Недавно житню пробував в ДЕ Манжаро. Піца смачна, а от персонал трохи тогой... треба за язик тягнути і таке враження що я милостиню просив
Де Манджаро задорога по всім параметрам - і смак, апетитність і розміри... приміром в Челентано чи Нью - Йорку буде така ж, але смачніша і значно дешевша...
Мені у Львові більше подобається піца в Челентано. А в Києві піца Челентано гірше ніж у Львові, ну і по ціні дорожча.
Якби тільки це. Піраміда та Нюйорки постійно-нахабно обважують. Просто кумедія, треба слідкувати за вагою і те що касир вибиває. Це ДАЛЕКО не завжи одна і та сама цифра. Один млинець йде за 7 грн. Наступний ТАКИЙ САМИЙ ПО ВАЗІ +- 10 грам намагаються продати вже за 9 грн. Питаєш чому закінчилась "акція" на млинці кажуть не нату кніпку натиснула
Піраміда таки дійсно не дуже файна піцерія (персонал не дуже приємний і піца не досить доброго приготування), Нью-йорк подобається лише той що на Стефаника, на Січових Стрільців та Сихові дуже гамірно, не можна в тиші і спокої погомоніти з друзями, до того ж на Стефаника персонал ліпший (принаймні мені так здалося )
Порада проста. Якщо салати то в Піраміду, а в Нюйорку тільки піца, салати там не те що не смачні, а навіть шкідливі для шлунку.
В нас важко вибрати "кращу" піцу, бо вибирати доводиться "менше зло". Пробувала піцу в Харкові - краща, в Кіровограді - краща, в Києві- краща! Аж сумно... Ну нічого, зате в нас кава добра
так. але й дорожча. Челентано змінює не якість, а розмір, все менше й менше. НьюЙорк біля статуправлння - жах. не смачно і хамовитий персонал.
Я б не сказала що дорожча. В Челінтано взяти піцу і два чая або дві води коштує приблизно від 50 до 60 грн. В Папероні так само виходить. А тоі дешевше. Сьогодні брали дужевелику піцу, дві кока коли і заплатили 76 грн. І це поїли троє людей. А в Челінтано на двох виходить 60 грн.
очевидно залежить яку саме берете піцу... ту що я беру завжди на двох десь 30 грн в Челентано... а ігридієнтів десь 4 (мисливські ковбаски, сир моцарела, помідори і кукурудза)... може якби варіант з інгридієнтами був більший, то би було більше
Інгрідієнти в студію. 75 грн це дві піци кальцоне з ананасами, шинкою, кукурудзую, два борща, два салата олівє по 200грн, два томатних сока .... Але піца за 60 грн ... це трохи не реально. Навіть для папероні.... може 35-45 грн ?
це ви де такі ціни найшли..в Закарпатті? Навіть якщо брати салати і борщ по 10 грн.то це вже виходить 40. Додати сік по 5 грн. Маємо 50. І ви хочете сказати що дві піци коштували 25 грн.? Щодо інгрідієнтів:куряче філе, мисливські сосиски, подвійний сир, подвійна кукурудза, помідори. де не реально то це в Києві Там навіть в Челінтано таких цін немає.
Поза вчора, Нью-Йорк по початку Зеленої, 75 грн. Все шо перечислив - все то було, і платив я. І вчора був в бістро, Картопляна Хата, два соки, два салата олівє, два бурітуса зі всім шо впхають ... 70 грн на двох. Впринципі 30-35 грн на особу, то так шоб дуже натріскатися. Але цілком можна і в 20-25 грн вкластися. Це той же НьюЙорк, Пузата Хата, і ше пару кнайп. Можна навіть в 16 грн і це буде салат, перше, друге, гарячий бутерброд. І все буде пристойно - то звичайно їдальна Франка.
Воно то так, але ми ж говоримо про піццу! може, але в "Папероні" то буде не дуже велика піцца. А де такі є ціни на піццу у Львові? (тіко шоб то не було одне лиш тісто )
При нагоді, чек з піцерії з собою візьму. Доречі ... а Мандрики ? Міні-піцца з борщиком... 100 років не їв, але ж є таке, і мало б бути не дорого.