Я здавала на права за кордоном. Паркуватись треба було задом між двома машинами на стоянці супермаркета або дорозі. Їздила в неділю, коли мало людей і практикувалась. Потім на автоматі получилось.
Мене теж часом напружує "міліметрове" паркування задом. Коли пересів на кросовер, відразу поставив камеру заднього огляду. Зручна штучка в плані оцінки відстані до машини або паркану, що ззаду. А парктронік так і лежить десь у боксі автоелектрика. До речі, класний. 8 датчиків, алгоритм 6+2. Може комусь потрібен?
Сьогодні в мене був перший мотоциклетний досвід. Добрі люди не пошкодували мотоцикл і ше й зазняли на відео. Напевно сподівались шо заїду в канаву чи ше кудась http://youtu.be/LyA_0PeXkQE
Вчився на шкільній вантажівці ГАЗ хоч мав здавати на права лише категорії Б... машинка - жесть! перемикання передач з подвійним вижимом і перегазовкою! після такого нічого не страшно (я так думав) перед екзаменом було одне заняття на іржавому "москвичі", інструктор дав покататись, розвернутись, припаркуватись задом, сказав, що більше занять не треба і все ок... але екзамен був десь через місяць-два і на іншій машині!!! вбита ВОЛИНЯНКА!!! тісненька, маленька... але найгірше то педалі.. таке враження, що в них був привід на тросиках як в поганеньких гірських роверах: ти натиснув педальку, відпускаєш, а вона назад не повертається!!! Одна з педальок взагалі запала що я не міг намацати ногою, це змусило глянути вниз, за що чуть не пролетів на екзамені... ледве здав тоді.. Ну але після цього всього їздити на будь-якій іномарці то лафа... не кажучи вже про коробку-автомат )) От тільки є ще окрема річ - навчитися їздити саме по Львову...