Основне в дописах - це суть, а також дотримання правил української мови. А в нас переважно або пишуть не до теми, або подають завуальовану рекламну інформацію, та ще й нехтують орфографією і граматикою. А це неправильно! Є правила української мови, яких на форумах багато хто не дотримується. Щоб тебе читали, треба писати щось цікаве і корисне, до того ж, не робити таких помилок, як "знайшов", "невідмуно", "попробую", "дишевої тощо. Щоб добре писати, завжди треба вчитися!
Покуштувала і там. Не сподобалося. А в Іспанії піци смачної взагалі не їла ніколи. Може. десь і є, тому не буду казати, що "в Іспанії піци смачної нема", але для іспанців то нове, і вони не дуже його люблять. Паелью треба їсти в Валенсії. А пасту - там, де ії при тобі роблять. Якщо буду в Барселоні, піду в той заклад, якщо знайду. ---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ---------- А ото правда. Подивилась на ціни у Львові, і розумію, що як піца коштує менше, то просто використували не сир, а "сирний продукт", наприклад. Фейк
Як і обіцяв пишу відгук про Коза Ностра яку відвідав цієї неділі, Піца просто бомба, без ніяких перебільшень !! Атмосфера досить цікава, офіціанти дуже уважні, пригостили від закладу дежестивом що досить вразило, оскільки ще не зустрічав щоб щось давали на халяву! Мінус було трошки душно, може через те що було багато людей. Так що раджу на всі 100%.
Може, ми як заклад не дуже маємо право втручатися в цю дискусію, але маємо повідомити, що у La Piazza на проспекті Свободи той самий шеф-кухар, що і у "Дольче Віта" у Трускавці - Мауріціо Крістін. Тому запрошуємо до нас куштувати справжню тонку італійську піцу і писати нам ваші відгуки.
Чому розхвалена? Просто дуже смачно!!!! Будучи в Коза Ностра мені дали візитку на якій було зображено два заклади як Коза Ностра так і Дольче Віта, скоріж за все власники одні і тіж самі люди! І все тут.
Ну от ви й попалися. Ніфіга ви в піці не шарите. Ну-ну, розкажіть мені, який у вашій Козі йде сир на піцу, і звідки ви його привозите?
Перед тим як щось писати ви підіть та зкоштуйте!!! Ніж виписувати всякі несенітниці. Зайшовши на форум я прочитав тему найсмачніша Піца у Львові, ви не будуючи в закладі вже негативно пишите відгуки!!! Ви напевно маєте прив'язеність до певного закладу. Але це пусте , кожна людина має свій смак і свої вподобання і вправі вирішувати в якому закладі їй смачно а звідки хто возе то іх справи основне це якість яка відчувається на смак!!! Це тільки поради!!! А ви вчіться культурно поводитися на форумі!!!!
Ви недавно казали, що Тепер самі собі суперечите. Ви можете відчути різницю між звичайною моцарелою і моцарелою буфало на смак?
Бувала я деякий час тому в Челентано на вул.Кн.Романа. Піца, як на мене, в них не погана, але зате сервіс... брак слів. Чашка, в якій подавали чай, і ложка були брудними. Коли попросила змінити, то вони ще почали "фиркати": "Де вони там брудні!? Вам щось ввижається!" Після того випадку не ходжу в мережу Челентано. Мені і моїм знайомим дуже подобається піца в "Ель Греко", що знаходиться біля Катедри. І ціна там не висока. Але є один великий мінус в тому закладі: на 1 поверсі дуже багато столів, аж важко пройти... Хоча в них є ще підвальне приміщення.
Мені подобається піца в Опері Пасаж"La Piazza"Дуже смачно,ням-ням)))І ціни досить нормальні за таку хорошу піцу!
я люблю львівську каву,у піцерії Траторія сім"я піцерія,що на ринку Південному (близько біля дому)дуже смачна кава,особливо люблю латте.Ще до плюсів піцерії можу додати приємний персонал,аніматорів та гарну італійську атмосферу в стилі провансу.