А нам пицца "Карузо" нравится, правда не уверен, что у них есть ресторанчик - похоже, только доставка.
Доброго дня!!!! Львівяни та львівяночки, порадьте будь ласка, де в вашому чудовому Львові, можна скоштувати смачну піцу та гарно провести час. Бажано в районі центру або аквапарку. Плануємо на вихідних з юрбою дітей, завітати до вас в Львів. Дуже щиро ДЯКУЮ за поради!!!!!!!!!
Піцу я б радив кУштувати в Мілані, Неаполі, Римі і т.п..... А ві Львові тре кУштувати флячки, мандрИки, вареники, куліш, пляцки... ну, ви поняли)))
Дякую!!! Слушна порада. Але ми будемо з дітьми, і вони віддають перевагу саме піці. Але не відмовимось скуштувати і флячки, мандрИки, вареники, куліш, пляцки, якщо порадите гарне місце.
Я б навіть сказав борошняного. В дітей смак примітивний - торт і картопля фрі. Це не значить шо батькам конче їх цим годувати.
Хлопці, я не питала порад про здорове харчування. Хоча і за це ДЯКУЮ Якщо нема що сказати , то для чого флудити і засмічувати тему. Є багато інших тем на форумах, які створені саме для флуду, або іншими словами "по.......іть".
Так і не дочекавшись поради, ми вирішили зупинитись в Челентано-ресторан, що на Галицького,1, біля Ратуші. Пише цей відгук для тих, хто можливо, так як і ми збирається відвідати Львів. Першим, та великим плюсом було те, що столики та страви, забронювали здому по телефону. Завітавши голодними в Челентано, нас вже чекала смачна піца, та сервіровані столи. Все було гарно гарно організовано та смачно. Тому якщо ви приїжджаєте здалеку, раджу скористатись бронюванням по тел. Так як всі столики в піцерії були зайняті, да і в інших пристойних місцях, на вихідних , якщо в вас велика компанія, важко знайти вільне місце.
А на рахунок доставки додому - кого порадите? Але із власного досвіду. Холодна піцца смачною не буває.
На eda.ua зібрані всі піцерії, що працюють з доставкою. Ми замовляли в трьох чи чотирьох і можу сказати, що всі рази привозили нормально.
Мені там теж подобається)) Плюс там просторо, та є столики на велику компанію, ну і якщо з дітками то є дитячий ігровий майданчик!!
Останнього разу мені теж не встигли, хоча мій дім знаходиться в зеленій зоні, але взяла до уваги що п'ятниця та й футбол якраз тоді був на "Арені", величезні корки(( але від їхньої самчної піци відмовитись не можу))) чекаю тепер на безкоштовну піцу за затримку))
Начеб то так воно і є, у них лише виготовлення та доставка. Але у принципі як гарна піца, то її можно покуштувати чи дома, чи з друзями на пікніку, чи то навіть на футболі)
Там таки непагано піцу роблять, також парочку разів брали. Сьогодні до речі приїхала до Києва, то гуляємо с друзяками по центру. А коли в обід сильно проголодались, то ось тут заказали смачненьку и не дуже дорогу піццу, особисто мені дуже сподобалось як готують піццу у Києві.
Мало маю часу на піцерії але часто замовляємо піцу в офіс, зазвичай ЛаП'єц. Смачна на дровах. Звичайно, сьогодні дуже великий вибір піци але ця смачна Доставка піци Львів цілодобово, піца на дровах | LA П'ЄЦ доставка піци на дровах, а з доставкою все завжди вчасно.