Мене ледь не знудило А от я в четвер спробувала продукт, який цілком може претендувати на звання найогиднішого. Були з подружкою в ресторані, я замовила собі салатик з моцарелою-бейбі (я велика сироманка, от і подумала, що то має бути щось смачне). Як виявилося - гидота рідкісна. На смак наче їси слимака.
http://www.youtube.com/watch?v=cBfmRcObaAY Видно личинку погано обробили, бо наскільки я зрозумів, в неї шкіра виявилась дуже щільна, зуби ніяк не беруть. ---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ---------- Значить все відповідає темі.
Зельц — варений пресований ковбасний виріб в оболонці. Готується зі свинячого і яловичого м'яса, шпика, а також язика, печінки та інших субпродуктів. Непогано їй живеться.
Судячи по ціні,то м"ясо за життя нявкало,гавкало і пищало. Або нецензурно виражалось і гмерло з цирозу печінки.
Не будуть її коліна боліти. І я теж зельц і сальцисон люблю. І взагалі всякі хрящики, і шкірки зі сала, і свинячі ніжки, і язики синячий і яловичинний. Мням!
А хто його знає, що його з чого роблять?! Може і нє, бо тут всього такого, що треба до зельца, вистачає. Я нераз сама зельц роблю. Курячий, або свинячий. Ромку, якби ми знали, що з чого і як роблять, то напевно би ніц не їли. А так, очі не бачать - то і не нудить.
Колись тото вже оповідав. Мені було років з 12. Тато взяв мене з собою на винзавод(його колєґа там дирехторував) Поки вони там рішали справи,я прогулявся територією. Цього вистарчило для того,щоб я ні разу в житті не брав в писок "чорнило".
Нє. Тоті ябка,що селяни здавали державі(моя бабуся теж тото робила,сад великий був),звалювали в купи,воно там гнило кілька днів. Межи тих куп,в рибацких ґумаках ходили вмазані робітники(видів,як їден попісяв в тоту купу),потім шуфлями ті ябка на стрічку - і в давилку. Як були - з листками,хробами,гнилі... Ага...тато розказував,що винзавод мав угоду з взуттєвою фабрикою. Ті їм обрізки обцасів давали.Для кольору. Та й во так..."чорниляґи"м не пив ані разу.
слимаків-хрубаків не їла, але думаю, якщо вміло приготовані, то - може бути ) А ось найогидніша страва, яку доводилась куштувати - це натто кривлюсь, навіть просто від згадки про нього. Але хтось його їсть із задоволенням
Олю, Був сорт туркменського вина (червоне солодке, домашнього виготовлення), який дуже сподобався іноземцям. Виробництво намагалися поставити "на потік" - але результат був не той. Виявилося, що секрет - у бактеріях на ногах туркменських дівчат, якими давили ягоди. Мікробіологи дослідили, що за рахунок витримування чанів з вином на пекучому туркменському сонці, бактерії лише давали старт ферментації вина і гинули. Тобто продукт був нешкідливим. Але ж... найдорожча кава у світі - Copi Luwak (50 доларів за 100 грамів зернят) - виробляється шляхом поїдання та ви****** зерен кави симпатичною тваринкою - цивета (лат) або лювак (індонез.). Смачного!