О зараз піцерій багато ,але хорошого мало. Найкраща мабуть Леополі но дорога На Чорновола є Велика тарілка Заклад з вигляду нічогенький ( це всі плюси) Ціни космос Персонал ( А їхній деректор окрема тама коли ми були то цей пяний ресторатор робив такі розгони ) Забув там ще є літня терас з жахливими сквозняками
Ні, я ще багато чого не знаю в тому світі. І коли щось цікавить, то не соромно й запитати. То Ви знаєте, які то є порскані пироги? Можете розповісти? п.с. наприклад, в темі "Кухня для хлопів"
То ЛФ-івський Мих писав? Почитала як то ся готує порскані вареники - тепер буду знати. То як мені раз розповідав один українець, коли він був в італійському ресторані і замовив собі якийсь "цікавий" вид макаронів в томатному соусі. Так от, офіціант приніс йому ті макарони, взяв до бузі помідора, трохи пожував і порснув той "соус" в тарілку, де й були замовлені макарони. Наш був тааак здивований...але трохи їв (страва недешева була ).
Найбільше сподабалась піцерія Леополі - на Краківській Найгірша - Велика тарілка - бардак, піца не смачна і охфіціянток не докличешся, бо вони розважають своїх "пацанів" за столиком
Леополі на Краківській файна, троха могло би бути більше місця, але в принципі і так незле :vo: і головне шо піцца - СМАКОТА до речі, пиво - Микулинецьке розливне.
А чо? То Верона в центрі на Леся Курбаса? Ми останні два роки тільки туди на піцу і ходим. Мені більше за всі інші піци подобається. Тісто тонке, добре пропечене, змащене як треба соусом і травки гарно пахнуть. Начинка за смаком. Раз взяли гостру, Д"ябло здається, справді гостра (!!!) - тре на то здоровлє мати
Про "престо" можу сказати обслуговування ЖАХЛИВЕ!!! Одні негативні спогади про цю піцерію. Дуже часто ходжу в Челентано на початку Коперніка- обслуговування хороше,майже завжди э місце,і піцу готують смачну.Середня ціна! Також Піца -плюс,що в провулку за кіно палацом-супер!! Обов'язково відвідаю піцу на Краківській в Леополі
Тільки в челентано, по моєму, піца не міняється в гіршу сторону а ще в кальчо (біля Руської церкви) ще з місяць тому смачну піцу їв
мої знайомі часто ходять у "Рибку"(народна назва) - вул. Володимира Великого, 51 не знаю як на рахунок смаку піци - здається вони туди за атмосферою ходять
Престо то однозначно не піцерія, а забігайлівка(( Челентано завжди подобається.. останнім часом там найчастіше буваю... але хочеться звернути увагу на персонал... він міняється частіше за погоду і деколи попадеш на таке ге і хамство.... останній варіант це Челентано біля універу(здається на Крушельницької)... як буваєте в центрі - краще в оте шо на Коперніка йдіть)