Найсмачніша піца у Львові :)

Тема у розділі 'Ресторанна критика', створена користувачем Багіра, 13 гру 2008.

1. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Недавно житню пробував в ДЕ Манжаро. Піца смачна, а от персонал трохи тогой... треба за язик тягнути і таке враження що я милостиню просив

2. Багіра

Багіра Well-Known Member

Де Манджаро задорога по всім параметрам - і смак, апетитність і розміри... приміром в Челентано чи Нью - Йорку буде така ж, але смачніша і значно дешевша...

3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А персонал там просто хамський!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  4. Arthur

Arthur Well-Known Member

Мені у Львові більше подобається піца в Челентано.
    А в Києві піца Челентано гірше ніж у Львові, ну і по ціні дорожча.

• Подобається Подобається x 2
  5. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Якби тільки це. Піраміда та Нюйорки постійно-нахабно обважують. Просто кумедія, треба слідкувати за вагою і те що касир вибиває. Це ДАЛЕКО не завжи одна і та сама цифра. Один млинець йде за 7 грн. Наступний ТАКИЙ САМИЙ ПО ВАЗІ +- 10 грам намагаються продати вже за 9 грн.
    Питаєш чому закінчилась "акція" на млинці кажуть не нату кніпку натиснула :crazy:

• Подобається Подобається x 4
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

Не знаю за Піраміду, а Нью-Йорк дуже дурить.. принаймі станом на рік тому ,як я туди ще ходила...

• Подобається Подобається x 3
  7. Geograf

Geograf Меломан

Піраміда таки дійсно не дуже файна піцерія (персонал не дуже приємний і піца не досить доброго приготування), Нью-йорк подобається лише той що на Стефаника, на Січових Стрільців та Сихові дуже гамірно, не можна в тиші і спокої погомоніти з друзями, до того ж на Стефаника персонал ліпший (принаймні мені так здалося:) )

• Подобається Подобається x 4
  8. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Порада проста. Якщо салати то в Піраміду, а в Нюйорку тільки піца, салати там не те що не смачні, а навіть шкідливі для шлунку.

9. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

В нас важко вибрати "кращу" піцу, бо вибирати доводиться "менше зло".
    Пробувала піцу в Харкові - краща, в Кіровограді - краща, в Києві- краща! Аж сумно...
    Ну нічого, зате в нас кава добра :)

• Подобається Подобається x 5
  10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Для мене найкраща піца - Папероні! Ніщо не зрівняється! Всім рекомендую!!!

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

так. але й дорожча.

Челентано змінює не якість, а розмір, все менше й менше.
    НьюЙорк біля статуправлння - жах. не смачно і хамовитий персонал.

12. night

night Well-Known Member

Я б не сказала що дорожча. В Челінтано взяти піцу і два чая або дві води коштує приблизно від 50 до 60 грн. В Папероні так само виходить. А тоі дешевше. Сьогодні брали дужевелику піцу, дві кока коли і заплатили 76 грн. І це поїли троє людей. А в Челінтано на двох виходить 60 грн.

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

очевидно залежить яку саме берете піцу... ту що я беру завжди на двох десь 30 грн в Челентано... а ігридієнтів десь 4 (мисливські ковбаски, сир моцарела, помідори і кукурудза)... може якби варіант з інгридієнтами був більший, то би було більше

14. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Інгрідієнти в студію.

75 грн це дві піци кальцоне з ананасами, шинкою, кукурудзую, два борща, два салата олівє по 200грн, два томатних сока ....

Але піца за 60 грн ... це трохи не реально. Навіть для папероні.... може 35-45 грн ?

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Цілком реально.Я влітку в Коблево в Челентано брала папероні, теж 60..але не дуже смачна

16. Deus igrok

Ну назвіть інгредієнти, і крім піци ше шо було ?

17. night

night Well-Known Member

це ви де такі ціни найшли..в Закарпатті?:))) Навіть якщо брати салати і борщ по 10 грн.то це вже виходить 40. Додати сік по 5 грн. Маємо 50. І ви хочете сказати що дві піци коштували 25 грн.?
    Щодо інгрідієнтів:куряче філе, мисливські сосиски, подвійний сир, подвійна кукурудза, помідори.
    де не реально то це в Києві:) Там навіть в Челінтано таких цін немає.

18. Deus igrok

Поза вчора, Нью-Йорк по початку Зеленої, 75 грн. Все шо перечислив - все то було, і платив я.
    І вчора був в бістро, Картопляна Хата, два соки, два салата олівє, два бурітуса зі всім шо впхають ... 70 грн на двох.

Впринципі 30-35 грн на особу, то так шоб дуже натріскатися.

Але цілком можна і в 20-25 грн вкластися. Це той же НьюЙорк, Пузата Хата, і ше пару кнайп.

Можна навіть в 16 грн і це буде салат, перше, друге, гарячий бутерброд. І все буде пристойно - то звичайно їдальна Франка.

19. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Воно то так, але ми ж говоримо про піццу! ;)

може, але в "Папероні" то буде не дуже велика піцца. :)
    А де такі є ціни на піццу у Львові? :dntknw: (тіко шоб то не було одне лиш тісто :nea:)

Останнє редагування модератором: 26 жов 2009
  20. Deus igrok

При нагоді, чек з піцерії з собою візьму.

Доречі ... а Мандрики ? Міні-піцца з борщиком... 100 років не їв, але ж є таке, і мало б бути не дорого.

а де твій аватар? :)