Згодна, що в Лапєц дуже смачна піца. Недавно були в друзів у Вінниці там теж є Лапєц Доставка піци Львів цілодобово, піца на дровах | LA П'ЄЦ доставка піци на дровах і саме головне так ж смачна як і у Львові. Просто ідентична.
Не дивлячись на те, що не є я фанатом піци, та й тонки коржи мені більш імпонують, недавно скуштував цю страву у "Тісто". Доволі непогано, сподобалась відчутна присутність смаку трав у тісті. До речі, було кумедно спостерігати за клієнтами-туристами, котрі не очікували побачати меню англійською мовою без перекладу. Коли у місті стільки варіантів, так багато людей, все одно, обирають цей заклад. Річ у цінах? Ніколи не міг назвати піцу мережі "Челентано" найкращою.
Як на мене то досить непогана піца є на https://lapiec-pizza.if.ua. Ми часто з друзями після футболу, або коли віддихаємо замовляємо її там.
Краще піци тільки хачапурі! Постійно ходимо на хачапурі у ресторані Churrasco Grill & Wine, що на Валовій,15. Дуже смачно. Такж можна замовити доставку на їхньому сайті zarabudu.com.ua. Приємним бонусом є хачапурі по-мегрельськи в подарунок до кожного замовлення понад 500 грн.
Я особисто обожнюю рибу та морепродукти. У Львові не так багато закладів які готують морепродукти, а тим більше з доставкою. Але я вілкрив для себе ресторан Анчоусна, у якої також є доставка. Все дуже смачно. Замовляю зазвичай на сайті Доставка їжі у Львові від ресторану Анчоусна, замовити їжу з доставкою. Рекомендую замовити мікс морепродуктів (там є все).