Найогидніша страва на світі

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем MARTINI, 26 січ 2013.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Давайте - давайте сюди:) Все-таки тема про найогидніші страви.

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ----------

Судячи з дописів в мафії - досі не відпустило:))) Жартую:)
    І як смакувало?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нічого складного. Збираєте слимаків. Зараз їх валом, таких великих, а раніше, мабуть через клятих москалів, іх було мало і були вони не дуже великого розміру. Обмити в калюжі, чи струмку, вкинути в казанок і варити на вогні хвилин 15-20. Запах не фонтан. Висипаєте на траву для охолодження. Очищаєте від звареного слизу. В принципі готово. Але для покращення смакових якостей можна витягнути із мушлі і видерти печінку. Вона гірчить. А можна обсмажити, або в мушлях, виклавши на гаряче каміння, або насиливши на гілочку. Але чим довше піддаєш термообробці, тим твердіше м"ясо.
    Ну а якщо є сіль, то москвський "Яр" - дешева забігаловка.

• Подобається Подобається x 4
  3. ovod

ovod Well-Known Member

я трошки попробував....потім присмак гриба довго тримався в роті.....а так нічого...

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

То,як дриглі....

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

дозвольте поцікавитись, навіщо ви це робили? :) з цікавості, чи така біда була?

• Подобається Подобається x 2
  6. VasMT

Ви неуважні, Мартіні.
    Колись, я розказував, що мене вчили жерти будь що... :)))
    Давно-давно. Іздєржки проффесіі... [​IMG]
    Бо в домашніх умовах я готую їх зовсім інакше. Смакота, за вуха не відтягнеш. Пригощав друзів - хвалили. Але то процес не на один день.

7. romchyk

romchyk Member

В жаби ніжне м*ясо, як у курчати. Якщо дрібно порізане й приправлене, то від курчати важко відрізнити.
    Змія (пітон), подібна смаком на рибу. Хребет й ніжне м*ясо.
    А слимаки, це ж молюски. Якщо добре приготувати, то майже як мідії.

Огидна страва, це гаряче молоко яка, з ячним маслом й жиром...Беее.

8. Іспанка

о_О то ви де таке куштували?

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

То мабуть типу ліків...
    А сирі яйця? теж гидота:bad:

• Подобається Подобається x 1
  10. ovod

ovod Well-Known Member

смакота....

11. Burulka

Burulka New Member

смалець, шкварки і сало... беееее :bad:
    коли бабця або тато топить сало на смалець чи смажить шкварки - від запаху тааак нудить, що мушу тікати з хати.

12. Іспанка

Мене від того запаху теж нудить, до речі..Але сало я люблю:nyam2: З чорним хлібчиком і часничком - смакота.. А от шкварок і смальцю не їм, бо не смакує, та й зажирне то мені. Але огиди в мене не викликає:)

13. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

теж не вживаю шкварок і смальцю - не смакує, не тягне, нездало мені пахне... сала можу захотіти раз на рік. так само як цибулі й оселедця. (зато те все успішно чи не щодня їсть мій чоловік...)
    але ніц не конкурує з сирим фаршем... то таки була неперевершена гидота, яку я змогла з'їсти на вимогу шлунка, який ніц не їв годин з 15, і лиш завдяки шаленому нежитю - не було чути смак... ну бо ніц більше не запропонували в гостинній ГДРівській сім'ї голодній радянській школярці на пізній суботній сніданок...

14. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

а мені навпаки подобається, і шкварки люблю, особливо з варениками, ням ням

а нудить від запаху коли варяться магазинні пельмені, то якійсь жах, смердять! памятаю закривалась в себе в кімнаті від того запаху. дааавно вже не купляємо, робимо тільки свої)

• Подобається Подобається x 3
  15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Люблю сало і всі похідні, люблю в'ялені помідори, як і всю італійську кухню, люблю холодець, але - зварений моїми близькими, друзями чи просто людьми, в котрих би я відважилась їсти з руки.

Не їла і не буду їсти ніколи страви з морських потвор.

16. VasMT

Гм... А хто з них потвори? Восьминоги, кальмари, мідії, устриці, омари??? Тунець, акула, тріска, оселедець???

- Не люблю котів. Від них запах, шерсть...
    - Ну, це дивлячись, як їх приготувати...

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Саме так.
    А це люблю.
    Я їх не готую. І там, де пропонували, запевняли у найвищих кулінарних здібностях шеф-кухара.

Не в них справа, а в тому, що в мене фізична відраза до цих створінь.

18. Іспанка

І я морепродуктів не сприймаю. Люблю рибку всіляку, а от всякі кальмари, мідії, устриці, восьминоги, креветки - то не моє.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я згадав про одного філософа. Йому сказали піти на ринок і купити найгірше, що там є, щоб поїсти.
    Він приніс язик. Всі були здивовані, мов як так. Він пояснив, що через язик всі сварки, склоки у світі, через язик всі війни, образи і т.д. Що може бути гірше, ніж язик?

Тоді його поросили піти на ринок і купити що там є найкраще. Він пішов і приніс... язик. Знову всіх здивувавши. А він пояснив, чому язик, бо через нього ми признаємося в любові, приславляємо Господа, читаємо вірші, співаємо...
    Що може бути краще, ніж язик?

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:06 ----------

видно, пельмені з нирок.

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

сало з примісами, тому смердить, а колись не смерділо.

20. Іспанка

А ще цілуємося...:blush: (щось мене не туди занесло...)

То ще залежить як пельмені. Якщо якісь дешеві - то смердять. А дорожчі ніби ні.
    :nea: А мені завжди смерділо.

а де твій аватар? :)