Також там ще є суші хто любить(вони дешеві як борщ, тому я не ризикнув їх істи))):)

• Подобається Подобається x 2
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

там дійсно смачно.. і якщо нема столика, то можна і по сусідству, де суші сісти, а вони принесуть піцу туди...
    а суші там не дешевші за борщ))) принаймі порівняно з піцерійським борщем.. просто там роблять не весь роль, а півпорції, тому він і вдвічі дешевший:)

• Подобається Подобається x 7
  5. Figura

Figura New Member

Я з дружиною завжди ходимо в ДеМанджаро.

• Подобається Подобається x 1
  6. Aragorn

Aragorn миється в бані

Прочитавши ваші пости аж в дивоті забурчало, молодці Італійці що придумали таку смакоту

• Подобається Подобається x 3
  7. Osman

Osman Member

*Кальчо* приємна обстановка, піца та пінта пива все, що треба для душі:good:

8. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

сама смачна піца, як на мене була в "піца+", зараз надаль вже закрили всі заклади (((
    Зараз можу порекомендувати "піцу на дровах"

9. Alicia

Alicia Well-Known Member

Найсмачніша піца, як на мене, в Челентано, що на Князя Романа. Біля універу і оперного часто не додають інгрідієнтів, і засушують її, навіть пригорівша буває...
    Я там буваю ледь не кожні вихідні, і жодного разу не розчарувалася! Раджу в такі морози, щоб зігрітися, замовляти смачнющий чай з корицею і м'ятою! А ще...коли пропонують сир моцарелла, то краще брати звичайний, тому що його вдвічі більше за ту саму ціну! Усім смачного!

• Подобається Подобається x 4
  10. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я дуже люблю той сир в Челентано(принаймі в тому, що на Коперника)... і не дуже він дорожчий, хіба на пару грн. (може хіба зараз подорожчав)

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

Просто я завжди беру подвійний, щоб не було просвітлень на піці (140г), а моцарели за ту ціну - 70г, і є просвітлення...сир не суцільний...Але погоджуюся, щодо його смакоти - такий м'ягусінький і ніжний!:good:

12. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Теж підтримую на 100%;)

13. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Нарешті ми з коханим сходили на минулому тижні в Пепероні, що на вул.Франка, думали зайти просто в розвідку, подивитись меню, ціни, але зайшовши, передумали, так як були голодні після роботи, і замовили піцу, 1 пиво і 1 сік.

Коржі є 3-х видів: малий (ціни не пам'ятаю), великий (це стандартний, як у всіх піцеріях - 13 грн.) і дуже великий (25 грн.). Ми взяли за 13 грн., з додатків взяли полядвицю, гриби свіжі, сир, помідори, зелену цибульку, кукурудзу, пепероні.

За піцу, пиво і сік заплатили 58 грн., добряче наїлись і задоволені пішли додому, де про вечерю уже не могло бути і мови, піца довго тримала нас ситими.

Сама піца коштувала 43 грн., сік 200 г (томатний, Jaffa, дуже смачний, бо був густий і добре посолений) - 5 грн., пиво Львівське - 10 грн.. До речі пиво теж було чомусь дуже смачне, нагадало за смаком пиво, що біля трамвайчика влітку пила на пл.Галицькій.
    Так от - мені все дуже сподобалось: інтер'єр підходить для романтичної вечері, сидиш, як у ресторані, музика легенька, мелодійна, без слів - просто сама фонограма популярних укр. пісень. Офіціант запалює на столі свічечку, чим ще більше створюється романтика, у ресторанчику не курять, тому немає неприємних запахів. Я б радила туди хлопцям вести дівчат на перше побачення. :)
    Щодо цін - по-моєму, такі ж, як у піцеріях, ми у Піраміді за піцу платили 40 грн., але якість і смак не до порівняння. Піца була смачнюща.

І ще - офіціантка попередила, що пепероні дуже гостре і порадила нам замовити на пів піци пепероні, і ми були дуже раді, що ми її послухали, бо та напеперонена половина була така гостра, що цілу піцу таку ми б не подужали. Їш, а у роті як вогонь, таке гостре треба потроху їсти. Але все одно смачно.

Плануємо ще туди сходити при нагоді.

• Подобається Подобається x 8
  14. XrustunkA

Я в Папероні не була:cry:,але ви тут так порозписували,що захотілося піти;)

15. Summer

Summer Well-Known Member

так ж на Сихові є в Сільпо :)

16. XrustunkA

Знаєте,як то буває,завжди кажу зайду,зайду...і ніколи не хватає часу:sad:

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

Челентано на Виговського, перепрошую, але гадюшник ще той... а на В.Великого - людська піцерія... чи то вже я перевчилася, що всюди одне бачу, але обовязком володільця торгівельної марки є слідкувати за якістю товарів, послуг, робіт підприємства, якому по договору передана можливість користування цією маркою...
    а так - вводять в оману споживачів(((

• Подобається Подобається x 6
  18. poetka

poetka Дуже важлива персона

Привіт!!!!
    Останній раз ми з чоловіком і сином ходили в сільпо на сихові там є піцерія ( не пам'ятаю назви) проте там чистенько так ,охайно тай непогані смачні струделі,щоправда піци не куштувала,але думаю,що так само смачно.
    А щодо піци Ньюйорк на в,Великого то вже не то,були і довелось куштувати холодну ледь РОЗІГРІТУ піцу.Сподобалась піца в аквапарку на другому поверсі (така з лимончиком:good: )

• Подобається Подобається x 5
  19. Багіра

Багіра Well-Known Member

а де э Нью-Йорк на В. Великого?

п.с. відмовилася останнім часом брати в піцеріях і всяких бістро те, що на вагу або без зазначеної ціни - щоб не надурили, то треба би чудо якесь було...

20. Summer

Summer Well-Known Member

Паперонні, ми тут про неї вже стільки файного понаписували ))

а де твій аватар? :)