Найогидніша страва на світі

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем MARTINI, 26 січ 2013.

  1. Іспанка

    Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

    Мене ледь не знудило:bad:
    А от я в четвер спробувала продукт, який цілком може претендувати на звання найогиднішого. Були з подружкою в ресторані, я замовила собі салатик з моцарелою-бейбі (я велика сироманка, от і подумала, що то має бути щось смачне). Як виявилося - гидота рідкісна. На смак наче їси слимака.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. консультант

    консультант Дуже важлива персона

    http://www.youtube.com/watch?v=cBfmRcObaAY

    Видно личинку погано обробили, бо наскільки я зрозумів, в неї шкіра виявилась дуже щільна, зуби ніяк не беруть.:)

    ---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ----------

    Значить все відповідає темі.:)
     
  3. Іспанка

    Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

    :bad:І де ви таке знаходите? Це жах..
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    тьху, гидота
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. консультант

    консультант Дуже важлива персона

    Чого гидота? Він, між іншим, досить жирний виглядає.:)
     
  6. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    ага. як відбивна :)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Capitoshechka

    Capitoshechka Наймоскальніший москаль

    з Кабанчика)))
     
    • Подобається Подобається x 3
  8. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    А моя тьоща їст зельц...:hang1:
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    Та знаєм ми, ти її спєцом тим годуєш... :)))
     
    • Подобається Подобається x 3
  10. консультант

    консультант Дуже важлива персона

    Зельц — варений пресований ковбасний виріб в оболонці. Готується зі свинячого і яловичого м'яса, шпика, а також язика, печінки та інших субпродуктів.
    Непогано їй живеться.:)
     
  11. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    Судячи по ціні,то м"ясо за життя нявкало,гавкало і пищало.
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Оля

    Оля Старожилка форуму

    Не будуть її коліна боліти. :) І я теж зельц і сальцисон люблю. І взагалі всякі хрящики, і шкірки зі сала, і свинячі ніжки, і язики синячий і яловичинний. Мням! :)
     
    • Подобається Подобається x 5
  13. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    В далекій Гамериці тото з того ж роблять?
     
  14. Оля

    Оля Старожилка форуму

    А хто його знає, що його з чого роблять?! :) Може і нє, бо тут всього такого, що треба до зельца, вистачає. :) Я нераз сама зельц роблю. Курячий, або свинячий.
    Ромку, якби ми знали, що з чого і як роблять, то напевно би ніц не їли. :) А так, очі не бачать - то і не нудить. :)
     
    • Подобається Подобається x 5
  15. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    Колись тото вже оповідав.
    Мені було років з 12.
    Тато взяв мене з собою на винзавод(його колєґа там дирехторував)
    Поки вони там рішали справи,я прогулявся територією.
    Цього вистарчило для того,щоб я ні разу в житті не брав в писок "чорнило".
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Оля

    Оля Старожилка форуму

    Виділисьте як виноград брудними ногами дусили? :mocking: А якби Ви ще виділи, як горівку роблять... :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    Нє.
    Тоті ябка,що селяни здавали державі(моя бабуся теж тото робила,сад великий був),звалювали в купи,воно там гнило кілька днів.
    Межи тих куп,в рибацких ґумаках ходили вмазані робітники(видів,як їден попісяв в тоту купу),потім шуфлями ті ябка на стрічку - і в давилку.
    Як були - з листками,хробами,гнилі...
    Ага...тато розказував,що винзавод мав угоду з взуттєвою фабрикою.
    Ті їм обрізки обцасів давали.Для кольору.
    Та й во так..."чорниляґи"м не пив ані разу.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. слимаків-хрубаків не їла, але думаю, якщо вміло приготовані, то - може бути )
    А ось найогидніша страва, яку доводилась куштувати - це натто

    [​IMG]
    кривлюсь, навіть просто від згадки про нього. Але хтось його їсть із задоволенням :dntknw:
     
  19. Boris_Kiev

    Boris_Kiev Дуже важлива персона

    Олю,
    Був сорт туркменського вина (червоне солодке, домашнього виготовлення), який дуже сподобався іноземцям. Виробництво намагалися поставити "на потік" - але результат був не той. Виявилося, що секрет - у бактеріях на ногах туркменських дівчат, якими давили ягоди. Мікробіологи дослідили, що за рахунок витримування чанів з вином на пекучому туркменському сонці, бактерії лише давали старт ферментації вина і гинули. Тобто продукт був нешкідливим.
    Але ж... найдорожча кава у світі - Copi Luwak (50 доларів за 100 грамів зернят) - виробляється шляхом поїдання та ви****** зерен кави симпатичною тваринкою - цивета (лат) або лювак (індонез.).

    Смачного!
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. morze

    morze Well-Known Member

    два слов'янських блюда -окрошка, і болгарський перець!
     
а де твій аватар? :)