Якщо іду на піцу, то тільки в Bella Ciao, там і тонкий смачний корж, і начинка свіжа, дійсно з італійських продуктів. Зазвичай беремо quattro stagioni або diavoletta. А ще там смачні десерти
Сходив, спробував, думаю, мо знову налагодили якість. Де там, зовсім нете, що було на початках. До "Цезаре" у "Челентано на Ринку" дуже і дуже далеко тій піці. Та й до "Фелічіти" неблизько. Просто собі непогана піца, але в найкращі її перти - ну ніяк.
22го поспробую піцу в "Піца пронто", десь об 8ї вечера. Якщо хтось хоче долучитись - запрошую Колись вона була непогана, і була першою у Львові, здаєтся....
Немає у Львові нормальних піццерій. Все якесь дилетанство. Після того як десь в Єропі скоштуєш, Львів буде здаватись наглим разводіловом.
От давайте не будемо Тому що в Іспанії я ще ані разу, жодного, не з"їла можливу піццу. Я вже мовчу про смачну, можливу, їстивну
Був сьогодні ввечері в тій піцерії на Городоцькій біля церкви Анни. Відвідувачів крім нашої компанії не було, піцу чекали більше пів години, ціни великі, вибору страв немає. Пам"ята ті часи, коли там була перша у Львові піцерія, бо жив навпроти неї. Тепер ця піцерія перетворилася в забігайлівку.
ну на франка відома піццерія папероні вроді. там була друга по смаку піцца у львові після булки. а коли булку вкусив грек і вона перетворилась на грецький фастфуд, то тепер тільки там. в деліката чи нюйорку взагалі боюся ходити. там і волосся попадало людям і чай подали з уже раніше завареного пакетика )) я б радив не піццу для збору а клуб по інтересах чи оті маленькі дивні кавярні в страшних закутках. туди ходять тільки занючі люди, свої і вони ніколи не міняються. там завжди все однакове, і якщо раз сподобалось то вже назавжди. але тут одна заковика, ніхто вам не видасть ті затишні місця, треба самим полазити по місту і найти ))
Покуштувала піцу у Львові і мені здаєтся, що піци у Львові немає нігде То, що роблять - то не піца. Я вже мовчу про якість того, що називають сиром.....
і не дивно, що Піца у Львові є в Фелічіті і в Челентано на Ринку. Все інше - профанація. Повірте, я по Європах поїздив, зокрема й у гастрономічні тури. Піци, пасти, паельї і тому подібного об'ївся. до речі, про Іспанію та італійську кухню. Паста в Барселоні на Каррер Ескуделлер суттєво смачніша, ніж в закладах такого ж цінового рівня в Мілані чи Брешії. Правда, там суто пастерія, піци нема.
Особисто мені подобається піцца Челентано на Ринку,ну ще в Пінокіо непогана що в проізді Крива Липа.А ось що ворогу не побажаю-так це Де Манжаро на Дорошенка.це жесть,я такоі "піцци" ніколи в житті не іла,ще і обслуговування фє.
Я дуже сильно люблю піцу, і Львові було ВАжко знайти спражню італійську піцу, будучи в Трускавці побував в піцерії "Дольче Віта" ось там я найшов дійсно те що можна назвати піцою, до речі нещодавно вони відкрилися у Львові під назвою Cosa Nostra, що на Краківській здається в районі площа ринок невідмуно піду попробую і Вам напишу..... ---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ---------- Основне в піці це тісто і правильна температура приготування, а в нас в основнорму роблять з дишевої муки та "пічки на дровах" яку самі виморували!!!! А це неправильно, є своя технологія приготування яку у Львові майже ніхто не притримується, Щоб піца була якісною вона має коштувати всередньоме 50-70 грн залежно від начинки.За якість завжди треба платити!!!!